CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Ceasuri Cadou Pentru Copii

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Mai știi cum trecea timpul când erai mic? Zilele erau cu totul diferite atunci și uneori parcă ne-am dori să ne reîntoarcem în acele zile. Dacă ai copii în familie și ai vrea să le oferi un cadou care să le dea de gândit, dar și să îi faci să se amintească, cu drag de tine, le poți face cadou ceasuri. Avem mai multe modele cel puțin interesante de Ceasuri cadou pentru copii pentru tine să alegi cel mai potrivit.

Ceasuri smart pentru copii

În aceste vremuri tot mai bazate pe tehnologie și inovație, îți dorești ca și al tău copil să beneficieze din plin de avantajele lumii în care trăiește. Dacă dorești să oferi un cadou util, de ultimă generație unui copil, îți recomandăm să alegi un ceas smart din gama largă existentă pe piață. Acestea sunt dotate cu localizare GPS și astfel poți ști exact unde se află micuțul în timp real. Multe dintre ceasurile smart conțin și alte caracteristici importante cum ar fi: monitorizare somn, cronometru, numerotare pași, apeluri video, monitorizarea ritmului cardiac, a nivelului de oxigen, precum și a tensiunii arteriale.

Ceasuri cu personaje Disney pentru copii

Un alt tip se ceas minunat și interesant pentru copil reprezintă ceasurile cu personajele Disney. Știi deja că micuții adoră filmulețele și desenele animate cu aceste personaje, iar un ceas specific va deveni mai mult decât potrivit pentru ei. În dependență de personajul favorit ai putea găsi pe piață ceasuri cu Frozen, Alba ca Zăpada, Elsa, Minnie Mouse, potrivite a fi dăruite fetițelor, cât și ceasuri cu Mickey Mouse, Spiderman, Minionii, Donald Duck, Fulger McQueen, Olaf, perfecte, respectiv, pentru băieței. Adu zâmbete pe chipul copilașilor, cât și a părinților cu un cadou util și atractiv.

Ceasuri pentru copii rezistente la apă

Copii sunt extrem de energici și mai mereu neatenți, așa că orice i-ai da unui copil, trebuie să fie rezistent și de calitate. Ceasurile pentru copii cu rezistență la apă sunt perfecte și un cadou minunat de care cei mici se vor bucura mult timp. Este de preferat ca ceasul să fie dotat cu un geam din cristal mineral, mult mai rezistent la zgârieturi decât plasticul și o curea care să nu incomodeze pielea sensibilă a copiilor. De asemenea, forma rotundă ajută mai mult la păstrarea mecanismului de funcționare uscat, căci are puncte minime de sensibilitate, iar, dacă geamul e spart, se poate înlocui mai ușor decât cele pătrate sau dreptunghiulare, care sunt mai dificil de găsit.

Întrebări frecvente
Ce funcționalități trebuie să aibă un smartwatch pentru copii?

Atunci când alegi un smartwatch pentru copii, caută unul care să aibă funcții precum o cameră foto, urmărirea GPS, posibilitatea de a primi și efectua apeluri, jocuri, dar care să fie și rezistent la apă.

Cât costă un ceas pentru copii?

Prețul unui ceas pentru copii este influențat de funcțiile pe care dispozitivul le are. Dacă vrei un model complex, va trebui să aloci în medie 5-600 lei, în timp ce un model mai puțin costisitor dar și cu mai puține funcții ajunge să coste aproximativ 150 lei.

Cum se folosește un ceas cu GPS pentru copii?

Pentru ca să se poată realiza localizarea, trebuie să te asiguri în permanență că elementele de conectivitate sunt pornite.