CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Pasionații De Artă

Actualizat: 20 April, 2024 | Rating:

🎁 Artiștii sunt firi speciale, iar pasionațîi de artă, fie că vor, fie că nu, preiau puțîn (sau puțîn mai mult, in funcție de caz) din personalitatea acestora. Așa că fie că vorbim de un clasic, excentric, romantic, rebel sau abstract, pentru iubitorii de artă nimic nu e mai frumos decât un obiect care să se potrivească cu colecția lor. Nu e neapărat să fie vorba despre un obiect de artă, ci doar de un cadou care să se integreze in peisaj: un suport de cărți, un preloc Picasso, un suport de lumânare sculptat, sau sute de alte idei care ii vor face să se simtă apreciați și încurajați.

Cărți despre artă

Cărțile despre artă reprezintă un cadou magnific și perfect pentru cei mai pasionați de artă. Fie că este vorba de o ocazie specială precum zi de naștere, ziua profesiei, ziua artelor sau de un eveniment mai simbolic (Crăciunul, Revelionul, Paștele), o carte despre artă mereu va reda amatorilor de artă interesul și atractivitatea aia nebună de a descoperi lucruri și procese noi. De asemenea, ai putea opta pentru o carte despre istoria artelor, ce îl va ține în suspans pe sărbătorit și îl va face să cunoască și mai multe lucruri despre această profundă și misterioasă expresie a creativității umane.

Tablouri

Pictura este una dintre cele mai vechi expresii artistice umane, fiind un gen care prin largă sa varietate de tehnici (acuarelă, tempera, ulei, acrilic) și suporturi (pânză, lemn, sticlă, hârtie), sunt obținute forme colorate așezate în spațiul bidimensional, rezultatul final variind în funcție de concepția artistului. Poți oferi cadou prietenului tău pasionat de artă tablouri reprezentând peisaje deosebite sau replici ale picturilor celebre. Internetul îți pune la dispoziție o colecție de tablouri pregătite până la ultimul detaliu pentru a ajunge un casa prietenului tău. Acesta sigur va aprecia gestul tău.

Accesorii fashion

Persoanele pasionate de artă sunt extrem de sensibile, atente la detalii, pentru ei fiind important chiar și orice cadou simbolic, mai ales atunci când acesta este corelat cu arta. Accesoriile fashion reprezintă o idee originală de cadou, ce ar putea fi oferit cu ocazia unei zile de naștere, zilei bărbatului/femeii sau alt eveniment semnificativ. Ai putea ține cont în alegerea ta de bijuteriile de colecție sau cele confecționate manual, sau de o pălărie drăguță, care i-ar putea completa un outfit stilat și modern. De asemenea, nu uita de eșarfele de mătase, care sunt un cadou extrem de plăcut.

Cadouri experiențe pentru pasionații de artă

Ai prieteni pasionați de artă și îți dorești să îi impresionezi cu un cadou unic? Este dificil să le cumperi ceva pentru casă, întrucât ochii lor fini vor observa atent orice imperfecțiune și mai mult decât atât, e posibil ca deja să își fi decorat după bunul plac casa. Astfel, o idee perfectă de cadou ar fi un cadou tip experiență. Îți oferim câteva sugestii: un spectacol de teatru senzorial, un curs de preparat cafea de specialitate cu echipamentele de acasă, un atelier de pictură, un curs de scriere creativă, o excursie la Sarmisegetuza sau un atelier de parfum unde își vor creea propriul lor parfum.

Întrebări frecvente
Cum găsesc un cadou util pentru un artist ?

Fie că este vorba de un set de creioane, perii sau chiar de o nouă cameră, dacă artistul pe care îl cunoști lucrează cu instrumente vechi, un cadou extraordinar de oferit este să le dai unul modern! Instrumentele sunt un lucru mereu necesar în procesul creației.

Ce cadou original pot oferi iubitei pasionate de artă?

Poți opta pentru o mapă portdesen personalizată și customizată, fiind o alegere îndrăzneață dar practică pentru artiști, pentru că au o greutate redusă, sunt rezistente la purtare și impermeabile.

Ce cadou original pot oferi fratelui pasionat de artă ?

De departe visul oricărui artist, o idee de cadou cu care nu poți da greș niciodată este un set de pensule dintr-o ediție limitată. Ele de fel fiind un obiect costisitor, personalizarea le va adăuga un plus de valoare emoțională.

Idei De Cadouri în Funcție De Pasiuni
YogaSkateboardVinFotografieDesenCălătoriiDrumeții