CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Trend Alert: Rochii Tricotate De Iarnă - Lungi, Lejere, Confortabile

Actualizat: 25 April, 2024 | Rating:

🎁 Rochiile tricotate au fost mereu un plus în orice garderobă, dar purtarea lor este mai promovată mai ca oricând, atât în colecțiile luxoase, cât și în colecțiile mass-market. Vezi Top 12 rochii tricotate de iarna, perfecte pe sub palton sau geaca.

Trend alert: rochii tricotate de iarnă - lungi, lejere, confortabile

Rochiile tricotate, midi sau lungi poartă numeroase atribute apreciate de femei: lejeritate, confort, versatilitate, ținute alese cu bun gust. Astfel, acestea pot fi purtate pe timpul zilei, pe timp de seară, la evenimente sau la cumpărături.

Ce modele și culori de rochii tricotate se poartă în sezonul toamnă-iarnă?

Rochiile tricotate au fost mereu un plus în orice garderobă, dar purtarea lor este mai promovată mai ca oricând, atât în colecțiile luxoase, cât și în colecțiile mass-market, motiv pentru care te încurajăm să adaugi minim una în dulap. Iată ce îți recomandăm la achiziție:

- Nuanțele în tendințe: nu va fi greu să identifici ce nuanțe se poartă în sezonul rece al acestui an, deoarece le vei remarca în magazine. Dacă te numeri printre pasionatele de modă, desigur că îți vei dori să le și porți, dar îți recomandăm să alegi și o rochie tricotată în nonculori sau nuanțe de bej și maro. Acestea sunt variantele atemporale, iar achiziționarea modelelor de rochii tricotate în această gamă înseamnă o investiție pe termen lung.
- Alege articole de calitate, calduroase și confortabile: Bineînțeles că le vei găsi în toate magazinele, la prețuri similare, dar nu toate vor fi de calitate. Optează pentru rochii tricotate din magazine specializate și citește cu atenție modalitatea de curățare - unele dintre ele nu pot fi spălate cu un program de bază la mașina de spălat.


 

Rochii tricotate lungi - multiple variante de purtare

La primul gând, mai ales dacă nu ai încă o rochie din tricot în garderobă, aceste piese vestimentare sunt încadrate mai degrabă în stilurile casual și cel sport. În funcție de stilizare, culori, textura tricotului, culoare și model, rochia tricotată poate fi purtată inclusiv la un eveniment.

Pe lângă purtarea cu pantofi sport sau cu pantofi cu talpă joasă, mai poți încerca și următoarele variante:
- Poartă rochia în stilul elegant O rochie tricotată lungă, cu inserții - fir auriu, metalic, argintiu - purtată cu accesorizarea, make-up și coafura potrivită, este perfectă pentru un botez, o cină oficială sau seara de Revelion.
- Stilul romantic O nuanță caldă - pasteluri sau alb - reprezintă alegerea perfectă de rochie tricotată pentru conturarea unei ținute romantice.

Alege încălțămintea potrivită - o pereche de botine care se asortează, părul cu bucle și un machiaj cât mai natural și vei obține un look potrivit pentru birou, pentru a merge la facultate sau la un eveniment pe timpul zilei.