CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Costume Halloween Pentru Copii

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Noaptea de Halloween a venit la noi din America, dar unii o iubesc de parcă ar fi a noastră. De aceea, cei mici merg la colindat vecinii, iar cei mari merg la petreceri costumați. Este o seară plină de distracție și ar fi bine să te pregătești din timp pentru asta. În ultimele zile, toți se agită și mai bine faci totul cu calm. Ai aici Costume Halloween pentru copii pentru a-i face să se simtă cei mai tari din clasă!

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Costume Halloween copii):

Costume Halloween pentru fetițe

Copiii adora orice ocazie la care au șansa de a se costuma în personajele lor favorite din desenele animate sau cărțile de povești pe care le preferă. Astfel le poți acorda șansa de a-și exprima creativitatea alături de prietenii lor pe scena de poveste pregătită cu ocazia petrecerii de Halloween. Fetițelor le stă bine în orice costumație, dar dacă vrei să înveselești după-amiaza unei domnișoare îi poți face cadou un costum de vampiriță sau unul multicolor cu schelet. De asemenea pentru fetițele care sunt fani Patrula Cățelușilor se găsesc și costumații cu fiecare dintre cățelușii din animație.

Costume Halloween pentru băieți

Sfârșitul lunii Octombrie este foarte așteptat de cei mici, deoarece este Halloweenul, iar ei pot deveni orice personaj din desene animate sau povești își doresc. Dacă pentru fetițe este o decizie ușoară, pentru băieței este un pic mai dificil. Ca să nu mai recurgeți la banalul vampir sau omul-păianjen, puteți opta pentru personaje din Harry Potter, Star War, Zombie, Hulk, clovn înfricoșător, vârcolac, Peter Pan sau Captain America. Dacă nu găsiți nimic pe placul vostru în magazine, puteți alege să faceți ceva deosebit la comandă, după preferințele copilului, astfel încât să aibă un costum unic.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.rocarnaval24.rocarturesti.rovivre.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.