CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cărți Pentru A Trece Mai Ușor Peste Divorț Sau Despărțire - Adulți & Copii

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Am selectat câteva cărți care sa te ajute sa treci cu bine peste un divort dureros, dar și câteva cărți pentru copii, pe înțelesul lor, și asta pe lângă terapie. Copiii de toate vârstele se simt răniți și tulburați atunci când află că părintii lor au decis să divorțeze.

Cărți pentru a trece mai ușor peste divorț sau despărțire - adulți & copii

Cărți despre divorț sau despărțire, pentru adulți

Divorțul (mai ales daca sunt implicați și copii) este un proces lung, cu câteva etape mai mult sau mai puțin dificile. Vei avea, probabil, nevoie de cărții, prieteni, comunitate (alte femei care au traversat divorțul) și pe alocuri specialiști bun, terapie. Fiecare separare poate avea altceva în centru (abandon, trădarea încrederii, relație toxica, etc.). Aceste răni merita explorate puțin pentru a ușura apoi divorțul.

Am realizat un top cu cele mai recomandate cărți despre divorț, pentru adulți, și femei și bărbați, despre regăsire și puterea de a merge mai departe. Le poți face cadou, sigur vor fi apreciate. 

Cărți despre divorț sau despărțire, pentru copii

Copiii de toate vârstele se simt răniți, abandonați și foarte tulburați atunci când află că părinții lor au decis să divorțeze. Pe lângă ședințele de terapie nu ar strica să le citiți și aceste cărți despre divorț pe înțelesul copilului. Toate tratează subiectul sensibil pe înțelesul lor, pentru a înțelege că nu sunt ei vinovați pentru hotararea luata de parintii lor. Până și copiii foarte mici își fac griji și se simt uneori neliniștiți că ar fi ei vinovați, așă că vă recomandăm să le vorbiți deschis despre toate aceste lucruri, despre sentimentele lor. 

Podcast pe tema divorțului și a comunicării cu copiii

sau pentru adulți