CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Parfumuri Cadou Pentru Bărbați

Actualizat: 17 July, 2024 | Rating:

🎁 Bărbaților speciali din viața ta le poți oferi un parfum, acest cadou fiind extrem de apreciat și util. Este ușor de descoperit ce gusturi preferă cel căruia dorești să îi faci un astfel de cadou, după genul parfumurilor pe care le poartă. Dacă totuși nu sesizezi nici o notă dominantă, te poți mereu orienta către parfumurile de firmă, în cazul cărora prețul este un element definitoriu și pentru calitatea și persistența acestora.

Parfumuri de firmă pentru bărbați

Toate avem un bărbat special în viața noastră față de care dorim să ne arătăm recunoștința, respectul și aprecierea. Dacă se apropie vreun eveniment important în viața unui astfel de bărbat, marchează această ocazie cu un cadou special, oferit din inimă. Un parfum de firmă va fi cu siguranță un dar memorabil. Verifică eticheta și micile detalii existente cu privire la aspectul parfumului pentru a te asigura că acesta este original. Ai grijă și de unde îl cumperi, pentru că parfumurile marilor brand-uri nu se găsesc pe toate drumurile, și cu atât mai puțin nu se află în posesia vânzătorilor ambulanți.

Parfumuri pentru bărbați buget redus

Cadourile pe care le oferi celor dragi nu trebuie să coste o avere. Ele pot să satisfacă cerințele tale exigente dar și plăcerea celui care îl primește. De exemplu, dacă vrei să oferi un cadou unui bărbat există și opțiuni cu buget redus. dacă îi plac parfumurile, atunci poți opta pentru un parfum pe care îl poți cumpăra din marile magazine de haine, sau din buticurile deschise în marile magazine de tip supermarket, ori pentru esențe produse în ateliere mai mici, de către micii producători care nu vor să facă profit din vânzarea lor ci o fac din pasiune. Există așadar variante pentru toate bugetele.

Parfum de barbă

Barba a fost la modă în aproape toate timpurile. Fie că vorbim despre o lungime mare, medie sau așa numita barbă de patru zile, bărbații au fost mereu atrași de această tendință. Totuși, ca să porți barbă presupune să te și îngrijești ca aceasta să arate mereu bine, aranjată și potrivită cu fizionomia și aspectul pe care vrei să îl obții. Iar pentru asta există produse de îngrijire a bărbii, de la soluții profesionale până la cele de uz casnic. Așadar, atucni când se apropie ziua de naștere a cuiva din anturajul tău care are barbă, alege un astfel de set de îngrijire, care va fi extrem de folositor.

Seturi cosmetice cadou pentru bărbați

Având în vedere produsele de îngrijire ale bărbaților, seturile cosmetice devin un cadou minunat pentru orice ocazie și eveniment. Nu uita că aceste seturi vor reprezenta un dar necesar, util, cât și foarte original pentru tatăl, iubitul, prietenul, fratele sau bunicul tău. Dăruiește seturi formate din apă de toaletă, apă de parfum, deodorant, geluri de duș, cât și seturi pentru bărbierit, toate aranjate frumos într-o geantă special confecționată pentru depozitarea cosmeticelor. Seturile de cosmetice reprezintă un cadou perfect pentru o zi de naștere, ziua profesiei, a bărbatului sau pentru Crăciun.

Parfumuri arăbești pentru bărbați

Bărbații sunt la fel de bucuroși să primească un cadou, fix ca femeile. Chiar dacă nu se exprimă prea bine, sunt bucuroși și ei. Un cadou exprimă mereu o emoție, un gând frumos și multă afecțiune. În spatele unui cadou se află multe cuvinte nerostite și de cele mai multe ori un obiect spune mai multe decât o fac cuvintele. Dacă vrei să exprimi mai multe printr-un cadou decât prin cuvinte, o poți face cu ajutorul unor parfumuri arăbești pentru bărbați care să îi ajute să aibă cel mai înalt nivel de sex-appeal. Te vor aprecia cu siguranță văzând că îi ajuți să arate și să miroasă mai bine ca oricând.

Parfumuri Armani pentru bărbați

Pentru orice bărbat este foarte important să lase o impresie bună, de durată. Dacă vrei să ajuți un bărbat în acest sens, fie el amic, prieten, iubit sau soț, îi poți face cadou un parfum din gama Armani. Armani Code, de exemplu, este un parfum echilibrat ce poate fi folosit atât seara în oraș, cât și într-un weekend relaxant. Indiferent dacă vrei să iei doar parfumul sau ca parte dintr-un set, va fi apreciat de către el. Dacă bărbatul în cauză este Partenerul tău mai poți lua un set de la Armani care să conțină aftershave, gel de duș și parfum. Acesta ar fi perfect pentru a petrece un weekend împreună - îl poți cumpăra pentru el, iar el îl va purta pentru tine.

Întrebări frecvente
Se oferă parfumuri cadou bărbaților?

Da, pentru bărbați un parfum este un lucru destul de important și valoros deoarece parfumurile reprezintă un accent important în aspectul lor fizic, dar și în modul de a fi.

Unde pot să procur parfum cadou penteu bărbați?

Parfum pentru bărbași poți procura în orice magazin de parfumerie și produse cosmetice, astfel în douglas, duty free, sephora, emag, elefant și altele, important să găsești aroma potrivită pentru el, de altfel poți lua un voucher cadou.

Cum pot alege un parfum pentru bărbați?

Pentru a alege un parfum pentru bărbași, poți merge direct la magazinul de parfumuri și să te folosești de mostre cu arome de parfumuri, iar dacă întâlnești dificultăți poți cere ajutor de la vânzătorul-consultant care te va ajuta în această alegere.