CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Accesorii și Decorațiuni Cununie și Nuntă

Actualizat: 21 September, 2021 | Rating:

La așa eveniment unic trebuie și niste accesorii pe măsură! Găsești cele mai noi decorațiuni pentru nunta de vis - în tendințe actuale - pe care să le poți achiziționa online, fără bătăi de cap. Îmbină accesoriile moderne cu tradiționalul și integrează cu atenție toate detaliile pentru ziua cea mare, indiferent că e pentru cununia civila sau pentru nuntă - de la artificii, ornamente deosebile pentru masă, figurine tort, pahare miri, baloane cu heliu, lumânări pentru Biserică sau pernute verighete Mr si Mrs. Toate acestea pot fi oferite și cadou la petrecerea burlăcițelor sau burlacilor. Sigur vor fi utile viitorilor miri și vor aprecia enorm că le sunteți alături.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Cununie / Nuntă):

Baloane

Nunta este cel mai frumos eveniment din viața unui cuplu și uneori este nevoie de mai multe luni sau chiar azi să organizezi un eveniment de o asemenea magnitudine. Cu cât ai mai mulți invitați, cu atât mai dificil este să planifici și să organizezi totul pentru marea zi. Uneori este bine să te implici indiferent dacă ești rudă sau cunoscut și să ajuți cuplul cu ajutorul unor cadouri bine țintite cum ar fi baloane de diferite culori, mărimi sau forme. Tot ce înseamnă decor este deosebit și oferă o impresie deosebită celor care le vor vedea. Nu doar muzica sau mâncarea contează, ci și decorul locației.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:vivre.roemag.roelefant.ro

Confetti

Nunta este cel mai frumos eveniment din viața unui cuplu, de aceea este nevoie de decorațiuni și accesorii corespunzătoare. Ca evenimentul să fie unul cu adevărat special puteți recurge la nelipsitele confetti, care se vor privi bine la poze și vor uimi plăcut oaspeții. Puteți opta pentru cele sclipicioase, argintii, sub formă de inimi, fluturași, flori, steluțe. Dacă doriți ceva mai deosebit, aveți al dispoziție confetti naturale: din lavandă, din frunze, din flori populare, din pene, semințe sau chiar baloane de săpun. Acestea vor oferi o notă de delicatețe și rafinament cununiei sau nunții.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:carnaval24.ronoriel.roemag.rocarturesti.roookee.rovivre.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Topper pentru tortul de nuntă

Tortul miresei este cu siguranță cel mai așteptat, important, delicios moment al oricărei nunți. Ca să îl faci și mai special poți să alegi să îl înfrumusețezi cu diverse accesorii. O alegere foarte populară sunt topperele. Acestea pot fi personalizate după cum vă doriți, realizate în orice culoare, mărime și text. Topperele pot fi realizate din lemn, MDF sau plexiglas și completează frumos designul tortului. Puteți opta și pentru toppere în formă de diverse figurine, astfel tortul va fi mai special. Alege accesoriul pe gustul tău care se va potrivi de minune pe tort și pe care îl vei păstra cu drag.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:esteto.roemag.roelefant.ro