CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Accesorii și Decorațiuni De Crăciun și Anul Nou

Actualizat: 16 July, 2024 | Rating:

🎁 Finalul de an aduce cu el una din cele mai frumoase și mai îndrăgite sărbători. Crăciunul și Anul Nou sunt poate cele mai așteptate evenimente pentru care fiecare dintre noi ne pregătim an de an. Decorațiunile reprezintă o parte importantă din celebrarea acestora, de aceea căutăm ca de fiecare dată să alegem ceva nou și în ton cu moda anului respectiv, pentru ca efectul vizual să fie unul spectaculos.

Fețe de masă cu tematică de Crăciun

Fiecăruia dintre noi ne place să petrecem atât sărbătorile de iarnă cât și noaptea dintre ani în familie sau împreună cu cei mai apropiați prieteni. Indiferent dacă tu ești gazda sau te afli în postura de musafir, este bine să contribui cu ceva la aranjarea și pregătirea locației pentru sărbătoare. Pentru gazde este puțin mai dificil, deoarece au mai multe lucruri de aranjat și pregătit, dar ca musafir poți scăpa mai ușor făcând un cadou simbolic, cum ar fi o față de masă cu motive de Crăciun. Pe acestea le găsești în orice supermarket sau magazin de cadouri și pot fi cu mai multe modele și realizate din mai multe materiale. Este bine să alegi o față de masă din bumbac.

Seturi de masă cu tematică de Crăciun

Crăciunul este acea perioadă a anului în care ne dăm voie să exagerăm cu masa, cumpărăturile, dar mai ales cu cadourile. E acel moment pentru care te pregătești poate cu câteva luni înainte. Iar dacă ești genul de persoană care își decorează casa în tematica sărbătorii, atunci cu siguranță o vei face în tendințele actuale, deci anual îți reînnoiești setul de accesorii și decorațiuni pentru această sărbătoare. Iar ca tine sunt mulți, așa că e o idee bună să cauți în magazine, din timp, setul de masă pe care ai pus ochii. În felul ăsta știi sigur că vei fi pregătit cu tot ce ai nevoie pentru masa de Crăciun.

Lenjerii de pat cu temă de Crăciun

Se apropie Crăciunul și nu ai ales cadourile tuturor persoanelor importante din viața ta? În cazul în care ai rămas fără idei în ceea ce privește această perioadă, poți alege una dintre lenjeriile de pat cu tematică de Crăciun. În perioada sărbătorilor de iarnă toată lumea apreciază un cadou cu motive de Crăciun. Dacă cadoul tău este destinat unei persoane tinere, optează pentru o lenjerie cu Moș Crăciun pe sania trasă de reni sau în atelierul său, asistând la împachetarea cadourilor. Pentru proaspeții însurăței, poți alege o lenjerie care să conțină și inimioare. În cazul în care cadoul tău ajunge la părinți sau socrii, poate conține imprimate aranjamente florale de Crăciun.

Coronițe de Crăciun

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și trebuie să îți împodobești bradul și să îți aranjezi casa în ton cu acestea. Pentru acest lucru trebuie să îți achiziționezi diferite accesorii și obiecte decorative motive de Crăciun. Un astfel de accesoriu, care nu lipsește din nicio casă, cu ocazia acestor sărbători, îl reprezintă coronițele de Crăciun. Aceste coronițe sunt împărțite în două mari categorii: coronițe realizate din brad natural și coronițe artificiale. Indiferent ce model de coroniță alegi, cu siguranță aceasta va arăta la fel de bine agățată fie pe ușa de la intrare, fie pe poarta curții tale.

Instalații de pom de Crăciun

Crăciunul și mai ales Revelionul reprezintă unele dintre cele mai așteptate și îndrăgite sărbători din an, de aceea, pentru a face o petrecere cu adevărat de succes, echipează-te cu cele necesare. Prin acest lucru, facem referire la instalațiile pentru pomul de Crăciun, atât de minunate și superbe, care, de asemenea, fascinează și îi surprind pe copii. Alege instalațiile cele mai multicolore sau încearcă să creezi o anumită atmosferă îmbinând 2 sau 3 culori care se potrivesc, astfel pomul va arăta proaspăt și casa va fi gata de un Crăciun fantastic petrecut alături de familie și de cei mai dragi.

Globuri și ornament pentru brad

Fă o bucurie imensă de Crăciun si de Anul Nou cuiva din familie sau prietenilor dragi și apropiați, dăruind globuri și decorațiuni minunate pentru brad. Alege două culori asortate și potrivite pentru beteală și globuri, foarte căutate fiind combinațiile: roșu-argintiu, albastru-argintiu sau auriu-roșu. O altă idee o reprezintă achziționarea coroniței de pus pe ușa de la intrare. Aceasta dă un efect magic casei în zile de sărbătoare și se spune că aduce noroc și bunăstare în noul an. Indiferent de ce alegi, ține minte că sărbătorile ocaziile cele mai potrivite pentru a fi alături de cei dragi și orice cadou oferit cu iubire va fi apreciat.

Întrebări frecvente
Ce accesorii se folosesc pentru decorarea casei de Crăciun ?

Fiecare persoană își dă frâu liber imaginației în decorarea locuinței, însă puteți folosi luminițe colorate, ghirlande strălucitoare, coronițe de Crăciun și diferite elemente de decor precum spiriduși, oameni de zăpadă sau chiar un Moș Crăciun.

Ce culori se potrivesc pentru accesoriile de Crăciun ?

Puteți folosi orice culoare după placul tău, chiar să personalizezi decorațiunile după culoarea ta preferată pentru a adăuga un iz deosebit și familiar sărbătorii. Culorile de bază ale Crăciunului se consideră a fi alb, verde, roșu, gri.

Când încep să pregătesc casa cu decorațiuni pentru Crăciun ?

Deoarece Crăciunul e o sărbătoare de suflet, se recomandă să decorezi împreună cu familia casa pentru a aduce feeria sărbătorilor de iarnă în casa ta, astfel alege o seară când sunteți liberi cu toții. De obicei, îndată după Halloween lumea schimbă decorațiunile cu cele de Crăciun.