CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Trusouri De Botez Pentru Fetițe

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Trusoul de botez este ceva ce nu trebuie să lipsească din niciun ritual de botez al copiilor. Iar alegerea lui poate fi o corvoadă pentru că ai de ales din multitudinea de propuneri disponibile pe piață. Totuși, trebuie să ai în vedere că trusoul este ceva ce poți personaliza, iar dacă bebelușul este o fetiță atunci detaliile care însoțesc întregul set pot fi întregi tabloul unui eveniment perfect.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Trusouri fetițe):

Trusouri simple de botez pentru fetițe

Pentru cele mai drăgălașe și gingașe fetițe din lume, alege pentru botez, într-o variantă mai minimalistă și mai finuță, trusourile simple de botez. Optează pentru culorile cele mai calde și delicate, ce se vor potrivi sexului copilului, precum roz pal, piersică, cât și un mov deschis, pentru a surprinde părinții cu alegerea ta. Fie că-i vei deveni nană micuței sau că ești un prieten apropiat, membru de familie, trusourile simple vor deveni mereu o opțiune drăguță și necesară unui botez. De asemenea, recomandarea noastră este să te concentrezi asupra materialului, cât și a calității trusourilor alese.

Trusouri personalizabile pentru fetițe

Indiferent dacă ești în postura de naș sau de părinte pentru o mică domnișoară, cu siguranță te-ai gândit deja la trusoul de care ai nevoie pentru botezul micuței. În prezent internetul este plin de asemenea seturi pentru botez, nemaifiind nevoie să alergi după fiecare element în parte. Acum găsești, la un click distanță, trusouri care conțin de la șapte până la zece piese, inclusiv lumânarea de botez. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să te decizi asupra culorilor și modelului de trusou. În cazul în care botezul va fi unul cu tematică, atunci este mai simplu, și trusoul va trebui \"asortat\" cu restul evenimentului.

Trusou de botez fetițe cu lumânare inclusă

Momentul botezului unui copil este plin de însemnătate, iar dacă este primul copil al familiei atunci cu siguranță absolut toți membrii ei vor fi foarte emoționați. Ne pregătim toată viața pentru un copil, iar mai cu seamă pentru momentul botezului. Pregătim cu atenție hainele, trusoul și tot ce are legătură cu evenimentul. Iar pe piață găsim o mulțime de artiști care fac din trusou o adevărată artă. Să oferi un trusou complet realizat manual, la care adaugi o lumânare personalizată, cosmetizată și aranjată cu flori naturale este poate cel mai frumos și mai simbolic cadou pentru creștinarea micuțului.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:camerabebelusului.rosuperbebeshop.roemag.roookee.ro