CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Bărbați De 70+ Ani

Actualizat: 03 November, 2021 | Rating:

🎁 Dacă încă mai ai bunici, ești un fericit. Dacă în familia ta mai sunt rude de peste 70 ani, ești foarte norocos. Nu numai că îți pot povesti despre război și armată, dar în general sunt un sac fără fund de povești și glume din alte vremuri. Pentru a le face o mică bucurie în schimbul tuturor acelor povești de suflet, le poți oferi cadouri. Noi avem Idei de cadouri pentru bărbați de 70+ ani pentru a-i face să zâmbească.

1. Unelte de grădinărit

După ce a muncit o viață întreagă, un bărbat trecut de 70 de ani și stabilit la casa lui, mai mult ca sigur își ocupă o parte din timp cu amenajatul curții si grădinii sale. Dacă vrei să oferi un cadou reușit, optează pentru un set de unelte și scule ideal pentru micile reparații din gospodărie. Ar fi perfect ca acesta să fie ambalat într-o servietă fiabilă, rezistentă și nu prea voluminoasă pentru a putea fi transportat și depozitat cu ușurință. Bărbații la această vârstă, au mult timp liber la dispoziție, dar și experiența necesară și preferă să își rezolve singuri problemele apărute în casă sau grădină.

2. Băuturi fine cadou

Fie că este vorba de zi de naștere, ziua profesiei, Crăciun sau Revelion, dăruiește unui bărbat în vârstă de 70+ ani, băuturi fine cadou! Nu ezita să încerci cele mai rafinate și selecte băuturi și să te concentrezi pe ceea ce sărbătoritul preferă (dacă cunoști astfel de detalii) sau dimpotrivă să alegi o băutură care se consideră populară și preferată de majoritatea. Orientează-te către vinuri de colecție, delicate, cu gust specific, care să-l fascineze, mai ales dacă sărbătoritul este un amator și înțelege foarte bine gustul băuturilor. De asemenea, cognac-urile, rom-ul și whisky-urile ar fi un cadou original.

3. Cadouri amuzante pentru bărbații de 70+ ani

La 70 ani viața începe să fie mai domoală și timpul pare să se dilate în fiecare zi. Zilele sunt mai lungi și uneori pot deveni ușor plictisitoare. De aceea, este bine să îți creezi pasiuni si hobby-uri noi, exact cum făceai când erai mic atunci când credeai că, copilăria ta va dura o viață. Din păcate timpul a trecut mai repede decât te așteptai. Dacă ai un prieten care are peste 70 ani și vrei să îi mai îndulcești zilele, îi poti reaminti că nu este singur cu ajutorul unui cadou bine ales. Poate nu ai idei și aici intervenim noi cu o idee, astfel poți alege cadouri amuzante pentru bărbații de 70+ ani.

4. Cărți cadou bărbați 70+ ani

Dacă ai în viața ta persoane cărora le place lectura, știi deja foarte bine ce înseamnă un cadou de calitate pentru ei. Totul se leagă de pasiunea lor și vor aprecia o carte bună la fel mult cum vor aprecia un vin de calitate, o mâncare bună sau o haină la modă. Ei de fapt, sunt mai interesați de cărți decât de orice altceva și de aceea apreciază orice persoană le susține pasiunea. Cărțile sunt o excursie în necunoscut, o călătorie pe drumuri nebătute de alți oameni, o evadare din cotidian și o oportunitate de a te autoeduca departe de ochii curioșilor. De aceea, o idee bună de cadou o reprezintă cărți cadou bărbați 70+ ani.

5. Haine și accesorii vestimentare

Pentru bărbații trecuți de 70 de ani, cadourile nu mai au mare importanță. Aceștia vor pune mare accent pe compania familiei și a persoanelor dragi și apropiate. Vor aprecia să aibă casa plină sau măcar o mână de oameni care să-i viziteze, buni ascultători, cărora să le poată povesti nostalgic amintiri din tinerețe. Dacă ai o astfel de cunoștință și vrei să oferi și un cadou material, dar care să fie într-adevăr util, orientează-te către haine și accesorii vestimentare, întrucât persoanele în vârstă nu mai investesc în propria garderobă, având cu totul alte cheltuieli prioritare. Ai grijă să alegi culori neutre și materiale comode.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot lua bunicului de Crăciun?

Bunicul tău va fi extrem de fericit dacă îi faci cadou o undiță și o bărcuță pentru ca el să poată merge la piscuit, are timp destul pentru a sta în liniște și a prinde pește. Un cadou tocmai potrivit de Crăciun.

Ce cadou pot să iau tatei de 70 de ani de Crăciun?

Pentru a surpinde pe tatăl tău poți să-i iai cadou un telefon mobil performant, prin intermediul căruia el va putea mai ușor să comunice cu tine și cu alții, să fie mereu pe fir.

Ce cadouri se oferă persoanelor de 70+ ani?

Pentru persoanele 70+ ani ai putea lua cadou o vacanță într-o țară, deoarece timpul îi permite, sau chiar o săptămână la un sanatoriu pentru a îmbunătăți starea sănătății.

Cadouri Pentru Ziua De Naștere A Unui Bărbat
50 ani40 ani60 ani30 ani80 ani20 ani
Love is in the air!
Bijuterii de calitate pentru femei, bărbați și copii. » Vezi colecțiile