CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri De Hanuka

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Acest obicei de a oferia cadouri copiilor de Hanuka a apărut după ce copiii evrei au cerut ca și ei să primeasca cadouri iarna la fel ca prietenii lor neevrei. Celor mari poți cumpăra cadouri tipice sarbătorilor de iarnă, simbolice sau de lux, cadouri să fie. :)

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Hanuka):

Cărți cadou

Cu o ocazie atât de specială și o sărbătoare atât de luminoasă, dăruiește cea mai scumpă comoară a oamenilor - cunoștințe și senzații pozitive. O carte reprezintă o sursă infinită de informații, idei și domenii interesante, care abia așteaptă a fi explorate. Oferă în dar o carte unui membru de familie, unei rude sau prieten, pentru că știm, cu siguranță, ca aceasta va deveni un cadou util și necesar, mai ales dacă cunoști un pasionat de lectură. Poți să te orientezi către domeniile de activitate, job-ul, pasiunile, cât și facultatea pe care o frecventează, pentru a alege o carte potrivită și captivantă.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:litera.rocarturesti.rolibris.roemag.ro

Jucării pentru copii

Hanuka este o sărbătoare importantă pentru toți evreii din lume. Este o comemorare a perioadei în care întreaga cultură a fost apărată și astfel se celebrează un nou început. Se mai numește sărbătoarea luminii, iar timp de 8 zile toți adepții cinstesc perioada prin odihnă. De aceea se cade ca atunci când vizitezi pe cineva care celebrează această sărbătoare și acolo sunt și copiii să iei cu tine un cadou pentru aceștia în spiritul evenimentului. Alege jucării cu jocuri de lumini, care să se apropie de simbolistica momentului. În acest fel efectul cadoului va fi dublat de importanța momentului.

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Haine și accesorii vestimentare

Ziua de 6 decembrie este una specială din punct de vedere spiritual. Sărbătoarea luminilor sau Hanuka se celebrează într-un mod inedit, iar cadourile nu trebuie să lipsească de la petrecere. O idee ingenioasă și practică de cadou pentru orice membru al familiei, rudă sau prieten apropiat este reprezentată de hainele și accesoriile vestimentare - o necesitate și utilitate. Ai putea să te orientezi către hainele cele mai utilizate și solicitate la job sau facultate cum ar fi o cămașă albă, iar cât despre accesorii optează pentru cele mai simbolice și drăguțe, cum ar fi un portofel sau un ceas minimalist.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:ccc.euemag.roanswear.rofashiondays.ro

Bijuterii pentru copii

Copii sunt niște ființa atât de fragile și gingașe. Cu ocazia sărbătorii Hanuka alege să oferi unui micuț bijuterii cadou - un dar nespus de plăcut pentru părinți și foarte delicat pentru copilași, bijuteriile însemnând lumină, prospețime, puritate și curățenie, precum și un copil întruchipează în sinea sa toate aceste calități. Orientează-te către cercei, brățări și inele drăguțe, perfecte pentru fetițe, cât și coliere, brățări pentru băieți, acestea fiind confecționate sau îmbrăcate în metale prețioase, precum aur, argint. Alege să dăruiești fericire și bucurie în sufletul unor copilași minunați.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:teilor.roedenboutique.roroxannes.roperfectbijoux.roelefant.ro

Jucării LEGO pentru copii

De Hanuka toți cei care sărbătoresc o fac cu toată inima, respectând tradițiile și bucurându-se de tot ceea ce oferă această perioadă. Timp de 8 zile toată lumea se odihnește și petrece timp de calitate alături de prieteni și de cei dragi. Iar ce altă metodă mai bună de a petrece timp de calitate alături de copii, decât prin joacă. Așa că asigură-te că de Hanuka oferi celor mici bucurii care îi vor ține ocupați dar te vor ajuta și pe tine să te implici. Construiți împreună povești minunate cu LEGO, participați activ la dezvoltarea și susținerea creativității copiilor cu aceste jocuri minunate de asamblat.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:bekid.robestkids.roookee.ronichiduta.ro