CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Modele De Rochii Cu Spatele Gol Pentru Banchet, Nuntă, Botez Sau Cununie

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți cadoul perfect pentru modele de rochii cu spatele gol pentru banchet, nuntă, botez sau cununie? Ei bine, căutarea ta a luat sfârșit, la noi găsești orice.

Modele de rochii cu spatele gol pentru banchet, nuntă, botez sau cununie

Nu-ti mai ascunde corpul in tinute fade si lipsite de personalitate. Arati atat de bine! Poarta ceva care sa te scoata in evidenta si sa-ti accentueze trasaturile delicate! Pentru o petrecere de seara, spre exemplu, alege rochia cu spatele gol. E senzuala, lasa la vedere exact atat cat trebuie si iti confera un aer elegant, de pretiozitate.

Rochii de seara pe placul oricarei femei. Click pentru mai multe culori, marimi:

Daca vrei sa pari si mai tanara decat esti, ai doua variante: fie optezi pentru o rochie Lipsy navy, cu dantela si curea, fie iti indrepti atentia spre o rochie in dungi AX Paris neagra. Ambele sunt scurte si au o croiala si un model care efectiv te intineresc.

Pentru o ocazie mai speciala, cum ar fi chiar petrecerea de dupa cununia ta civila, ai nevoie de rochia Fofy Galactic Angel Black. Asortata cu o pereche de pantofi nude, poate fi alegerea ideala! Vrei sa stralucesti si sa fii in centrul atentiei toata noaptea?
Poarta rochia Fairytale Moment Black. Este lunga, neagra si subliniaza extraordinar de bine formele voluptuoase.

Ce alegi: rochie sexy sau ca de printesa?

Cum ti-ar placea sa te imbraci? Ca o printesa, sa ai rochie lunga, de la mijloc in jos usor in valuri? Atunci imbraca rochia Ana Radu Royal Delight Black sau alege rochia Ana Radu Principessa Black. Ambele au un decolteu incitant! Ti-ar fi incomod cu rochie lunga si crezi ca nu o sa te simti asa confortabil?

Ei bine, pentru tine e croita special rochia neagra Roserry, din paiete si cu spatele gol. E lunga pana la genunchi, accentueaza silueta si poate fi purtata cu o pereche de sandale argintii. La o petrecere de sfarsit de an sau chiar la cina pe care i-ai pregatit-o iubitului, recomand o rochie cu spatele gol, accesorizata cu margele detasabile.

Rochite cochete pentru ocazii diverse. Click pe rochia preferata:

Straluceste in cea mai importanta zi a ta! La Starea Civila imbraca o rochie scurta, din dantela alba si tul. Vei absolut superba! Poart-o cu pantofi decupati sau cu sandale, tot albe bineinteles. Tot pentru acea zi, in care vei spune “Da”, e perfecta si rochia cu dantela alba si bistrech negru. Imbrac-o la petrecerea de dupa ceremonie. Iti da un aer mai distins si mai senzual, transformandu-te intr-o vedeta de la Hollywood.

Daca, in schimb, esti invitata la o nunta, ai doua optiuni: fie o rochie neagra si scurta, fie una lunga, prinsa in spate cu doua bretelute. Asadar ce alegi?

Alte rochite pentru tine!

- rochie If rain comes. Seducatoare si rafinata… - rochie din jerse creep verde Emily. Feminina, discreta si simpla; - rochie cu bretele multiple. Se muleaza foarte bine pe corp; - rochie XXL Desire. Vei arata foarte bine in ea, chiar daca ai cateva kilograme in plus.

Fii frumoasa intr-o rochita cu spatele gol! Daca pana acum ai preferat tinutele discrete, cu asa ceva sigur vei capta toate privirile si vei fi indelung admirata. Completeaza-ti garderoba cu rochia care ti se potriveste! Iesi din anonimat si bucura-te de frumusetea ta!