CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Tradiționale

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Indiferent dacă ești o persoană mai degrabă urbană decât una care petrece mult timp în vacanțe la țară, ori care preferă hainele mai simple în locul celor prețioase, tradiționalul este pe placul oricui. Chiar și când vine vorba despre cadouri. De exemplu, o ie tradițională sau un tablou inspirat din tradițiile populare, pot fi apreciate de oricine, indiferent de stilul sau ocupația pe care le are.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Tradiționale):

Accesorii tradiționale pentru bucătărie

Lingurile de lemn, farfuriile frumos decorate în stil tradițional, oalele de lut și multe alte produse de genul, sunt adevărate accesorii pe care o bucătărie românească le are sau ar trebui să le aibă. Fie că mergi în vizită de casă nouă, ori la ziua mamei, a bunicii sau atunci când vrei să îi dăruiești unui străin care nu cunoaște tradițiile și obiceiurile noastre astfel de cadouri, să știi că sunt bine primite datorită frumuseții, complexității și a unicității pe care mâinile dibace le-au dat. Paharele, cănile din lut, pot fi, de asemenea un cadou minunat și util într-o bucătărie cu aspect rustic.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.roelefant.rovivre.romagazintraditional.ro

Haine și accesorii vestimentare tradiționale

Din ce în ce mai multe persoane aleg să poarte la evenimente, haine și/sau accesorii vestimentare tradiționale. Gama de produse din acest domeniu începe să fie mult mai largă iar când vine vorba de cadouri, cei care vor să dăruiască, au de unde alege. Dacă și tu vrei să faci pe cineva fericit, ei bine poți alege, indiferent de gen, o ie, o vestă frumos brodată iar ca accesorii, un ghiozdan cusut manual, o brățară și chiar ceasuri care pentru model de curea, au tradiționalul. Brâul, este considerat accesoriu vestimentar în ținuta tradițională, împreună cu traista, cum este numită în popor. În fața unui român convins, nu ai cum să o dai în bară cu astfel de cadouri.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:magazintraditional.roienationala.roemag.rofashiondays.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Coșuri cadou cu produse tradiționale

Cadourile sunt un domeniu fascinant deoarece cel care oferă un obiect cuiva va trebui să fie atent la dorințele și nevoile celuilalt. Scopul unui cadou este să producă un moment de bucurie primitorului. Dacă le alegem cu grijă și mereu cu atenție către cel care le va primi, efectul va fi cel scontat, în caz contrar, dacă le alegem cu gândul la ce ne-ar plăcea nouă să primi, rezultatul nu va fi cel pe care ni-l doream. De aceea, dacă ai un prieten sau o prietenă fascinată de cultura noastră, o idee de cadou potrivit este să alegi coșuri cadou cu produse tradiționale pentru iubitorii de tradiții și obiceiuri românești.