CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Polițiști

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Cadourile sunt de cele mai multe ori ocazia de a face o impresie bună unui om pe care îl cunoști mai mult sau mai puțin. Este un moment dificil mai ales dacă nu știi nimic despre visele și pasiunile acelei persoane. Dacă ai un prieten polițist căruia vrei să îi faci o impresie bună, dar nu știi cum, avem noi idei salvatoare. Uite mai jos 1001 de Idei de cadouri pentru polițiști pe care ai vrea să le iei în considerare.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Polițist):

Seturi de whisky

O idee originală de cadou pentru un polițist? Sigur! Seturile de pahare de whisky reprezintă un cadou mai mult decât perfect pentru orice polițist, mai ales dacă acesta este un bărbat. Seturile de whisky impun respect și apreciere, așa că dacă te hotărăști să rămâi la această idee, sărbătoritul va deveni fericit si mulțumit de cadou. Fie că este vorba de ziua lui de naștere, ziua profesiei, ziua bărbatului, Crăciun sau Revelion, seturile de whisky vor fi potrivite a fi dăruite atât pentru orice categorie de vârstă, cât și pentru orice membru a familiei tale înrolat în acest serviciu al poliției.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:somproduct.robonami.rovivre.roemag.roaranjareamesei.roelefant.ro

Ceasuri army

Ceasurile army reprezintă o idee originală de cadou oferit unui polițist. Având în vedere că munca acestuia solicită o atenție sporită, un dress code necesar, astfel un ceas army se va potrivi perfect cu ținuta și stilul acestuia, mai ales cel purtat la locul de muncă. Fă-l să se simtă fascinat și special cu un accesoriu scump, luxos sau cu unul simbolic și simplu, dar care îl va bucura nespus de mult. Fie că este vorba de tată, frate, bunic, soț, iubit sau prieten, un ceas army este potrivit a fi dăruit oricărei vârste. Dintre brand-urile care produc ceasuri calitative menționăm: Smael, Genius Army și Swiss Army.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:watchshop.roelefant.roemag.rowatch24.rowatchzone.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Termosuri de cafea

Termosurile de cafea - un cadou original și necesar oricărui polițist. Dăruind astfel de cadouri arați cât de drag, apreciat și respectat este acest polițist ca și personalitate și cât de prețuită este profesia acestuia. Fie că este vorba de o zi de naștere, ziua profesiei, a mamei, femeii, a tatălui, bărbatului sau orice altă aniversare sau sărbătoare religioasă, un termos pentru cafea va fi binevenit pentru un polițist ce patrulează sau se află mereu în serviciu. Oferindu-i acest cadou memorabil, acesta își va aminti mereu de tine și de gestul tău drăguț de a-i dărui un lucru destul de util.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.roelefant.rocarturesti.rodecathlon.roevomag.ro

Borsete pentru bărbați

Un cadou perfect pentru un polițist ar reprezenta o borsetă calitativă și care se potrivește cu stilul bărbatului. Ai putea găsi borsete confecționate atât din material, cât și din piele naturală sau artificială, care, de obicei, sunt rezistente în timp, cât și la factorii de mediu. Fie că este vorba de o zi de naștere, ziua profesiei, a bărbatului, a tatălui sau altă sărbătoare religioasă, borsetele vor deveni un cadou potrivit destinat polițiștilor, având în vedere că acestea sunt comode și ușor de purtat cu orice ținută, mai ales cu uniformă sa. Fă-l să se simtă special și apreciat cu astfel de cadou.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:fashiondays.roanswear.roelefant.roepantofi.roemag.ro
Idei De Cadouri în Funcție De Profesie
OspătarProfesorȘefDiriginteHairstylistEducatoareAntreprenor