CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Brățări Cadou Pentru Copii

Actualizat: 29 May, 2024 | Rating:

🎁 Am selectat cele mai potrivite brățări pentru copii și bebeluși (fetițe și băieți) ce pot fi oferiți cadou la naștere, botez sau la zi aniversară - din aur alb, galben sau roz, argint, platină, zirconiu, pietre prețioase și o gamă largă de modele din care poți alege. Brățările din aur pentru copii sunt o idee minunata de cadou la aniversarea zilei de nastere, de Crăciun, Paște, Ziua Copilului sau la Botez.

Scurtături rapide 🔎

Brățări de aur pentru copii

Dacă vrei să faci cadou unui copil, fie că e al tău, fie că e a prietenilor și vrei să fie de durată, poți opta pentru o brățară de aur. Pe lângă faptul că e un cadou deosebit, este și unul elegant și rafinat. Alege o bijuterie delicată, potrivită pentru mânuța celui mic, și un aspect foarte important- să fie sigură.Puteți opta pentru o brățară gravată cu numele celui mic, cu data lui de naștere, zodia sau chiar cu chipul său. De asemenea, puteți să le luați o brățară sub formă de plăcuță, bănuț, a unor piciorușe de copilaș sau sub forma unui îngeraș. Copilul va adora acest cadou și îl va purta cu drag.

Brățări de argint pentru copii

Un extraordinar cadou pentru copii sunt brățările din argint. Ca să le personalizați puteți să gravați pe ele numele, data nașterii, ora nașterii sau zodia copilului. Puteți să alegeți ca șnurul să fie din fir, și doar bănuțul să fie din argint, pe el fiind ilustrat chipul piciului sau să aibă diferite forme, cum ar fi de piciorușe, de o mamă cu copil, buburuză, îngeraș, inimă. Bănuțul poate fi de dimensiunea și forma pe care o doriți, iar șnurul de orice culoare și grosime. Spre deosebire de brățările normale, acestea nu se vor oxida, nu trebuie scoase de fiecare dată și sunt foarte rezistente.

Brățări cu șnur pentru nou născuți

Bebelușii sunt adorabili și familia sau prietenii au un obicei să vină să îi vadă. Dacă ești o persoană apropiată de cel mic, ar fi nerespectuos să apari la ușa noii mămici cu mâna goală. Este frumos și de bun simț să aduci un cadouaș, fie cât de mic, bebelușului pentru a avea o amintire de la tine. Indiferent ce i-ai aduce, mama se va bucura. Dacă vrei să îi oferi ceva deosebit, ai la dispoziție o serie de brățări cu șnur pentru nou născuți. Acestea sunt suficient de delicate cu pielea celor mici, dar și destul de frumoase încât să le placă și mamelor. Surpriza ta va fi apreciată la maxim! Poți fi sigur de asta.

Întrebări frecvente
Din ce materiale se dăruie brățări la copii?

În privința materialelor din care sunt confecționate brățările pentru copii, în categoria celor sigure intră cele realizate din aur și argint de cea mai bună calitate, metale prețioase care rar predispun la alergii și din metal antioxidabil.

Ce brățări pot dărui unei fetițe?

Gravarea numelui sau a unei date pe brățară este o idee perfectă pentru un cadou personalizat unei fetițe. Brățara cadou poate să mai conțină talismane caracteristice preferințelor sau simboluri drăguțe.

Ce brățări pot dărui unui nou-născut?

Dacă vrei să faci cadou unui nou-născut poți opta pentru o brățară de aur. Pe lângă faptul că e un cadou deosebit, este și unul elegant și rafinat. Alege o bijuterie delicată, potrivită pentru mânuța celui mic, și un aspect foarte important- să fie sigură, pe care mai poți grava numele, zodia sau data nașterii.