CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Accesorii și Decorațiuni Pentru Petrecerea Burlacilor

Actualizat: 21 September, 2021 | Rating:

Se apropie o petrecere a burlacilor? Nu poate exista una fără decorațiunile și accesoriile potrivite acestui eveniment. Alege să-ți înfrumusețezi și să-ți completezi această sărbătoare cu cele mai haioase, nebunești sau moderne accesorii și decorațiuni! Te invităm să găsești din multitudinea de sugestii decorațiunile potrivite sărbătorii tale: baloane cu heliu, artificii, seturi de lumi și multe altele.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Petrecerea burlacilor):

Tricouri bărbați petrecerea burlacilor

Petrecerea burlacilor este foarte importantă pentru viitorul mire. Pentru o petrecere de pomină și o distracție pe cinste contează foarte mult decorațiunile și accesoriile alese. Tricourile personalizate cu mesaje haioase sunt foarte potrivite pentru mire și prietenii acestuia, garantând buna dispoziție și fotografii mișto. Tricourile pot fi realizate pe orice mărime, în orice culoare și cu orice text pe ele, chiar și din cele mai deocheate. Pentru prietenii mirelui, puteți alege să scrieți pe tricou “Gașca mirelui”, iar pe tricoul acestuia “Game over” sau orice alt text, care peste ani vă va amuza.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:tiparo.rob-mall.roemag.rotshirt-factory.rocarturesti.rou-man.ro

Props-uri amuzante

Atunci când ai nevoie de decorațiuni și accesorii pentru petrecerea burlacilor, ar fi perfect de inclus pe lista cumpărăturilor și props-urile amuzante, specifice acestui tip de sărbătoare. Props-urile amuzante vor face petrecerea mai interesantă, mai veselă și va contribui la o multitudine de poze provocatoare și haioase cu prietenii tăi cei mai buni. Cele mai amuzante props-uri le poți găsi atât în limba română, cât și în engleză, menționând câteva aici: “Sexy and we know it”, “Life of The Party”, “I woke up like this”, “Single!”, “Just Drunk”, ș.a. Acestea vor crea o atmosferă superbă și veselă.

Șepci pentru petrecerea burlacilor

Șepci pentru petrecerea burlacilor - ăsta era lucrul care lipsea din lista de lucruri necesare unei astfel de sărbători haioase și provocatoare. Alege pentru petrecerea ta să-i distrezi pe invitați, oferindu-le fiecăruia o șapcă personalizată, cu mesaj amuzant, corelat cu viitoarea nuntă sau cu statutul de “no more single” sau din care echipă face parte (a miresei sau a mirelui). De asemenea, ai putea găsi șepci personalizate cu inscripții haioase în engleză, precum: “Groom”, “Team Bride”, “Just Drunk”, sau în limba română, precum: “Petrecerea Burlacilor” și alte mesaje amuzante, ce vor deveni o amintire.