CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Sărbătorirea Absolvirii

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Pentru că timpul niciodată nu stă în loc, ajungi mereu să fii emoționat în preajma sărbătoririi absolvirii persoanelor dragi ție. Poate nu îți permiți să faci cadou o mașină, așa cum vedem în filmele americane că se oferă, însă îți garantăm că și cadourile simbolice cum ar fi: stilouri personalizate, vouchere de cumpărături la magazinul preferat sau un ceas mai special, vor fi la fel de apreciate și iubite dacă sunt oferite din toată inima.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Absolvire):

Telefoane smartphone

Absolvirea este o zi specială din viața oricărui elev sau student. De fapt, pentru unii este cea mai importantă zi din viața lui pentru că arată faptul că a reușit să își obțină diploma și a trecut prin cel puțin 3 ani grei de învățat și dat examene la intervale regulate. De multe ori părinții sunt cei care le oferă copiilor cadouri de absolvire pentru a sărbători momentul și a păstra o amintire cât mai frumoasă. Cea mai bună idee o reprezintă: telefoane smartphone. Ai de ales între zeci de modele, unele mai performante ca altele. Copilul tău sigur le va aprecia la maximum fără regrete! Nu vei da greș!

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.roevomag.rovexio.ropcgarage.ro

Ceasuri smart

Orice tânăr trebuie să treacă printr-o serie de examene de-a lungul adolescenței sale. Primul examen mai important este bacalaureatul. Dacă vrei să răsplătești un adolescent cu ocazia unei absolviri, îi poți face un cadou din categoria gadget-urilor. Cu siguranță, tinerilor le plac tot ce ține de IT și tehnologie din ziua de azi. Ceasurile smart sunt foarte bine primite deoarece, pe lângă faptul că reprezintă un accesoriu clasic, poate și ajuta prin funcționalitate. Un ceas smart poate fi un companion pentru antrenament sau, mai mult de atât, poate prelua notificări, mesaje și/sau apeluri de pe telefon.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:topwatch.ropcgarage.rowatch24.roemag.roelefant.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Experiențe cadou

Absolvirea înseamnă emoții de fericire și bucurie enormă, de aceea se necesită ca aceasta să devină mult mai memorabilă oferindu-i un cadou experiență. Nici nu-ți imaginezi ce dar minunat este acesta și ce senzații tari va avea sărbătoritul! Dacă iubește adrenalina, ai putea opta pentru a-i dărui un zbor sau o lecție de zbor cu avionul, balonul sau elicopterul, inițiere în tir, salt cu parașuta sau o lecție de off-road, care îl va ține mereu în suspans. De asemenea, un sejur la un caste sau salină, explorările de peșteri și lecțiile de călărie sunt perfecte pentru un pasionat de artă sau natură.

Laptop

Dacă și tu cunoști un proaspăt absolvent sau absolventă și dorești să îi faci un cadou mai special și util, orientează-te către un laptop. Cu siguranță îi va fi de folos la facultate în diversele proiecte pe care le va avea de făcut. Fii atent la specificațiile sale și alege unul cu o memorie bună, un ecran cu funcții complexe și culori vii, luminoase. Alege un laptop performant, de la o firmă consacrată, pentru a fi sigur că vei face o investiție de care tânărul absolvent se va bucura ani întregi. Poate vei considera că este un preț ușor piperat, dar bucuria de pe chipul aniversatului va fi neprețuită.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:f64.ropcgarage.rovexio.roevomag.roemag.ro