CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri De Nuntă

Actualizat: 24 June, 2024 | Rating:

🎁 Celebrarea căsătoriei poate fi un moment de impas în privința alegerilor unui cadou potrivit. Este acea ocazie în care cei doi miri primesc o mulțime de obiecte pentru casă, iar dacă nu există o listă de unde poți afla exact ce își doresc sau au nevoie, atunci alegerea cadoului perfect poate fi aproape imposiblă. O idee ar fi să întrebi pur si simplu sau să oferi un voucher cadou cu care să își poată cumpăra exact ce trebuie.

Decorațiuni pentru casă

Dacă trebuie să ajungi la o nu tă și nu mai știi ce cadou să alegi, atunci încearcă să te orientezi la ceva mai special dar tot din sfera obiectelor pentru casă. Pentru că de multe ori proaspetele familii se și mută împreună într-o casă nouă, e de bun augur sa le oferi ceva nou care să marcheze acest frumos început. Că vorbim fie de așternuturi noi, obiecte decorative sau seturi de vase ori ustensile pentru gătit, acestea își vor găsi cu ușurință locul în casa proaspetelor familii. În plus acesta le va aminti mereu de la cine a fost primit de fiecare dată când va fi folosit, așa că nu ai cum să dai greș.

Electrocasnice mici de bucătărie

Electrocasnicele mici se bucură de o gamă largă de produse, precum cele folosite în bucătărie la prepararea alimentelor, a cafelei, a ceaiului și produselor de panificație dar și atunci când vine vorba de curățenie unde ai nevoie neapărat de aspirator sau fier de călcat. Orice cuplu la început de drum are nevoie de un minim de electrocasnice, pur și simplu pentru scurtarea timpului de gătit ori de curățenie, astfel încât să aibă mai mult timp pentru ei. Asigură-te că va ține minte și mai ales că îi va fi de folos ceea ce i-ai dăruit, alegând cu grijă produsele spre a fi primite cu mare bucurie.

Cadouri amuzante pentru cupluri

Nunta este un eveniment extrem de important pentru orice cuplu. Dacă vrei să oferi ceva memorabil te poți orienta către cadourile de nuntă amuzante, care, cu siguranță vor ramâne întipărite în amintirea mirilor. Poți alege să dăruiești set de căni, pahare de vin sau bere, perne decorative inscripționate cu texte haioase despre cei doi, ca de exemplu “Mr. Right & Mrs. Always Right”. Tricourile cu mesaje specifice, cum ar fi “Ocupat/ă”, „Luat/ă”, „Indisponbil/ă”, sunt și ele foarte apreciate. Abțibildurile pentru perete inscripționate cu îndatoririle soților sunt și ele idei interesante de cadou.

Cadouri experiențe pentru cupluri

Ziua nunții celor mai buni prieteni se apropie? Nu știi ce să le faci cadou? Noi avem mai multe idei pentru tine. Nu degeaba ziua nunții este una dintre cele mai așteptate momente ale unei relații. Ea reprezintă momentul în care iubirea se declară în fața tuturor, dar mai ales a statului. Cadourile de nuntă sunt un obicei vechi de când lumea. De aceea, dacă vrei să oferi un cadou de nuntă unui cuplu va trebui să te gândești mai bine ce să le oferi. Cele mai noi și moderne cadouri de nuntă sunt cele legate de amintiri și emoții. De aceea, noi îți oferim o idee: cadouri experiențe pentru cupluri.

Seturi de pahare

Indiferent că vrei să faci cadou de nuntă, ai invitați la o sărbătoare, organizezi o zi de naștere sau pur și simplu dorești să te bucuri din când în când de un pahar de băutură bună împreună cu prietenii, un set de pahare de calitate e tot ce ai nevoie, și când spun de calitate, mă refer la acele pahare care refolosite de multe ori, nu se sparg. Gândește-te la ce calități vrei să împlinească pentru tine, iar apoi alege-le și fă-le cadou. Paharele sunt de diferite mărimi, capacități, forme, pictate sau nu, colorate sau transparente. Oricum ar fi, reprezintă și un cadou de casă nouă, cuplurilor care au făcut următorul pas spre construirea unei familii.

Servicii complete de masă

Nunta este o zi specială și de obicei mirii se pregătesc pentru această zi cu cel puțin 6 luni înainte. Pregătirile unei nunți cer timp, efort, energie și concentrare pentru ca totul să iasă perfect. Această zi poate fi și este de cele mai multe ori, cea mai fericită și mai frumoasă zi din viața miresei, o zi pe care nu o va uita. Dacă ai fost invitat la o nuntă sau trebuie să mergi măcar la o cununie, va trebui să te pregătești cu un cadou de nuntă. Atunci când nu mai ai idei, noi te ajutăm cu una: servicii complete de masă. Aceste servicii sunt foarte utile în orice casă nouă și mirii le vor aprecia.

Întrebări frecvente
Ce cadou la nuntă să iau prietenei mele?

Cel mai probabil mirii abia își aranjează locuința sa, ai putea lua cadou un electrocasnic de care au ei nevoie, poate fi: ceainic, blender, aspirator, cafitieră, perie electrică de dinți etc.

Ce cadou să iau fiicăi la nuntă?

Pentru fiică ai putea lua cadou ceva mai măreț, un electrocasnic mare (frigider, mașina de spălat rufe, mașina de spălat vesela, calculator etc.) sau chiar ați putea face cadou o mașină pentru tineri.

Ce cadou să iau fiului la nuntă?

De ocazia nunții fiului ai putea lua cadou mobila pentru noua lor locuință, sau chiar să participi la achiziția locuinței pentru tineri, ca ei să poată după nuntă să trăiască împreună.

Idei De Cadouri Pentru Ocazii Asociate Cu Nunta
Cununie civilăAniversare căsătorieLogodnăNași