CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Haine Set Familie: Mama, Tata și Copii (fată Sau Băiat)

Actualizat: 25 April, 2024 | Rating:

🎁 Copiii își adoră părinții și își doresc să fie ca ei, îmbrăcați identic - vezi aceste seturi de haine pentru întreaga familie: tricouri set mama-fiica, sau rochite identice , cămăși tata-fiu, mama-fiu, treninguri identice de familie: mama, tata, fetita si baiat. Vezi aceste seturi de haine pentru întreaga familie cu tematică de sărbătoare (ex Crăciun), aniversări, celebrarea venirii pe lume a unei surioare/ frățior.

Haine set familie: mama, tata și copii (fată sau băiat)

Ce este mai frumos decât toată familia laolaltă, petrecând timp de calitate, acasă sau la diferite evenimente? O familie care poartă haine identice, măcar din când în când! Articolele vestimentare sau seturile de haine pentru familie, fie că este vorba despre modele pentru ocazii speciale sau de seturi casual - reprezintă o alegere inedită pentru tine și cei dragi.

Copiii își adoră părinții și își doresc să fie ca ei, îmbrăcați identic - vezi selectiile noastre cu aceste seturi de haine pentru întreaga familie: tricouri set mama-fiica, sau rochite identice mama-fiica, cămăși tata-fiu, mama-fiu, treninguri identice de familie: mama, tata, fetita si baiat. 

Treninguri set familie: tata-mama-fiica,  pentru evenimentele la care participați împreună:

Cele mai multe seturi pentru ținute elegante de evenimente sunt în seturi ce pot fi purtate de mamă - fiică, tată-fiu, însă există numeroase variante care aduc o unitate imaginii de familie. Unde pot fi purtate? Nu este o regula, aceste treninguri pot fi purtate oricand, apoi de Crăciun, de sarbatori `n general, la aniversări, celebrarea venirii pe lume a unei surioare/ frățior. 

Așadar, vă puteți prezenta astfel în cadrul evenimentelor la care sunteți invitați: copiii adoră să fie îmbrăcați la fel ca mama sau tata.


Seri în familie - cu costumație asortată: haine de casa mama-fiica

Nu doar costumele elegante și rochițele set mamă-fiică sunt interesante și plăcut de purtat, ci și seturile casual, cu atât mai mult cu cât acestea conțin articole identice pentru părinți și copii, fie că e vorba despre băieți sau fete. Seturile cu bluză și pantaloni, cu tricou sau pantaloni și cu fuste, pentru mamă și fetițe, sunt perfecte pentru timpul petrecut acasă, pentru plimbările zilnice sau pentru a merge la o prăjitură.

De ce să alegi astfel de seturi pentru a le purta cu familia?

Dupa cum ziceam, cei mici isi iubesc părinții și își doresc să fie ca ei, așa că alegerea unor costumații similare înseamnă să le faci ziua mai frumoasă. Cele mai populare sunt tricourile set, cu mesaj similar, dar puteți să alegeți o ținută completă.

În plus, poți planifica și o ședință foto de familie, va fi amuzant să purtați haine asortate, chiar cu tematică - set de marinar, dar și culori asortate, imprimeuri identice.

Rochite identice mama-fiica, pentru nunti, botezuri, evenimente importante:




.