Care este cea mai buna friteuza pentru a o face cadou unor iubitori de cartofi prajiti?

17 vizitatori au notat acest articol cu:
Poate că nu sunt cea mai sănătoasă gustare, însă cartofii prăjiți sunt o plăcere vinovată de care ne putem bucura cu toții, din când în când. Pentru iubitorii de cartofi prăjiți, fish fingers și chicken nuggets, o variantă optimă de preparare este cu ajutorul unei friteuze. De ce îți poți achiziționa o friteuză? Dacă te bucuri uneori de o gustare delicioasă cum sunt cartofii prăjiți sau organizezi des petreceri acasă, o friteuză este potrivită pentru prepararea rapidă a unei cantități suficiente de cartofi și alte preparate, astfel încât masa să fie gata pentru un număr mare de persoane. Totodată, grație mecanismului de gătire, alimentele preparate cu o friteuză nu sunt atât de uleioase, nemaifiind nevoie de tamponarea cu șervetele pentru a îndepărta surplusul de ulei.

Cum să alegi friteuza potrivită dintre toate modelele disponibile pe piață? La simpla căutare în magazinele fizice și online, vei vedea că există mai multe modele de friteuze, iar acest rezultat te poate încurca la alegerea tipului care se potrivește necesității de utilizare.

Friteuze cu o capacitate de 2kg, pentru a gati rapid si simplu pentru intreaga familie. Click & ShopAceastă descriere îți va permite să te decizi mai ușor:
Tipuri de friteuze din care poti alege sa oferi cadou de casa noua, tineri casatoriti, parinti, prieteni
- Modele clasice: sunt destinate utilizării la domiciliu, sunt fabricate preponderent din plastic, iar modelele actuale au cuva optimizată, mecanismul se rotește în timpul preparării, alimentele fiind gătite uniform, într-un timp și mai scurt. Aceste modele sunt realizate pentru utilizarea în bucătăriile locuințelor, fiind astfel prevăzute cu capac, pentru preparare rapidă și fără miros intens în încăpere.

Preparate delicioase si crocante gata in doar cateva minute. Alege un cadou util de casa noua:- Modele semi-profesionale: sunt mai degrabă utilizate în bucătăriile profesionale sau chiar cele amenajate în locuințe, dar pentru utilizatorii care obișnuiesc să gătească mai mult și diversificat, având și o bucătărie dotată cu aparatură pe măsură. Mai exact, friteuzele semi-profesionale sunt potrivite în bucătăriile încăpătoare, dotate cu hotă și aerisire corespunzătoare, pentru faptul că nu sunt proiectate cu capac.
-Modele profesionale: la fel ca modelele semi-profesionale, sunt electrocasnice de capacitate mare, sunt create pentru preparare rapidă, designul nu are capac, iar amplasarea lor necesită ca spațiul alocat să fie mai mare.

Cu friteuzele acestea recomandate nu te vei mai simti vinovat(a) atunci cand te bucuri de mancare buna!Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti

Am selectat ceva si amuzant, insa si practic... noi zicem ca ne-am incadrat in toate cerintele. Oricum, cadoul perfect pentru majorat este cel prin care adolescentul...

citește
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?

Toată iarna ai fost nevoită să porţi pantaloni sau blugi şi acum de abia aştepţi să îmbraci din nou rochiile albe preferate. Îţi dai seama îns...

citește
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu

Inca putin pana la inceperea scolii si deja suntem cu gandul la un rucsac nou pentru acest an scolar. Cel actual e deja prea uzat, il ai oricum de mult prea mult timp si ...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.