CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Angajați

Actualizat: 27 May, 2024 | Rating:

🎁 Angajații au nevoie de motivație și inspirație în fiecare zi. Ai putea crede că salariul motivează, dar de fapt, au trecut acele vremuri. Acum banii sunt mai puțin prețuiți decât alte atenții din partea managerilor. Va trebui să dovedești empatie și prietenie pentru a-i ține aproape. Te ajutăm să faci asta prin Idei de cadouri pentru angajați pe care le vor iubi. Vor fi mulțumiți, iar afacerile vor merge ca pe roate.

Coșuri cadou pentru angajați

Angajații sunt oamenii cei mai fideli companiei sau întreprinderii pe care o dezvolți. Cu o ocazia Crăciunului, Revelionului, 8 Martie sau chiar aniversarea companiei, poți să-i încânți cu un cadou original și frumos, care-i vor face să se simtă importanți pentru tine. Coșurile cadou reprezintă mai mult decât o idee minunată și potrivită pentru orice angajat. Ai putea opta pentru coșurile cu produse necesare casei, job-ului sau pur și simplu niște bunătăți delicioase, precum ciocolatele, fructele, cozonaci sau băuturile. Arată-le de sărbători, cât de mult sunt apreciați și respectați printr-un coș original.

Căști audio de calitate

Angajații au nevoie să se simtă apreciați la locul de muncă. De multe ori lipsa aprecierii duce la demisii în masă și asta nu face deloc bine unei firme. Dacă vrei să faci profit, ai nevoie să îți fidelizezi angajații și să te asiguri că se simt bine lucrând pentru tine. Pentru a face asta, nu doar cuvintele de apreciere sunt de ajuns. Va trebui să treci la next level și vei avea nevoie de cadouri. Nu doar de ziua lor ar trebui să primească anumite cadouri. De aceea, dacă nu ai idei ce să le oferi, poți apela la perechi de căști audio de calitate. Dacă lucrează la birou sigur le vor aprecia la maxim.

Rucsaci pentru laptop

Rucsacul perfect este acela care îți permite să îți folosești fără probleme mâinile și face transportul ușor, indiferent de greutatea dispozitivului și a accesoriilor. Mai ales dacă ai un computer la care ții mult, care poate te ajută să îți câștigi existența chiar, cu siguranță îți dorești să îl protejezi cât poți tu de bine. Aceste sunt principalele motive pentru care nevoia de un rucsac este mare. Problema este că nu e ușor să îți dai seama de la început doar privindu-l, care rucsac este bun și care nu, de aceea trebuie să fii atent la calitatea materialului, la cusături și la sistemul de închidere.

Cărți

Angajații sunt în acest moment un pic stresați. Unii lucrează de acasă și își pierd motivația, alții se tem să nu își piardă locul de muncă din cauza tehnologizării. Situația este tensionată, iar oamenii au nevoie de apreciere mai mult ca oricând. De aceea, cadourile sunt un mod bun de a o face. Angajații au nevoie de puțină siguranță și dovezi că sunt importanți, apreciați și doriți la locul de muncă. Dacă ai angajați cărora nu mai știi ce să le oferi cadou pentru a le face o bucurie, avem noi o idee inedită pentru tine: Cărți. Dacă le place lectura, cărțile sunt cea mai bună idee de cadouri pentru ei.

Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă angajaților?

Pentru angajați de obicei se oferă diferite obiecte și elemente de birotică precum: agende, plannere, caiete, carnete, pixuri stilizate, creioane simple de calitate, unelte pentru a stoca foi sau păhare pentru pixuri și creioane etc.

Ce cadou pot să ofer unui angajat al lunii?

Pentru un angajat al lunii ai putea oferi un suvenir sau un element de decor pentru biroul de muncă, probabil să fie ceva excepțional și autentic, pentru ca angajatul să se simtă cât mai bucuros.

Ce cadou pot oferi angajaților de Crăciun?

Cu ocazia Crăciunului, ai putea oferi ciocolate sau bomboane excepționale fiecărui dintre angajați, precum și un magnet pentru frigider cu un design de Crăciun.