CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Costume Halloween Pentru Copii

Actualizat: 29 May, 2024 | Rating:

🎁 Noaptea de Halloween a venit la noi din America, dar unii o iubesc de parcă ar fi a noastră. De aceea, cei mici merg la colindat vecinii, iar cei mari merg la petreceri costumați. Este o seară plină de distracție și ar fi bine să te pregătești din timp pentru asta. În ultimele zile, toți se agită și mai bine faci totul cu calm. Ai aici Costume Halloween pentru copii pentru a-i face să se simtă cei mai tari din clasă!

Scurtături rapide 🔎

Costume Halloween pentru fetițe

Copiii adora orice ocazie la care au șansa de a se costuma în personajele lor favorite din desenele animate sau cărțile de povești pe care le preferă. Astfel le poți acorda șansa de a-și exprima creativitatea alături de prietenii lor pe scena de poveste pregătită cu ocazia petrecerii de Halloween. Fetițelor le stă bine în orice costumație, dar dacă vrei să înveselești după-amiaza unei domnișoare îi poți face cadou un costum de vampiriță sau unul multicolor cu schelet. De asemenea pentru fetițele care sunt fani Patrula Cățelușilor se găsesc și costumații cu fiecare dintre cățelușii din animație.

Costume Halloween pentru băieți

Sfârșitul lunii Octombrie este foarte așteptat de cei mici, deoarece este Halloweenul, iar ei pot deveni orice personaj din desene animate sau povești își doresc. Dacă pentru fetițe este o decizie ușoară, pentru băieței este un pic mai dificil. Ca să nu mai recurgeți la banalul vampir sau omul-păianjen, puteți opta pentru personaje din Harry Potter, Star War, Zombie, Hulk, clovn înfricoșător, vârcolac, Peter Pan sau Captain America. Dacă nu găsiți nimic pe placul vostru în magazine, puteți alege să faceți ceva deosebit la comandă, după preferințele copilului, astfel încât să aibă un costum unic.

Întrebări frecvente
Ce tipuri de costume de Halloween să aleg pentru copii?

Pentru a sărbători Halloween, este important să te consulți în primul rând cu micuțul pe care dorești să îl surprinzi pentru a fi sigur că vei face alegerea potrivită în ceea ce privește costumul. Totuși, după ce v-ați hotărât asupra personajului, alege costume de calitate, realizate cu grijă, care vor fi purtate cu plăcere.

Cum să aleg costume de Halloween potrivite pentru cei mici?

Costumele de Halloween pe care îți dorești să le achiziționezi ar trebui să fie în primul rând confortabile, nu doar să arate bine și înfricoșător. Fii atent și la accesorii de genul pelerinelor, pălăriilor, baghetelor magice sau măștilor folosite, pentru că aceste detalii fac diferența.

Care sunt cele mai populare și bine vândute costume de Halloween?

De cele mai multe ori fetițele aleg să se costumeze în vrăjitoare, iar băiețeii își doresc să fie zombie, sau mumii. Le poți îndeplini cu ușurință cererile și este indicat chiar să vă alegeți împreună costumele, existând o gamă foarte variată disponibilă.