CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Verzi Sau Kaki Pentru Domnișoarele De Onoare - Lungi Sau Scurte?

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Alege dintr-o gamă variată de rochii lungi sau scrute în tendințe actuale în nuanțe de verde sau kaki, perfecte pentru a fi purtate la nuntă de domnișoarele de onoare

Rochii verzi sau kaki pentru domnișoarele de onoare - lungi sau scurte?

Pentru ca ziua nunții să fie perfectă, va fi nevoie de alegerea unui model de rochie pe care să îl poarte toate domnișoarele de onoare. Alege dintr-o gama variata de rochii in tendinte actuale in nuante de verde - perfecte pentru a fi purtate la nunta, daca esti domnisoara de onoare sau chiar si cu alte ocazii: majorat, botez, petreceri de final de an, la banchet.  

Cine alege culoarea rochiilor pentru domnișoara de onoare? 

Chiar dacă te vei consulta cu prietenele tale, tu vei fi cea care va alege cromatica evenimentului, inclusiv variantele de culori pentru rochiile de mireasă. Oferă însă câteva opțiuni, uneori este greu ca o culoare sau model să vină potrivit fiecărei persoane. Desigur că nuanțele rochiilor sunt selectate conform preferințelor personale, dar și în funcție de tematica nunții și anotimpul în care are loc evenimentul. Una dintre cele mai populare culori potrivite atât pentru nunțile de zi, de seară, vara sau toamna, este verdele.

Fie că este verde aprins sau verde pastelat, rochiile în această culoare sunt deosebite, completând un decor natural, simplu, de efect.

 Ce fel de modele verzi sau kaki sunt potrivite pentru rochiile domnișoarelor de onoare?

Primul gând pe care îl avem atunci când vizualizăm mireasa alături de domnișoarele de onoare este o armonie între buchetele de flori, accesorii și cel mai important element purtat - rochia! De aceea, modelele variază privind lungimea, materialul și finisajele, însă cele mai potrivite rochii pentru domnișoarele de onoare sunt cele vaporoase, mai lungi, din materiale delicate, în care participantele să se simtă confortabil.

Totuși, va trebui să ții cont de stilul ceremoniei tale: unele nunți sunt foarte sofisticate, în timp ce alte evenimente sunt mai lejere, organizate în curte, în are liber, la un conac, la un centru de echitație.

La fel ca și în cazul culorilor, este bine să oferi mai multe variante domnișoarelor de onoare: unele femei chiar nu poartă rochii lungi, în timp ce altele nu se simt bine în rochii mai scurte. Un gest frumos este să alegeți împreună culoarea și modelul, iar acest lucru este extrem de facil prin intermediul magazinelor online. Astfel, chiar și când nu vă puteți întâlni, puteți să vă consultați în timp real cu privire la modelele disponibile în colecțiile online.



Rochii verzi marimi xxl, perfecte pentru a le purta ziua si seara