CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cele Mai Potrivite Cărți Cadou Pentru Educatoare

Actualizat: 17 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți să oferi cadou o carte deosebita doamnei educatoare? Vezi lista de recomandări pentru a te inspira: cărți de dezvoltare personală, psihologie, enciclopedii, albume cu ilustrații.

Cele mai potrivite cărți cadou pentru educatoare

Cauți să oferi cadou o carte deosebita doamnei educatoare? Vezi lista de recomandări pentru a te inspira: cărți de dezvoltare personală, psihologie, enciclopedii, albume cu ilustrații. Grădiniţa e o a doua casă pentru cei mici, o casă foarte caldă şi primitoare, plină de jucării, de povești, de alți copii cu care socializează și învață împreună. Doamnele educatoare sunt și ele “o a doua mamă”, care tot timpul se apleacă şi se ocupă de nevoile, educarea şi formarea micilor sufleţele. 

Dacă vrei să faci cadou o carte doamnei educatoare, o poți face din sugestiile noastre, pentru un dar inspirat:

Alege o enciclopedie cadou pentru doamna educatoare

Enciclopedia reprezintă o colecție alfabetică de informații de referință și este împărțită în multe volume din cauza numărului mare de subiecte care sunt acoperite. O enciclopedie tipărită reprezintă o raritate valoroasă pentru cei care vor să răsfoiască informația, nu să o citească pe un calculator sau telefon. Cu siguranță vei face o impresie bună dăruind o astfel de carte. Trebuie doar să te decizi cu privire la tipul enciclopedie în care o faci cadou. Acestea pot fi generale sau de nișă, motiv pentru care vei găsi numeroase lucrări care tratează domenii obscure, de care probabil nu ai auzit.

Cele mai bune cărți de dezvoltare personală cadou pentru educatoare

Dacă te afli în postura persoanei care trebuie să ofere un cadou și te-ai decis asupra unei cărți de dezvoltare personală, ține cont trebuie să alegi această lectură și în funcție de persoana care i-o dăruiești. Întrucât educatoarele sunt niște persoane extraordinare, care își vor lăsa amprenta în viața fiecăruia dintre noi, este bine că ele se poate să își gestioneze foarte bine trăirile. Te poți orienta către cartea Emoțiile, a maestrului Osho care ne învață cum ne putem elibera de mânie, gelozie și teamă, astfel încât să intrăm în armonie cu noi înșine, dar și cu ceilalți. O altă variantă ar putea fi Puterea obișnuinței, de Charles Duhigg, care este și una dintre cele mai recomandate cărți din acest domeniu.

Cele mai recomandate cărți de psihologie cadou pentru educatoare

Psihologia este o știință complexă, fiind clar că există foarte multe subiecte de tratat. Cărțile psihologice sunt din ce în ce mai căutate de către persoanele care doresc să-și îmbunătățească relațiile, atât cu propria persoană cât și cu cei din jur. Și pentru că discutăm despre doamnele educatoare, o opțiune foarte bună o reprezintă cartea Nu există copii răi, scrisă de Janet Lansbury. Altă opțiune o reprezintă lucrarea lui Daniel Goleman - Inteligența emoțională. Trebuie să știi că orice carte psihologică, care are legătură cu creșterea copiilor, reprezintă o bună opțiune de cadou și va fi apreciată.

Cele mai răsfoite albume cu ilustrații cadou pentru educatoare

Profesorii, învățătorii și educatorii lucrează neobosit pentru a ne educa copiii și pentru a le oferi cunoștințele de care au nevoie pentru a reuși în viață. Ce mod mai bun de a vă arăta aprecierea pentru tot ceea ce fac decât cu un album ilustrat cadou? Aceste albume sunt pline de ilustrații frumoase care vor inspira creativitatea atât copiilor, cât și educatoarei. De asemenea, reprezintă un cadou minunat pentru orice ocazie, fie că este vorba de o zi de naștere, o sărbătoare sau pur și simplu pentru a-ți arăta recunoștința. Un album cu ilustrații bine ales sigur va fi prețuit pentru totdeauna, astfel că orice educatoare îl va aprecia.

Cele mai recomandate cărți de beletristică cadou pentru educatoare

Dacă trebuie să faci cadou unei persoane și nu te-ai decis ce anume să-i dăruiești, întotdeauna poți apela la o carte. O doamnă sau domnișoară educatoare cu siguranță va aprecia o lectură de calitate. În cazul în care deja îi știi gusturile poți merge direct la țintă, dacă nu te poți orienta către cărți de beletristică cunoscute sau romane. O variantă ar putea fi Anna Karenina, de Lev Tolstoi, care implică subiecte suculente că adulterul, jocurile de noroc, mariaje tumultoase și feudalism rusesc. O altă variantă apreciată poate fi Să ucizi o pasăre cântătoare, de Harper Lee. Această carte din 1960 explorează rasismul din sudul Americii, privindu-l prin ochii unei tinere fete.

Ce alte cadouri pentru educatoare mai poți cumpăra pe lângă aceste cărți? Îți recomandăm și aceste propuneri, simbolice, de la parfumuri, flori sau seturi de îngrijire.