CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Zodia Capricorn

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁

Capricornii isi doresc cadouri alese cu gust si adora sa fie inconjurati de obiecte de arta. Iubesc bijuteriile vechi, tinutele business, croite din materiale de calitate. Prefera culorile elegante si reci: gri, argintiu, albastru sau negru. Cadoul trebuie sa-i arate ca il cunosti destul de bine si pe lista avem urmatoarele: ceas de firma, haine din ultima colectie, agenda de birou, electocasnice sau gadget-uri de ultima generatie.

Cadouri de lux pentru cei din zodia Capricorn

Cadourile de lux reprezintă un motiv în plus de fericire pentru persoanele care aparțin zodiei Capricorn. Arată-i sărbătoritului cât de special și important este acesta pentru tine printr-un dar scump și luxos. În alegerea cadoului perfect, ai putea opta pentru ceasuri de brand sau de colecție, parfumuri extrem de puternice și de firmă, accesorii de lux, curele, bijuterii confecționate din aur/argint sau cele produse de brand-uri de lux, portofele scumpe, tablouri și alte lucruri prețioase. Cadourile de lux sunt potrivite pentru orice sărbătoare și eveniment, începând cu ziua de naștere până la Revelion.

Cadouri amuzante pentru cei din zodia Capricorn

Capricornii sunt ființe în general preocupate de inteligență și dezvoltare personală. Ei citesc foarte mult și se uită la materiale educative. Asta nu înseamnă că sunt ființe antisociale, ci că pur și simplu vor să știe cât mai mult despre tot ce mișcă în jur. Setea lor de cunoaștere este insațiabilă și au șansa să schimbe lumea prin curajul, curiozitatea și inteligența lor. De cele mai multe ori capricornii sunt văzuți drept persoane foarte serioase, reci și dure, dar de fapt ei adoră conversațiile inteligente și glumele bune. Dacă vrei să le faci un cadou drăguț îți dăm o idee: cadouri amuzante pentru cei din zodia Capricorn.

Cărți cadou

Un cadou drăguț pentru zodia Capricorn? Sigur, cărțile reprezintă un cadou mai mult decât drăguț, ci unul extrem de prețios și original. Fie că este vorba de zi de naștere, ziua profesiei, Crăciun sau Revelion, o carte va fi perfectă pentru Capricorni, mai ales că ei sunt atât de sensibili și buni la suflet. Dăruiește cunoștințe, povești și istorii minunate printr-o carte interesantă, atractivă sau ai pute adopta pentru o carte a căror subiecte ar putea fi corelate cu finanțele, management, marketing, arta comunicării, contabilitate, informatică, ce au o relație directă fu domeniul de activitate a sărbătoritului.

Produse de îngrijire personală

Sunt multe idei de cadouri pentru zodia Capricorn pe care le poți avea, dar oare toate sunt bune? Pentru a caracteriza o anumită zodie, în general se spune că o anumită planetă influențează nativul zodiei respective. Planeta dominantă a zodiei Capricorn este „Saturn”. De asemenea Capricornul preferă culorile gri și indigo, iar ca piatră prețioasă, este atras de onixul negru. Ținând cont de aceste lucruri te poți orienta în a-i alege cadouri. De exemplu, produsele de îngrijire corporală sunt întotdeauna binevenite, mai ales dacă se vor regăsi în culorile preferate. Dacă este vorba despre o doamnă, o variantă de cadou poate fi o vopsea de păr pe bază de onix negru.

Haine și accesorii vestimentare

Capricornul este foarte ordonat și organizat, așa că hainele și accesoriile vestimentare vor fi un cadou special, cât și necesar pentru el, având în vedere că un Capricorn iubește să fie îmbrăcat frumos, cât și original. Acesta este foarte atent la detalii, așa că ar trebui să fii vigilent/ă, mai ales când îi alegi accesoriile. Sigur că adoră ceasurile, gențile, parfumurile de lux, dar apreciază și hainele efectuate cu mult stil și gust sau cele personalizate, care-i oferă o doză de sentimentalism și romantism. De asemenea, o cămașă sau un pulover, necesar pentru job, îl va încânta nespus de mult.

Întrebări frecvente
Ce preferințe au Capricornii?

Capricornii își doresc cadouri alese cu gust și adoră să fie înconjurați de obiecte de artă. Preferă culorile elegante și reci: gri, argintiu, albastru sau negru. Pe aceste criterii te poți baza când alegi un cadou nativilor din această zodie.

Ce îi pot oferi cadou iubite Capricorn?

Cadourile de lux reprezintă un motiv în plus de fericire pentru domnișoarele care aparțin zodiei Capricorn. În alegerea cadoului perfect, ai putea opta pentru ceasuri de brand sau de colecție, parfumuri extrem de puternice și de firmă sau accesorii de lux.

Ce cadou pot să îi ofer iubitului Capricorn ?

Capricornii sunt ființe în general preocupate de inteligență și dezvoltare personală. Ei citesc foarte mult și se uită la materiale educative, astfel un cadou potrivit ar fi cărți de dezvoltare personală, de psihologie sau cultură generală.