CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cărți Cadou Pentru Gravide și Proaspete Mămici

Actualizat: 29 May, 2024 | Rating:

🎁 Dacă ești sau vei fi o viitoare mămică, sau ai cunoștințe care trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor sau sunt deja mămici și vreți să fiți pregătite pentru micuțul vostru, noi ți-am pregătit o selecție a celor mai bune cărți dedicate perioadei pre și post sarcină, care îți vor răspunde la toate întrebările și îți vor oferi informațiile de care ai nevoie să te simți cu adevărat pregătită.

Cărți despre sarcină

Sarcina este pentru multe femei una dintre cele mai frumoase perioade din viață, o perioadă care nu se compară cu nimic altceva și care nu se uită niciodată. Femeile gravide sunt mult mai radioase, mai frumoase și corpul lor este inundat de hormoni ai fericirii în timp ce o inimioară se dezvoltă în burtica lor. Este o perioadă minunată care ar trebui privită ca o binecuvântare de către oricine. Multe femei se chinuie ani întregi să rămână însărcinate și asta se întâmplă exact când nu mai au speranțe și se relaxează. Dacă vrei un cadou pentru o femeie gravidă, uite unul: cărți despre sarcină utile oricărei viitoare mămici.

Cărți despre relații

Atât mămicile, cât și graviduțele sunt într-un proces continuu de învățare și descoperire, mai ales a relației dintre ele și copii. Fie că este vorba de un baby shower, botez sau zi de naștere, o carte despre relații va deveni un cadou minunat și original. Mămicile sau viitoarele mămici sunt mereu interesate de cum va evolua relația dintre ea și partener după naștere, cât și cum va fi cu copilașul lor, așa că aceste cărți le vor putea veni în ajutor, majoritatea atribuindu-se psihologiei. De asemenea, cărțile despre relații vor deveni nu numai un cadou util pentru mămici, ci și unul foarte original.

Cărți despre educația copilului

Gravidele și proaspetele mămici au de multe ori îndoieli despre cum să își crească propriul copil, cum să îl educe, ce să îi spună, cum să îi spună. Cele mai multe îndoieli și gânduri apar în timpul sarcinii când au mult timp liber și se gândesc foarte mult la viitor, la ce va fi și încearcă să își imagineze cum se vor purta cu bebelușul lor. Chiar dacă au multe întrebări la care momentan nu au răspuns, este de datoria ta de mamă, prieten, soț, iubit, rudă, cunoscut să o ajuți pe viitoarea mămică să prindă încredere în sine. Poți face asta printr-un cadou și anume cărți despre educația copilului.

Cărți despre psihologia copiilor

O gravidă sau o proaspătă mămică mereu vrea să afle mai mult despre comportamentul copilului, ce este bine și ce nu, cum trebuie să se comporte și ce este bine să facă. Pentru acest lucru, au apărut cărțile despre psihologia copilului, cărți pe care toate mămicile ar trebui să le citească pentru a-și îmbogăți cunoștințele astfel încât să știe ce are de făcut în situațiile mai puțin bune. Oferă-i cadou unei gravide o astfel de carte și îți va fi cu siguranță recunoscătoare. Toate mamele caută să își crească frumos copiii, să îi educe, să le dezvolte abilitățile iar citind și aplicând, îi va aduce numai rezultate pe măsură.

Întrebări frecvente
Când oferi cadou cărți cadou pentru gravide și proaspete mămici?

O carte cadou pentru gravide și proaspete mămici poate fi oferită cu orice ocazie, ziua sa de naștere sau a copilului, Crăciun sau un simplu motiv de atenție și fericire.

De ce oferi cărți cadou pentru gravide și proaspete mămici?

O mamă sau gravidă fericită și împlinită trebuie mereu să aibă ocupații plăcute care să îi reducă stresul zilnic. O carte cadou o va ajuta să se simtă cu mult mai bine.

Cum aleg corect o carte cadou pentru gravide și proaspete mămici?

Pentru început ar trebui să îi cunoști gusturile. Însă la modul general, poți alege o carte colorată care să emane doar energie pozitivă și să fie cu adevărat interesantă, astfel nu vei da niciodată greși.