CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Nașii De Cununie

Actualizat: 29 May, 2024 | Rating:

🎁 Se spune că nașii de cununie sunt acea familie pe care ți-o alegi să îți fie alături în noua viață ce începe odată cu căsătoria. Ei bine, aceasta este și o bună ocazie să le oferi un cadou în semn de mulțumire și apreciere. Iar ca idei te poți orienta la o băutură deosebită într-un set cu pahare sau poate chiar niște tricouri personalizate care să le aducă mereu aminte de momentul în care au ales să fie nași.

Cadouri amuzante pentru nași

Se spune despre nași că sunt familia pe care ți-o poți alege și de multe ori se întâmplă ca aceștia într-adevăr să fie alături de tine și la bine și la greu, precum cei apropiați ție. Alături de nași îți petreci concediile și mult din timpul liber, iar dacă sunt genul de persoane deschise și sociabile, cu simțul umorului, îți va fi ușor să le faci cadouri amuzante care să le amintească de tine pentru totdeauna. Poți lua de exemplu un set de căni personalizate cu mesaje sau sintagme haioase cum ar fi: „naș bogătaș/nașă bogătașă”. Mai poți opta pentru jocuri de societate pe care să le jucați și când sunteți împreună, sau cărți umoristice.

Decorațiuni pentru casă

Nașii de cununie sunt o pereche de oameni extrem de dragi unui cuplu. Cuplul îi alege pentru a le fi alături în cea mai importantă zi a relației lor: cununia civilă. Aici vor fi martori din punct de vedere legal. La cununia religioasă aceștia sunt părinții spirituali ai cuplului și le sunt datori cu povețe pentru un mariaj fericit. Dacă vrei să le faci o mică bucurie nașilor tăi de cununie și chiar nu mai ai inspirație pentru niciun cadou, noi îți oferim o idee inedită: Decorațiuni pentru casă. Ele nu lipsesc din nicio casă și sunt utile oriunde. Esteticul este foarte important pentru orice locuință.

Electrocasnice mici de bucătărie

Nașii de cununie sunt foarte importanți în viața fiecărui cuplu, de aceea îți dorești să le mulțumești pentru eforturile și ajutorul depus cu cadouri într-adevăr utile. Încearcă să alegi un electrocasnic de bucătărie, de dimensiuni mici și accesibil la preț, și astfel vei bucura întreaga lor familie. Poți opta pentru un blender inteligent cu multe funcții, un robot de bucătărie pentru prepararea prăjiturilor și a aluaturilor, un aparat pentru sandwich-uri calde sau waffles, un aparat pentru clătite sau copt nuci, ba chiar și pentru un prăjitor de pâine care le va face micul dejun să fie mai ușor de preparat și mai delicios.

Băuturi de colecție și accesorii

Nașii sunt părinții spirituali care îți vor fi apropriați toată viața, de aceea este important să le arătați cât de mult îi stimați și puteți să le arătați acest lucru cu ajutorul unui cadou. Băuturile de colecție și accesoriile pentru acestea pot fi o alegere potrivită. Astfel, un set de pahare elegante de vin spumant și o șampanie de cea mai bună calitate vor fi un dar potrivit pentru cei cărora le plac băuturile bune. Puteți să îi surprindeți cu un whisky de lux, însoțit de clește, pietre bazaltice, suport pahare și un decantor de sticlă sub formă de glob, pe el fiind inscripționate numele lor.

Întrebări frecvente
Ce pot dărui nașilor ?

O idee de cadou potrivită pentru nași, indiferent de vârsta sau gusturile acestora, sunt seturile clasice ce includ băuturi alcoolice pentru naș și coș de dulciuri, fructe sau de îngrijire personală. Sunt seturi cu care nu dai greș, fiind pe placul tuturor.

Ce cadouri sunt reprezentative pentru nași ?

Precum nașii sunt considerați ca și părinții pentru perechea ta, cadourile pot coincide ca cele pentru părinți, să fie utile, plăcute și practice. În dependență de bugetul de care dispui, poți alege niște electrocasnice sau accesorii pentru casă.

Idei de cadouri de cuplu pentru nași ?

În cazul în care dorești să oferi un cadou pentru cuplu, alegerea perfectă ar fi un serviciu de masă, o lenjerie de pat cu design deosebit sau un set de pahare de cristal. Cadourile pentru nași trebuie să fie simple, dar practice.

Idei De Cadouri Pentru Ocazii Asociate Cu Nunta
Aniversare căsătorieLogodnăNuntăCununie civilă