CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri și Suveniruri Tradiționale Românești, De Crăciun

Actualizat: 30 October, 2021 | Rating:

🎁 Cauți un cadou tradițional românesc (pentru străini, dar nu numai) potrivit pentru a-l oferi de sărbători, de Crăciun? Găsești aici o selecție de tot felul de suveniruri inedite, unele lucrate manual, tradiționale românești, coșuri cu bunătăți, seturi din ceramica, lut sau obiecte de arta decorativă.

Idei de cadouri și suveniruri tradiționale românești, de Crăciun

1. Servicii de masă cu motive tradiționale

Dacă îți dorești să achiziționezi de Crăciun un cadou special, reprezentativ și util, te poți orienta către un serviciu de masă cu motive tradiționale. Un astfel de cadou nu se va demoda niciodată și este potrivit în orice casă, oricui i l-ai oferi. Alege modele unice, interesante, iar culorile indicate ar fi roșu și alb având în vedere că intenționezi să îl oferi de Crăciun. Un serviciu de masă de calitate trebuie să fie rezistent la zgârieturi și uzură îndelungată, iar în vremurile acestea moderne, devine tot mai important ca piesele sale să fie compatibile cu mașina de spălat vase. Fii sigur că vei aduce o bucurie mare celui pe care îl vei surprinde cu un astfel de dar.

2. Coșuri cadou cu produse tradiționale

Un coș plin de suveniruri și produse tradiționale românești de Crăciun reprezintă cadoul perfect, universal acceptat care nu se va demoda niciodată. Nu e de mirare că aceste coșuri cadou au devenit atât de populare și au câștigat atât de mult teren în fața altor daruri, devenite acum banale. Sunt ușor de personalizat și adaptat, în funcție de persoana căreia le oferi și preferințele sale, sunt extrem de utile, pentru că produsele tradiționale sunt cele mai apreciate și cele mai consumate la noi în țară, ba mai mult de atât, inclusiv bugetul îți permite să alegi conform nevoilor tale, întrucât există o gamă extra variată de prețuri.

3. Ie tradițională cadou de Crăciun

Ho ho ho, e timpul să te gândești la un cadou de Crăciun pentru prietenii, colegii de muncă sau familia ta. O diversitate de suvenire, ie și cadouri în stil tradițional românesc vor fi un cadou excelent, este ceva memorabil și neobișnuit. Probabil este un cadou neașteptat de sărbători, dar unul care va trezi la sigur sentimente de respect, stimă și patriotism în inimile fiecăruia. Un suvenir tradițional românesc se va încorpora extraordinar pe raftul dulapului tău, sau a apropiaților tăi. Este un cadou unic și impresionant, ceva deosebit și cu gust și care poate fi dăruit oricui, indiferent de vârstă, gen și ocupație.

4. Căni cu motive tradiționale

Crăciunul se apropie cu pași grăbiți, iar sezonul cadourilor tot nu se lasă așteptat. Dorești să îți bucuri oamenii dragi cu cele mai personale și deosebite cadouri? Un cadou perfect ar fi cănile cu motive tradiționale, mai ales pentru prietenii care nu au revenit de ceva timp pe meleagurile natale, dar care îi duc dorul și o poartă în suflet mereu. Cana cu elemente tradiționale este opțiunea potrivită, fiind un cadou cu practicitate sporită, fiind utilizată des în gospodărie, iar elementele tradiționale adaugă un iz de patriotism în casa fiecăruia. Aceasta cu siguranță va stârni cele mai tari și plăcute senzații.

5. Lenjerie de pat cu motive tradiționale

Crăciunul este un bun motiv de a da o suflare proaspătă casei tale, un nou început, o nouă lenjerie de pat, dar și noi obiecte de accesoriu al locuinței. Suvenirele și lenjeria de pat cu motive tradiționale se vor încadra perfect la tine acasă, mereu îți vor aminti despre locul de unde vii și îți vor lăsa sentimente calde și familiare când ești acasă. O atmosferă prietenoasă și împăcate mereu va fi cu tine, dar poți împărtăși această atmosferă dăruind cadouri și suvenire cu design tradițional românesc prietenilor, rudelor sau chiar colegilor de la muncă. Un cadou unic și călduros pentru cei apropiați.

6. Băuturi tradiționale cadou

Începi să faci o listă de idei pentru cadouri de Crăciun celor mai importante persoane din viața ta? Un cadou grozav și cu gust ar fi băuturile tradiționale românești sau alte suvenire tradiționale ale poporului român. Acest cadou nu este supus unei anumite ocazii, ele sunt perfecte oricând și pentru oricine, iar Crăciunul ar fi o ocazie perfectă pentru a face astfel de cadou. Băuturile tradiționale românești ar putea fi făcute cadou chiar și șefului tău de muncă, este un cadou elegant și rafinat. Cadou excepțional, elegant și plăcut. Crearea imaginii în fața șefului este foarte important, aceasta este o bună ocazie pentru a o face.

7. Genți cu motive tradiționale

Sărbătorile de iarnă cu încetul se apropie și e timpul perfect de a găsi cadou penttu toti apropiații tăi, pentru prieteni și chiar pentru colegii tăi de serviciu. Un cadou neobișnuit și personalizat poate fi o geantă cu motive tradiționale românești. Un cadou unic și practic, oricine ar fi fericit să primească un astfel de cadou. O geantă cu motive și design tradițional se va potrivi oricărei doamne sau domnișoare, persoanelor cu diverse interese și hobby-uri, nu sunt limite de vârstă, iar motivele tradiționale vor face ca să fie și mai prețios cadoul. Nu uita și de tine, ai nevoie și tu să-ți faci așa cadou!