CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Zodia Rac

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Persoanele din zodia Rac sunt foarte sensibile și de obicei se demoralizează foarte ușor. Astfel au mereu nevoie de împins de la spate și încurajări, dar mai ales de dovezi de afecțiune. Pentru a-i face să înțeleagă că sunt importanți pentru tine și că ții la ei, ai nevoie de câteva Idei de cadouri pentru zodia Rac pe care ți le oferim cu drag noi. Astfel îi vei face să se simtă iubiți și apreciați așa cum sunt!

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Rac):

Cadouri de lux pentru zodia Rac

Un cadou de lux ar fi minunat și unul original de oferit persoanelor ce aparțin zodiei Rac. Având în vedere aceste persoane sensibile, iubitoare și străduitoare, cadourile de lux ar fi un motiv de fascinare și bucurie pentru acestea. Fie că este vorba de zi de naștere, ziua femeii/bărbatului, ziua mamei/tatălui, ziua profesiei, Crăciunul sau Revelionul, un Rac mereu va aprecia un astfel de cadou scump, ce arată cât de mult îl apreciezi și îl respecți. Încearcă să dăruiești accesorii luxoase precum: curele, brățări, bijuterii confecționate din metale prețioase, încălțăminte de brand sau ceasuri luxoase.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:modivo.rob-mall.rofashiondays.roteilor.ro

Cadouri amuzante pentru cei din zodia Rac

Racul nu se crede a fi o fire pretențioasă, este ușor și totodată dificil să îi faci cadouri. Norocul mare este că această zodie are un simț al umorului de neegalat. Cadoul pe care vrei să i-l faci trebuie să arate faptul că ai fost atent la nevoile lui, la ce spune și ce face, deoarece are o sete mare de siguranță dar mai ales încredere. Cert este că adoră lucrurile amuzante, de la articole vestimentare personalizate cu citate amuzante, până la accesoriile care stârnesc râsul. Ține minte că racul vrea nu doar ca el să râdă, ci să îi facă și pe cei din jurul său să se simtă bine prin ceea ce face, ce transmite.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.rotshirt-factory.rotiparo.rogiftology.roelefant.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Cărți cadou

Un cadou potrivit pentru zodia Rac? Desigur! Cărțile reprezintă pentru raci un nou univers de cunoștințe și idei, care ar putea contribui într-un mod pozitiv la dezvoltarea lor personală, cât și profesională. Fie că este vorba de zi de naștere, ziua profesiei, ziua mamei/ tatălui, ziua femeii/bărbatului, Crăciunul sau altă sărbătoare importantă, o carte mereu va rămâne a fi un cadou original și drăguț, putând fi oferit oricui. În alegerea cărții potrivite, încearcă să te bazezi pe domeniul acestuia de studiu, de activitate sau de interese și să cercetezi cu atenție subiectul cărții oferite ca dar.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:carturesti.rolitera.roemag.rolibris.rocartepedia.roelefant.ro

Produse de îngrijire personală

Racul este, fără îndoială, o fire sentimentală, atentă la detalii și grijulie. Având în vedere aceste calități specifice, ai putea, cu ușurintă, să impresionezi un Rac cu un cadou simbolic și atât de necesar cum sunt produsele de îngrijire personală. Femeile Rac adoră să-și îngrijească pielea, mai ales tenul, așa că ai putea opta pentru creme de față, emulsii, seruri hidratante, măști pentru ten, ape termale, demachiante, perfecte pentru un ten sănătos. De asemenea, pentru bărbații Rac încearcă să dăruiești seturi de îngrijire a părului, produse pentru bărbierit, geluri de duș și loțiuni de corp.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:esteto.roemag.ronotino.roelefant.ro
(33 voturi)

Haine și accesorii vestimentare

Având în vedere imprevizibilitatea și caracteristica Racului de a fi “diferit”, dar pe cât se poate de empatic, hainele și accesoriile oferite cadou vor deveni o surpriză frumoasă pentru acesta. Pentru femeia Rac ai putea opta pentru accesorii simbolice, cât și luxoase. Personalitatea Racului tinde a fi mai sentimentală, de aceea accesoriile personalizate vor deveni o adevărată plăcere pentru acesta. Pe de altă parte, având în vedere bărbatul Rac, cămășile, puloverele, cravatele reprezintă o idee drăguță și pe cât se poate de plăcută. Totuși, accesoriile clasice sau de lux ar deveni un cadou fascinant.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:u-man.rob-mall.rohainedevis.roaldoshoes.com.ro
Cadouri în Funcție De Zodie
ScorpionBerbecSăgetătorLeuTaurGemeniPești