CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Albastre, Bleumarin Sau Bleu Pentru Domnișoarele De Onoare

Actualizat: 17 April, 2024 | Rating:

🎁 Vizualizează colecția actuală rochii albastre, pentru domnișoare de onoare. Prețuri avantajoase la rochiile de domnișoare de onoare bleumarin. Livrare rapidă în orice colț al țării!

Rochii albastre, bleumarin sau bleu pentru domnișoarele de onoare

În ziua nunții, protagoniștii sunt mirii, bineînțeles, însă cele mai multe mirese țin să fie la curent cu absolut toate alegerile, chiar și când lucrează cu un wedding planner extrem de talentat. De aceea, schițarea unor preferințe în materie de culori, muzică, flori, mâncare, reprezintă punctul de plecare pentru crearea unei tematici pentru ziua nunții.

Așadar, ținutele protagoniștilor sunt cele care trebuie să arate ireproșabil, să funcționeze perfect și să-i complimenteze pe cei doi, împreună și separat. Cu toate acestea, atenția invitaților se va opri și asupra ținutelor purtate de cele două grupuri care însoțesc mirii: domnișoarele și cavalerii de onoare. Și dacă pentru cavaleri va fi mai simplu de ales costumul purtat, pentru domnișoarele de onoare trebuie să existe o unitate în nuanțele purtate.

Rochii albastre pentru domnișoarele de onoare - nuntă de vară cu cer senin

Nuanțele de albastru arată bestial cu alb, așa că, indiferent de tonalitatea pentru care veți opta când cumpărați rochiile pentru toate domnișoarele de onoare, veți arăta minunat împreună. 

Ce tematică pot contura rochiile albastre? De la bleu și până la albastru regal, aceste rochii pot să creeze o tematică navy, care inspiră la tot ce ține de vară. Albastrul poate să fie o nuanță cheie pentru tematica unei nunți organizate la mare, într-o locație exotică. Rochii albastre lungi sau scurte - Ce modele sunt potrivite? Așa cum vei constata în urma răsfoirii numeroaselor pagini virtuale, există mai multe variante posibile pentru rochiile de mireasă: rochii lungi, midi sau scurte, cu sau fără mâneci, iar privind nuanțele, gama este extrem de variantă.

Cel mai înțelept este să te consulți cu cele mai dragi prezențe feminine, care îți vor fi domnișoare de onoare și să optați pentru modele confortabile, care funcționează armonios cu încălțăminte - sandale, pantofi, saboți - cu toc sau talpă joasă, iar nuanțele să fie alese conform trăsăturilor fiecăreia dintre ele.

Ce fel de modele bleu sunt potrivite pentru rochiile domnișoarelor de onoare? Vezi recomandarile:



Cine alege culoarea rochiilor pentru domnișoara de onoare? 

Chiar dacă te vei consulta cu prietenele tale, tu vei fi cea care va alege cromatica evenimentului, inclusiv variantele de culori pentru rochiile de mireasă. Oferă însă câteva opțiuni, uneori este greu ca o culoare sau model să vină potrivit fiecărei persoane. Desigur că nuanțele rochiilor sunt selectate conform preferințelor personale, dar și în funcție de tematica nunții și anotimpul în care are loc evenimentul. Una dintre cele mai populare culori potrivite atât pentru nunțile de zi, de seară, vara sau toamna, este verdele.

Fie că este verde aprins sau verde pastelat, rochiile în această culoare sunt deosebite, completând un decor natural, simplu, de efect.