CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Cu Efect Wow Pentru Creativi, Marketeri, Publicitari Sau Web Designeri

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă cadouri cu efect WOW pentru creativi, marketeri, publicitari sau web designeri, gadgeturi intuitive, tehnologie la nivel înalt, idei unice, oferte.

Cadouri cu efect WOW pentru creativi, marketeri, publicitari sau web designeri

Când te gândești la cei mai creativi din viața ta, ai senzația că este simplu să le dăruiești cel mai interesant cadou, indiferent de domeniul de activitate. Cu toate acestea, va trebui să fii atent la obiectele pe care deja le au, pentru că...nu uita! Sunt extrem de creativi și jucăuși și ai nevoie întotdeauna de ceva care să îi inspire.

Recomandări și sugestii pentru cadouri reușite oferite persoanelor creative

- Ține cont de domeniul de activitate Bineînțeles că vei alege cadoul ținând cont de activitatea principală pe care o are. Unele persoane se ocupă doar de Web design, alte persoane sunt pasionate exclusiv de scris, altele combină scrisul cu design-ul grafic, în timp ce altele sunt cei mai buni în campanii de promovare.
- Fii atent la preferințele personale Tot ce ține de culoare, organizarea biroului și pasiuni extra reprezintă un reper solid pentru alegerea celui mai potrivit cadou.
- Ascultă-i poveștile În poveștile unui marketer, web designer, freelancer sau angajat într-o agenție de publicitate, sunt ascunse multe dintre pasiunile și preferințele sale. Fie că este vorba despre un gadget pe care și-l dorește, fie că este vorba de un citat pe care îl poți folosi pentru personalizarea unei căni sau a unui articol vestimentar, este bine să asculți printre rânduri.

Cadouri cu personalitate, pentru el:

Idei utile de cadouri:
- Un dispozitiv pentru time-tracking: multe persoane creative au nevoie de stabilirea unui program de lucru distribuit pe ore, unele dintre acestea folosit diferite tehnici de cronometrare (cum este și Tehnica Pomodoro). Alege deci un dispozitiv funny pentru a-i face mai frumoase orele de lucru.
- Agende și carnete de notițe: pentru femei și bărbați, mai simple sau mai colorate, agendele sunt un must-have pentru cei care lucrează cu deadline-uri.
- Cărți și cursuri de specializare: oricât de talentat și experimentat ar fi, orice marketer, graphic sau web designer va merge cu drag la un curs de specializare. Cât despre cărți, se va delecta printre paginile cu informații, ori de câte ori va găsi timp.
- Un espressor Pentru cei care lucrează în publicitate, inspirație și..deadline-urile se mai întind și după orele de program fix, așa ca au nevoie și de cafeaua de după-amiază. Contribuie la obiceiul preferat de a prepara cafeaua și dăruiește-i amicului tău un espressor.
 

Cadouri pentru iubitoarele de marketing, web design, publicitate



.