Este aproape imposibil ca într-o locuință să nu existe un aspirator, cu atâtea variante de achiziție, care includ designul, funcțiile și prețul. Cei mai mulți dintre noi însă dețin varianta clasică de aspirator, care corespunde cerințelor de curățenie din orice locuință sau orice alt tip de spațiu utilizat.

De ce te poți orienta și către un model de aspirator de mână?
Chiar dacă utilizezi un aspirator clasic, unul de mână completează perfect sarcinile zilnice sau săptămânale de curățenie, având următoarele avantaje:
- este facil de manevrat pentru a ajunge în locuri greu accesibile;
- dimensiunile redus permit folosirea pe suprafețele pe care cel clasic nu poate fi operat;
- poate fi depozitat în același loc cu electrocasnicele și accesoriile pentru curățenie fără a ocupa mult spațiu;
- dacă optezi pentru varianta fără fir, acest model de aspirator poate fi folosit chiar și în afara casei, pentru a curăța mașina, spre exemplu. Cu toate acestea, chiar și modelele cu fir pot fi transportate și utilizate pentru curățarea mașinii.

Curatarea zilnica devine rapida si usoara! Oferă cadou un astfel de aspirator de mana oricărei gospodine sau unui iubitor de mașină mereu curată:

Aspirator de mana Bosch BHN20110, 20.4V,...
Detalii
Aspirator de mana Concept VP4330 Perfect...
Detalii
Mini aspirator auto Philips Mini Vac FC6...
Detalii
Aspirator portabil TurboTronic TT-LUX400...
DetaliiCe va trebui să ai vedere la alegerea acestui aspirator-minune?
În contextul ofertelor variate de pe piață, este preferabil să faci o scurtă analiză înainte de achiziție. Pentru că îți dorești să achiziționezi un produs de calitate, la un preș bun, fără a face însă compromisuri, în cazul în care aspiratorul care îndeplinește cerințele tale are un preț puțin mai mare:

- încrederea în brandul producător: este de așteptat să te orientezi spre brandurile cunoscute care comercializează și acest produs, așa că verifică dacă marca ta producătoare preferată are un astfel de aspirator;
- funcții și performanță: vei găsi toate funcțiile și specificațiile tehnice conform cărora îți vei putea face o părere pertinentă. Descrierile aspiratoarelor de mână afișate în catalogul online sunt detaliate și ușor de parcurs, fără a fi nevoie de asistența unui consultant, ca în cazul magazinelor fizice - un bonus al posibilității de a comanda online;
- autonomia: este un aspect extrem de important, atât pentru a utiliza corespunzător aspiratorul, dar și pentru a-i cunoaște durata optimă de folosire;
Ce va trebui să ai vedere la alegerea acestui aspirator-minune? când este vorba de achiziționarea electrocasnicelor, caută întotdeauna echilibrul dintre preț și performanță - vei găsi numeroase modele care sunt accesibile, dar performante și durabile.

Performanta optima fara cablu!Datorita bateriilor reincarcabile, vei putea curata orice zona a casei fara limitarile impuse de priza electrica:

Aspirator de mana Philips FC6152/01, 3.6...
Detalii
Aspirator de mana Fakir, 18,5V Li-Ion, L...
Detalii
Aspirator de mana Fakir, Li-Ion 7,4V, um...
Detalii
Aspirator de mana Star-Light APC-2070G, ...
DetaliiCa și concluzie - utilitatea unui astfel de aspirator de mână este foarte mare. Dimensiunile sale sunt foarte mici si iti poti face treaba foarte bine, exact acolo unde vrei: de exemplu în mașină, în dormitor sau într-un birou, la bucătărie, aspiratorul de mana este cu siguranta cea mai mare revelatie cand vorbim de o curatenie mai bine facuta si mai de calitate.

Șoferii vor aprecia enorm că te-ai gândit la ei/ ele și la mașina lor. Aspiratoare de mașină, cadou:

Aspirator de mana portabil Blast Vac Pro...
Detalii
Aspirator de masina 12V Goodyear, albast...
Detalii
Aspirator auto, 12 V, 2 accesorii inclus...
Detalii
Aspirator auto, 12v, rosu...
Detalii


Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.

Alte articole


Cadouri deosebite pentru fotbalisti - simbolice sau de lux?
Cadouri deosebite pentru fotbalisti - simbolice sau de lux?...

Atunci când ocupația anumitor amici este specifică, te poți lasă inspirat de acest lucru, pentru a alege cele mai bune c...

Cadouri deosebite pentru motociclisti - simbolice sau de lux?
Cadouri deosebite pentru motociclisti - simbolice sau de lux...

De multe, te regăsești pe ultima sută de metri cu achiziționarea unui cadou, fapt care face uneori alegerea mai dificilă. Șt...

Cadouri deosebite pentru marinari - simbolice sau de lux?
Cadouri deosebite pentru marinari - simbolice sau de lux?...

Dacă se apropie aniversarea unui marinar din familie sau dacă organizezi împreună cu cei dragi o petrecere pentru un mari...


Cadouri pentru cei care au de toate - simbolice, funny sau de lux?
Cadouri pentru cei care au de toate - simbolice, funny sau d...

Oricare ar fi ocazia, îți dorești întotdeauna să oferi cel ma potrivit cadou: acesta trebuie să fie special, util ...

Cadouri deosebite pentru fini - simbolice sau de lux?
Cadouri deosebite pentru fini - simbolice sau de lux?...

La alegerea cadoului potrivit, va trebui să iei în considerare mai multe criterii esențiale, dar întotdeauna vei por...

Cadouri pentru parinti sau bunici - ajutoare in gradina sau curte
Cadouri pentru parinti sau bunici - ajutoare in gradina sau ...

Cei care locuiesc curte, indiferent că este vorba despre o grădină de dimensiuni medii sau mici, știu că au nevoie de mai mul...


Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.