CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Nașii De Cununie

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Se spune că nașii de cununie sunt acea familie pe care ți-o alegi să îți fie alături în noua viață ce începe odată cu căsătoria. Ei bine, aceasta este și o bună ocazie să le oferi un cadou în semn de mulțumire și apreciere. Iar ca idei te poți orienta la o băutură deosebită într-un set cu pahare sau poate chiar niște tricouri personalizate care să le aducă mereu aminte de momentul în care au ales să fie nași.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Nași):

Cadouri amuzante pentru nași

Se spune despre nași că sunt familia pe care ți-o poți alege și de multe ori se întâmplă ca aceștia într-adevăr să fie alături de tine și la bine și la greu, precum cei apropiați ție. Alături de nași îți petreci concediile și mult din timpul liber, iar dacă sunt genul de persoane deschise și sociabile, cu simțul umorului, îți va fi ușor să le faci cadouri amuzante care să le amintească de tine pentru totdeauna. Poți lua de exemplu un set de căni personalizate cu mesaje sau sintagme haioase cum ar fi: „naș bogătaș/nașă bogătașă”. Mai poți opta pentru jocuri de societate pe care să le jucați și când sunteți împreună, sau cărți umoristice.

Decorațiuni pentru casă

Nașii de cununie sunt o pereche de oameni extrem de dragi unui cuplu. Cuplul îi alege pentru a le fi alături în cea mai importantă zi a relației lor: cununia civilă. Aici vor fi martori din punct de vedere legal. La cununia religioasă aceștia sunt părinții spirituali ai cuplului și le sunt datori cu povețe pentru un mariaj fericit. Dacă vrei să le faci o mică bucurie nașilor tăi de cununie și chiar nu mai ai inspirație pentru niciun cadou, noi îți oferim o idee inedită: Decorațiuni pentru casă. Ele nu lipsesc din nicio casă și sunt utile oriunde. Esteticul este foarte important pentru orice locuință.

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Electrocasnice mici de bucătărie

Nașii de cununie sunt foarte importanți în viața fiecărui cuplu, de aceea îți dorești să le mulțumești pentru eforturile și ajutorul depus cu cadouri într-adevăr utile. Încearcă să alegi un electrocasnic de bucătărie, de dimensiuni mici și accesibil la preț, și astfel vei bucura întreaga lor familie. Poți opta pentru un blender inteligent cu multe funcții, un robot de bucătărie pentru prepararea prăjiturilor și a aluaturilor, un aparat pentru sandwich-uri calde sau waffles, un aparat pentru clătite sau copt nuci, ba chiar și pentru un prăjitor de pâine care le va face micul dejun să fie mai ușor de preparat și mai delicios.

Băuturi de colecție și accesorii

Nașii sunt părinții spirituali care îți vor fi apropriați toată viața, de aceea este important să le arătați cât de mult îi stimați și puteți să le arătați acest lucru cu ajutorul unui cadou. Băuturile de colecție și accesoriile pentru acestea pot fi o alegere potrivită. Astfel, un set de pahare elegante de vin spumant și o șampanie de cea mai bună calitate vor fi un dar potrivit pentru cei cărora le plac băuturile bune. Puteți să îi surprindeți cu un whisky de lux, însoțit de clește, pietre bazaltice, suport pahare și un decantor de sticlă sub formă de glob, pe el fiind inscripționate numele lor.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:specialdrinks.roalcooldiscount.rovivre.roemag.ro
Idei De Cadouri Pentru Ocazii Asociate Cu Nunta
Cununie civilăLogodnăNuntăAniversare căsătorie