CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Pantofi Crem Sau Sandale Albe La O Super Petrecere?

Actualizat: 19 April, 2024 | Rating:

🎁 Atât în calitate de mireasă, cât şi în calitate de invitat, încearcă aceste modele de pantofi și sandale - albe, crem, bej, ca să mergi la sigur, indiferent că e un sezon călduros sau mai rece. Anul acesta, conform marilor designeri din industria modei, simplitatea nu are ce căuta în garderoba ta, dar nici o alură lipsită de vitalitate, fie ca ai un stil elegant, office sau casual. Alege sa ii cumperi online, având transportul gratuit si posibilitatea de a-i returna.

Pantofi crem sau sandale albe la o super petrecere?

Pentru că noi, femeile, niciodată nu avem suficient de mulţi pantofi, ne place să credem că vechile perechi ies repede din tendinţe. Astfel, avem cea mai bună scuză, pentru a cumpăra modelul, pe care tocmai l-am admirat pe site-ul online preferat. Dar să nu vorbim despre orice fel de pantofi, pentru că, probabil, nu te ajută cu nimic să-ţi înşirăm superficial informaţiile. Aşa că astăzi te vom ajuta să-ţi alegi încălţămintea potrivită pentru nuntă sau botez sau oricare apta petrecere importanta din viata ta. În regulă, nu trebuie să fii tu cea care se mărită neapărat. Atât în calitate de mireasă, cât şi în calitate de invitat, încearcă aceste modele de pantofi şi sandale, ca să mergi la sigur. Pentru un eveniment atât de important te pregăteşti cu mult timp înainte să te prezinţi. Nu ştii dacă să optezi pentru o pereche de pantofi sau de sandale. Amândouă îţi plac, pesemne, la fel de mult.

Vezi modelele de pantofi sau sandale selectate si da click pentru mai multe detalii si marimi:

Dacă ai de onorat cu prezenţa o petrecere de nuntă organizată în toiul iernii, din start excludem sandalele. Chiar dacă evenimentul se desfăşoară preponderent înăuntrul localului, vei ieşi cu siguranţă de multe ori afară, unde vremea capricioasă nu va da deloc bine cu o pereche de sandale decupate. Crede-ne pe cuvânt, nu doar că nu te vei simţi confortabil, dar imaginea creată va lăsa de dorit. Aşa că nu îţi mai rămâne de făcut decât să te hotărăşti asupra tipului de pantofi crem sau albi – clasic, stiletto, cu platformă -, lucru nu foarte uşor de executat, cu atât de multe opţiuni. Partea bună este că vei găsi exact ce îţi doreşti.

Alege sa cumperi  online din Romania astfel de pantofi si sandale albe-crem-bej  superbe, pentru o super petrecere si o tinuta eleganta, de pe FashionDays, Answear    sau modele ceva mai ieftine de pe   Modlet, Kalapod sau Depurtat
În sezonul cald, în schimb, chiar încurajăm ideea de a purta un pantof cât mai decupat. Câteva modele de sandale cu mici elemente argintii în partea superioară, pliate perfect pe forma piciorului tău reprezintă cea mai bună alegere. Un mic sfat pe care poţi să-l iei în considerare înainte să achiziţionezi o astfel de încălţăminte este să nu aibă tocul foarte subţire. Având în compoziţie mai puţin material spre deosebire de alte tipuri de pantofi, talpa piciorului nu este foarte bine susţinută, astfel că riscul de a-ţi luxa glezna este foarte mare. De aceea, forma, dar şi dimensiunea tocului sunt foarte importante dacă vrei să păşeşti cu încredere de fiecare dată.

Flecurile constituie o altă problemă mai mult sau mai puţin controversată. În timp ce câteva dintre reprezentantele sexului frumos nu au nimic împotrivă în a purta o pereche de pantofi în repetate rânduri, fără a le schimba flecurile, majoritatea femilor ştiu deja cât de inestetic ajung să arate acestea în timp. Dacă vrei să porţi aceeaşi pereche la nunta altei prietene, nu uita să schimbi flecurile, nu durează mult şi poţi face acest lucru singură, acasă, fără să apelezi neapărat la serviciile unui profesionist.
Dacă primeşti invitaţie la nunta celei mai bune prietene, sfătuieşte-o să poarte cei mai albi pantofi sau cele mai albe sandale, în funcţie de împrejurările mai sus amintite. Iar tu, optează pentru ceva în nuanţe de crem. Prietena ta este atracţia serii, dar nici tu nu trebuie să fii mai prejos. Nu purta alb, însă, sub nicio formă!
Dacă eşti chiar tu viitoarea mireasă, felicitări! Poţi purta orice culoare doreşti, mai ales dacă eşti o mireasă ,,mai modernă decât prevede legea”. Dar pentru că eşti o mireasă modernă, dar cu stil, alege pantofii sau sandalele între alb şi crem. Dacă înclini mai mult spre prima opţiune, nu vei mai avea probleme în ceea ce priveşte asortarea celorlalte accesorii vestimentare.

Dacă însă preferi un pantof sau o sanda într-o nuanţă nude, atunci trebuie să ai în vedere câteva aspecte importante: rochia nu poate fi albă, sau cel puţin nu acea nuanţă imaculată. Cel mai bine este să predomine aceeaşi culoare în toate celelalte accesorii. Orice pantof în nuanţe de crem creează iluzia de alungire a picioarelor, mai ales dacă este o nuanţă foarte apropiată de culoarea pielii tale. În plus, aceste modele se potrivesc cu aproape orice tip de ţinută.

În funcţie de dimensiunea şi înălţimea tocului, îţi vei alege o rochie mai lungă sau mai scurtă, perfect mulată pe corp sau largă. Astfel, un toc înalt îmbunătăţeşte semnificativ aspectul outfitului, dacă acesta constă, spre exemplu, într-o rochie sau fustă nu foarte strâmtă, lungă sau midi. Această combinaţie este indicată pentru o apariţie elegantă şi cu bun gust. Odată ce te-ai decis asupra culorii, un alt aspect foarte important este textura, materialul din care este confecţionată încălţămintea. O textură mată completează un top sau o rochie puţin mai extravagantă.

Ca în orice situaţie, un outfit de bun gust trebuie echilibrat din punct de vedere estetic astfel: dacă în partea de sus se optează pentru un corset brodat şi un accesoriu mai voluminos în jurul gâtului, în partea inferioară a corpului este recomandată o fustă lungă sau pantaloni, după caz, şi o pereche de pantofi maţi. Pe de altă parte, dacă preferi un model mai lucios, caută o rochie mai discretă sau în niciun caz fără mâneci. De această dată, accesoriile vor fi într-un număr cât mai mic, fără a încărca prea mult ţinuta.

Anul acesta, conform marilor designeri din industria modei, simplitatea nu are ce căuta în garderoba ta, dar nici o alură lipsită de vitalitate. Cu atât mai mult când vine vorba de un eveniment atât de important. Designerul de pantofi de lux, Joan Oloff, desfiinţează pantofii cu toc înalt şi inconfortabili. Aceasta susţine că picioarele frumoase, dar pline de vânătăi nu mai sunt la modă în 2018. Tot ea este de părere că moda creată exclusiv din punct de vedere estetic, va dispărea în timp.

Cu alte cuvinte, este mai important să te simţi bine, decât să arăţi bine. Pentru că în momentul în care vei resimţi durerea provocată de un pantof care te strânge sau în care îţi transpiră piciorul, nu vei mai fi la fel de bine dispusă. Expresia feţei tale se va schimba total şi oricât de mult vei încerca să zâmbeşti şi să pari fericită, la un moment dat nu vei mai putea face faţă. Tot Oloff susţine că dimensiunea tocului nu trebuie să depăşească limita de 10 centimetri, pentru un confort sporit.

Alege comoditatea, asadar un toc mai mic e mereu o idee buna daca ai de gand sa dansezi toata noaptea:

Alege sa cumperi  online din Romania astfel de pantofi si sandale albe-crem-bej  superbe, pentru o super petrecere si o tinuta eleganta, de pe FashionDays, Answear    sau modele ceva mai ieftine de pe   Modlet, Kalapod sau Depurtat