CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Cu Paiete Sau Sclipici - Modele Noi, Cum Le Accesorizezi Pentru A Nu Da Greș

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Rochiile cu paiete sau sclipici oferă un aer elegant, de aceea este recomandat ca accesorizarea să fie una minimalistă, spre exemplu un colier simplu.

Rochii cu paiete sau sclipici - modele noi, cum le accesorizezi pentru a nu da greș

Trebuie să recunoaștem: fie că vorbim despre nuanțe discrete sau culori vibrante, rochiile din paiete sau sclipici atrag negreșit privirile celor din jur. Astfel că marii creatori de modă continuă să reinventeze și să livreze pe piață modele din ce în ce mai actuale și mai efervescente. Totul e permis, cu condiţia să mizezi pe o piesă emblematică, fie că aceasta este o haină sau un accesoriu. Este vorba de echilibru, ori echilibrul e o regulă de bază a stilului. Însă, când vine vorba despre rochii de seară cu paiete, apar și multe întrebări: Mai am nevoie de accesorii? Și dacă da, ce fel de accesorii pot purta la o astfel de ținută? Ce machiaj să aleg, astfel încât să evit un look prea încărcat?

Sfaturi si recomandari pentru a nu da gres purtand o rochie cu paiete sau sclipici

Alege simplitatea! Hainele cu paiete sunt sinonime în primul rând cu petrecerea. Însă, nu uita... paietele sunt principalul accesoriu al ținutei tale, orice alt artificiu poate fi dezastruos. Dacă optezi pentru accesorii strălucitoare, ostentative, riști să cazi în dizgrație, să încarci prea mult ținuta, iar eleganța pe care mizai la bun început să se transforme în prost gust, de fapt. O pereche de pantofi stiletto în culoarea untului și accesoriile fine, minimale pot fi o soluție salvatoare în cazul de mai sus.

Rochii verzi sau albastre cu sclipici, paiete si alte pietre pretioase:

Adaugă un plus de eleganță! Chiar dacă o rochie cu paiete pare din start evidenta și vibrantă, dacă știi cum să o porți, această îți poate asigura reușita. În funcție de croiul și lungimea rochiei, alege accesorii discrete, precum cercei cu perle sau bobițe, inele delicate sau accesorii de păr în armonie cu alegerile anterioare. 

Less is more! O femeie cu o ținută din paiete este suficient de misterioasă și este bine să rămână în acea zonă, fără a o strică cu un machiaj nepotrivit sau printr-o coafură deplasată. Astfel că machiajul trebuie să fie discret, să se țină cont de fizionomia feței și să se pună accent pe ochi, obraz sau buze. În ceea ce privește aranjarea părului, acesta poate fi prins într-un coc elegant, în față lăsând să curgă câteva șuvițe rebele, a la Charlize Theron.

Rochii rosii sau roz cu sclipici si paiete:

Recomandările stilistului:
Dacă ai o siluetă androgină sau tip clepsidră, îți recomandăm rochia Thalia, de la Bogas. Având un croi ce urmează liniile corpului, creația se remarcă nu numai având un design simplu, ci și datorită culorii vibrante care te pune în valoare indiferent de evenimentul la care trebuie sa participi. Dacă ai o siluetă cu forme pline și vrei să ascunzi micile defecte, îți recomandăm rochia Christia, tot de la brandul Bogas, în cloche și cu mâneca lungă. Poartă alături de aceasta sandale cu toc, din piele întoarsă și alege o geantă plic, în aceeași textură. 

Rochii negre, aurii sau argintii, din paiete si sclipici: