CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Accesorii și Decorațiuni Petrecerea Burlăcițelor

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Petrecerea burlăcițelor sau a burlacilor trebuie să fie EPICĂ, fiind și o mega surpriză pentru viitorii miri! Indiferent că organizați petrecerea acasă sau în oraș, aceste accesorii must have, în tendințe actuale, vă vor fi de un real ajutor: de la tricouri personalizate, la seturi cu props-uri, baloane "bride to be", tatuaje cu sclipici, șampanie, panglica cu mireasa, baloane, halate albe și tot felul de accesorii pentru întreaga petrecere. Toate acestea vor fi cumparate cadou, din partea domnișoarelor de onoare sau a cavalerilor - prietenii mirelui. Have fun!

Scurtături rapide 🔎

Tricouri pentru petrecerea burlăcițelor

Dacă nu știai, am mai preluat o idee din alte țări și anume petrecerea burlăcițelor. Pe lângă Valentine Day, am preluat încă o zi specială în care să ne simțim speciali. Înainte de nuntă orice femeie se simte stresată și are 1001 de griji pe cap. Pentru a se relaxa puțin și a se mai bucura încă un pic de viața de femeie singură, prietenele sale o iau de acasă și petrec o noapte de nebunie împreună. Se distrează și scapă de griji și stres. Va fi o noapte de pomină alături de prietenele dragi. Îi poți face cadou tricouri pentru petrecerea burlăcițelor pentru a face poze unitare cu același tricou.

Props-uri amuzante

Dacă vrei ca petrecerea burlăcițelor să fie una de neuitat, trebuie să oferi o atenție deosebită accesoriilor și decorațiunilor. Propsurile trebuie să fie nelipsite din lista de accesorii. Dacă îți dorești poze amuzante, de care să îți amintești cu plăcere ani mai tarziu, atunci selecționează cele mai amuzante și hilare propsuri. Poți să optezi pentru propsuri sub formă de text gen “bride to be”,sub formă de mustăți, ochelari, inel, pahare, buze, inimioare, coroană. Acestea vor da culoare evenimentului tău și îți vor asigura buna dispoziție. Alege propsurile preferate și vei avea cea mai tare petrecere.

Halate Bride to Be

Halatele "Bride to be" reprezintă un accesoriu necesar pentru a realiza, cu succes, o petrecere pentru burlăcițe. Aceste halate vor fi potrivite pentru a sărbători cu toate prietenele un eveniment frumos și important pentru tine. De asemenea, acestea vor fi ideale de a crea atmosfera minunată și de a face o mulțime de poze drăguțe și originale. Halatele Bride to be reprezintă un must have pentru astfel de o petrecere, având în vedere că aceasta va capătă culoare. Fă-ți burlăcițele să se simtă cele mai frumoase si mai atrăgătoare în această zi cu aceste halate inedite, iar tu să simți că vine ziua cea mare.

Întrebări frecvente
Cu ce se decorează petrecerea burlăcițelor?

Pentru a crea o atmosferă cât mai potrivită de petrecerea burlăcițelor, e nevoie de multă culoare roz, multe baloane cu heliu, confetti, mult străluci și diferite postere.

Unde pot face rost de accesorii și decorațiuni pentru petrecerea burlăcițelor?

Pentru a găsi accesorii și decorațiuni pentru petrecerea burlăcițelor ai putea merge la diferite supermarkete (Auchan, Carrefour, Metro etc.) și în magazine de birotică, ai nevoie neapărat să treci și pe la un magazin cu baloane.

Cine se ocupă de accesorii și decorațiuni pentru petrecerea burlăcițelor?

Sunt anumite agenții și firme de organizare de evenimente care pot să ofere diferite accesorii și decorațiuni pentru orice eveniment, inclusiv de petrecerea burlăcițelor.