CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cărți Pubertate La Fetele Preadolescente - Educație Sexuală Acasă

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Ce sunt hormonii? Cum fac față noilor sentimente? Cărți numai bune de răsfoit împreuna cu fiica ta, explicate simplu și delicat, pentru a trece cu bine peste etapa tumultoasă a adolescenței.

Cărți pubertate la fetele preadolescente - educație sexuală acasă

Cărți despre pubertate la fete - ce, cum și de ce simt ce simt?

Să crești poate fi distractiv, dar uneori poate fi și copleșitor. Pubertatea este stadiul vieții în care apar mai multe schimbări fizice (prima menstruație, coșuri, dezvoltarea organelor de reproducere, trezirea sexuală…) și emoționale. Cea mai bună cale să o pregătești pe cea mică este ajutând-o să descopere schimbările care se vor petrece în trupul și sentimentele ei. Cele mai bune cărți despre pubertate pentru fete sunt acelea care sunt redactate la persoana întâi, astfel încât cea mică să simtă că este personajul principal din poveste. De asemenea, umorul nu ar trebui să lipsească dintr-o astfel de carte.

Cărți despre pubertate la fete - în limba engleză, cu poze și explicații simple

Fata ta a ajuns la momentul în care a crescut suficient cât să fie distractiv, doar că uneori este și copleșitor. O poți ajuta să descopere schimbările care se vor petrece în trupul și sentimentele ei îndemnând-o să citească diferite cărți în limba engleză cu privire la pubertate. Anita Naik este o autoare care a scris foarte multe cărți în domeniu. “The Girls - Guide to Growing Up” poate fi o carte cu care mica domnișoară să înceapă. O altă carte populară pe acest subiect este și “The Care & Keeping of You”, scrisă de Valorie Schaefer. Aceasta din urmă se regăsește în mai multe variante, cu sau fără ilustrații.