CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cutii De Ceasuri - Cadou Pentru Bărbați

Actualizat: 13 September, 2021 | Rating:

Inspiră-te de aici! Gasești aici casete și cutii de ceasuri și butoni din piele, elegante, perfecte pentru a fi oferite cadou bărbaților importanți din viața ta - că e vorba de sot, iubit, naș, tată, coleg sau șef - de Crăciun, Ziua Bărbatului, Valentine’s Day sau ziua aniversară sau oricare altă ocazie. Majoritatea cutiilor sunt pentru 3, 6, 10, 12 ceasuri sau seturi de butoni, pe negru, maro, crem sau gri, ambalate de cadou.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Cutii ceasuri):

Cutii ceasuri de lemn

Ceasurile au fost și vor continua să fie expresia unei eleganțe desăvârșite pe care nu multe persoane o pot crea. De cele mai multe ori ceasurile merg bine cu o cămașă sau un costum elegant tocmai pentru a completa o imagine de eleganță și clasicitate. Ceasurile vin în tot mai multe modele, culori și sunt realizate din materiale din ce în ce mai rezistente sau mai aspectuoase. Ele merită să fie păstrate în cele mai bune condiții pentru a te putea bucura de ele cât mai mult timp. Pentru a le proteja și a le purta cu drag o perioadă cât mai lungă de timp ai nevoie de mai multe cutii ceasuri de lemn. Ele sunt la fel de elegante ca un ceas, dar și rezistente.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:elefant.roemag.rowatchzone.rowatchshop.ro

Cutii de ceasuri din piele

Cutiile de ceasuri din piele sunt un cadou special și dacă sunt bine alese, sărbătoritul se va bucura de ele timp îndelungat. Iubitorii de ceasuri vor aprecia o cutie robustă, stabilă, rezistentă și atent lucrată. În funcție de mărimea colecției de ceasuri pe care o are cel căruia îi oferi cadoul, vei alege mărimea și compartimentarea cutiei. Designul trebuie să fie elegant și rafinat. Sunt apreciate culorile neutre care nu ies în evidență și se încadrează ușor pe birouri sau comode, la vedere. Capacul trebuie să fie transparent pentru ca ceasurile să poată fi admirate, iar deschiderea cutiei ar trebui să se realizeze ușor.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.rowatchshop.rowatchzone.roelefant.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Cutii de ceasuri de lux

Cutiile de ceasuri de lux devin un cadou nu doar original, dar și foarte apreciat de bărbați. Acesta se va simți special și important, mai ales că aceste cutii de ceasuri vor exprima, mereu, puterea și independența unui bărbat. Fie că îți dorești să-l fascinezi pe tatăl tău, soț, iubit sau bunic, cutiile pentru ceasuri vor fi perfecte pentru orice aniversare sau sărbătoare. Acestea pot fi confecționate atât din lemn, piele ecologică sau naturală, cât și din diferite metale. Totodată, cutiile pot fi cu unul, două sau câteva niveluri, potrivite pentru numărul de ceasuri pe care le deține sărbătoritul.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.rowatchshop.rowatchzone.rohorologer.rowatch24.ro

Cutii de ceasuri sub 200 lei

Accesoriile sunt extrem de importante în orice ținută. Ele fac o ținută să iasă în evidență ca un exemplu de "așa DA" sau de "așa NU". Știi și tu deja că unele ținute sunt stricate efectiv de un accesoriu pus, ales sau folosit greșit. De cele mai multe ori oamenii sunt mai atenți la accesorii decât la restul ținutei în sine. Pentru acei ochi analitici care te pot descalifica din start, este bine să porți și să alegi accesoriile potrivite. Dacă vrei să faci cadou un accesoriu extrem de elegant care nu va înceta niciodată să fie la modă, poți alege să oferi un ceas cadou. Dacă ai oferit acelei persoane un ceas deja sau are o mulțime, îi poți oferi cutii de ceasuri sub 200 lei.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:watchzone.roemag.roelefant.rowatch24.ro
Bijuterii Cadou Pentru Bărbați
CeasuriBrățariButoniCeasuri femei