CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cercei Cadou Pentru Copii

Actualizat: 24 June, 2024 | Rating:

🎁 Am selectat pe cei mai potriviți cercei pentru copii ce pot fi oferiți cadou unei fetițe - bebelușe nou născute sau modele deosebite pentru fetițe mai mari, de 3+: cercei din aur alb, galben sau roz, argint, platină, zirconiu, pietre prețioase și o gamă largă de modele de cercei minimaliști cu șurub sau sistem special de protectie. Cerceii din aur pentru copii sunt o idee minunata de cadou la aniversarea zilei de nastere, de Crăciun, Paște, Ziua Copilului sau la Botez.

Scurtături rapide 🔎

Cercei de aur pentru copii

Când sunt mici copiii primesc vizite de la întreaga familie în special în primele zile de viață. Toată lumea este fascinată de bebeluș și vin să îl vadă, dar mai ales să îi aducă o mulțime de cadouri. Cei mai apropiați dintre vizitatori îi vor aduce cadouri pe care să le folosească o perioadă lungă de timp sau care să le rămână amintire de-a lungul anilor. Astfel de cadouri includ o preche de cercei de aur pentru copii. Mulți dintre noi avem astfel de lucruri de valoare primite de la mătuși, bunici sau alte rude care au vrut să ne ofere ceva de care să ne folosim mult timp. Ele poartă și noroc.

Cercei de argint pentru fetițe

Atunci când vine pe lume un copil întreaga familie este fericită pentru că un nou om se naște, o nouă viață începe și un nou pui de om are șansa să își scrie povestea pe acest pământ. Există și o poezie care spune că atunci când un om se naște toți plângeau de bucurie, iar când moare toți plâng de tristețe. Dacă ai o fetiță în familie și vrei să îi faci un cadou pe care să și-l amintească mereu, poți alege să îi oferi cercei de argint pentru fetițe. Știe toată lumea că argintul nu afectează noile găuri ale fetiței, adică nu o să i se umfle urechile și că rezistă foarte mult în timp. Se va bucura și ca adult de cadou!

Cercei pentru nou-născuți

Cea mai bună prietenă a ta a adus pe lume o minunată fetiță, iar tu te afli în impas neștiind ce cadou să îi faci la prima vizită? Nimic mai simplu! Pe lângă jucării te poți orienta către o pereche de cercei care cu siguranță va fi apreciată. Întrucât vorbim despre un nou născut ar fi de preferat ca cerceii să fie rotunzi, fără părți ascuțite și mai ales fără cui. Un alt aspect foarte important în reprezintă materialul din care sunt confecționați cercei. Deoarece bebelușii pot reacționa foarte ușor la diferiți stimuli externi, este bine să te orientezi către o pereche de cercei realizați din aur de 18k sau 24k.

Cercei pentru copii cu forme inedite

Cerceii cu forme inedite devin un cadou minunat pentru copii, mai ales pentru fetițe. Ai putea găsi forme minuscule, cu diferite tipuri de animale, flori, lucruri preferate, care să se potrivească perfect copilașului. De asemenea, cerceii ar putea fi confecționați din aur galben sau alb sau argint, pentru a nu le crea disconfort și pentru a nu avea eventualele probleme cu pielea. Cerceii cu forme inedite vor deveni memorabili și minunați nu doar pentru copii în sine, dar și pentru părinții lor, având în vedere așa cadou plăcut. Fă-i pe copilași să se simtă importanți cu o pereche de cercei originali.

Întrebări frecvente
Ce fel de cercei se oferă cadou pentru copii?

Pentru copii se pot lua diferiți cercei realizați din diferite metale ( aur, argint, zinc etc.) în dependeță de tipul pielii copilului se poate alege perfect metalul și modelul de cercei.

Cu ce ocazie pot oferi cercei cadou pentru copil?

Un astfel de cadou se poate de oferit cu o ocazie mai importantă, deoarece este un cadou mai prețios, astfel de obicei se oferă de zi de naștere, de botez sau de Crăciun.

Ce cadou să ofer copilului de zi de naștere?

De zi de naștere un cadou excepțional pe care îl poți face este o pereche de cercei, care vor accentua personalitatea și eleganța copilului.