CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cauți O Rochie Cu Motive Tradiționale Românești, Etnice?

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Alege să porți ziua sau seara rochii sau ținute diverse (bluze, paltoane, fuste) cu motive traditional romanești! Anul acesta poartă-te românește, alege rochii tradiționale!

Cauți o rochie cu motive tradiționale românești, etnice?

Stilizarea cu motive tradiționale a articolelor vestimentare și a încălțămintei a luat amploare în tot mai multe ateliere de creație românești, aceste produse fiind din ce în ce mai apreciate de pasionatele de modă. Pe lângă integrarea în ținutele casual a iei și a fustelor tradiționale românești aduse în actualitate de către designerii români, aceste piese vestimentare inspirate din motivele etnice și populare din diverse zone din România sunt potrivite pentru ținutele purtate la birou și chiar pentru participarea la evenimente.

Modele de rochii etnice, populare si totusi in tendinte actuale. Click pe fiecare pentru detalii:

Când și cum pot fi purtate ținutele alcătuite din piese vestimentare cu motive tradiționale folclorice?
Fie că ești adepta stilului casual, clasic sau romantic-elegant, integrarea unei piese vestimentare stilizată cu inserții și cusături românești te va plasa în rândul celor mai interesante apariții din grupul de prietene.
- Tricouri cu motive tradiționale românești - ținute casual atractive Unele dintre cele mai accesibile piese vestimentare stilizate cu motive cusute sunt tricourile. Cele albe păstrează și mai mult ideea de ie, iar cele în culorile populare sezonului în care sunt create îndeplinesc cerințele și preferințele cromatice ale purtătoarelor.
- Ia tradițională sau readaptată - ținute office, casual și elegante.

Există multe variante interpretate de ie, în maniera fiecărui designer și ateliere de creație, din colecțiile cărora vei putea alege croiul potrivit, adaptat proporțiilor corecte. Ținutele pot fi create pentru a reproduce o ținută folclorică sau pot fi alcătuite utilizând doar un element de inspirație a costumului popular românesc și pot fi purtate atât la birou, cât și la un eveniment precum nunți, botezuri și aniversări.
- Rochiile cu motive tradiționale - feminitate și eleganță Foarte multe femei optează pentru a-și organiza nunta îmbinând clasicul, tradiționalul și accentele moderne, optând pentru ținutele mirilor, ale domnișoarelor de onoare inspirate din costumul populat românesc. Pentru apariții ineditie și fotografii unice, domnișoarele de onoare își pot crea ținutele dintr-o rochie cu motive cusute și perechea de pantofi potrivită.