CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Polițiști

Actualizat: 24 June, 2024 | Rating:

🎁 Cadourile sunt de cele mai multe ori ocazia de a face o impresie bună unui om pe care îl cunoști mai mult sau mai puțin. Este un moment dificil mai ales dacă nu știi nimic despre visele și pasiunile acelei persoane. Dacă ai un prieten polițist căruia vrei să îi faci o impresie bună, dar nu știi cum, avem noi idei salvatoare. Uite mai jos 1001 de Idei de cadouri pentru polițiști pe care ai vrea să le iei în considerare.

Cadouri pentru polițiști - clasice, în tendințe actuale

Un polițist s-ar putea bucura de următoarele cadouri clasice de ziua lui de naștere sau de nume:

 • - Un accesoriu sau echipament care să îmbunătățească performanța sa în serviciu, cum ar fi o lanternă puternică, o geantă de serviciu de calitate sau căști de protecție.
 • - Dacă polițistul este interesat să-și dezvolte abilitățile profesionale sau să învețe lucruri noi, o carte despre tactici de poliție, investigații sau managementul stresului ar putea fi un cadou apreciat.
 • - Un breloc sau o insignă personalizată cu numele și gradul polițistului, poate fi un cadou sentimental și motivator. 
 • - După o zi plină de tensiune, un polițist ar putea aprecia lucruri care îl ajută să se relaxeze, cum ar fi un set de ceai de calitate, uleiuri pentru masaj sau o abonament la o platformă de streaming.
 • - O cina sau o ieșire la un eveniment de divertisment (film, teatru, concert etc.) ar putea să-i ofere o pauză binevenită și să-i arate că îți pasă de bunăstarea sa.
 • - Un set de îngrijire personală sau un voucher pentru un masaj pot ajuta la relaxarea și răsfățul polițistului după zilele grele de muncă.
 • - Dacă știi că polițistul are un hobby sau o pasiune în afara muncii, cum ar fi pescuitul, grădinăritul, ciclismul sau gătitul, un cadou legat de acele activități ar fi binevenit.
 • - Dacă polițistul este implicat într-o cauză sau organizație de caritate, o donație în numele său ar putea fi o modalitate frumoasă de a-i arăta că îi susții valorile și interesele. Important este să iei în considerare interesele și personalitatea polițistului când alegi cadoul, astfel încât să se simtă cu adevărat apreciat și luat în considerare.

Cadouri personalizate pentru polițiști

Pentru cadouri personalizate pentru polițiști, puteți considera brelocuri gravate cu numele și gradul lor, insigne personalizate, căni sau sticle de apă cu emblema departamentului de poliție și numele lor, sau chiar tricouri sau hanorace cu mesaje motivate sau amuzante legate de munca lor. Aceste cadouri adaugă un aspect personal și semnificativ, arătând aprecierea pentru munca lor și individualitatea lor.

Cadouri amuzante pentru polițiști

Pentru a aduce un zâmbet pe fața unui polițist de ziua lui, puteți opta pentru cadouri amuzante precum tricouri cu mesaje comice legate de aplicarea legii, brelocuri în formă de cătușe sau lanterne "de urgență" pentru "situații critice de citire a amenzilor". Un set de ștampile "Verificat de Poliție" sau chiar o glumă subtilă pe o cană personalizată ar putea să aducă o notă distractivă la sărbătoarea lor.

Cadouri experiențe pentru polițiști

Cadourile experiențe pentru polițiști pot include activități care să le ofere relaxare, multa distracție, râs sau oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile în afara serviciului. O excursie la un parc tematic sau un concert al unei trupe preferate poate fi o modalitate excelentă de a se destinde și de a-și încărca bateriile. De asemenea, puteți lua în considerare abonamente la săli de fitness sau cursuri de yoga pentru a promova sănătatea și binele lor fizic. O altă opțiune interesantă ar fi să-i surprindeți cu un curs de gătit sau o degustare de vinuri pentru a-i ajuta să descopere pasiuni noi și să-și dezvolte abilități culinare.

Pe de altă parte, dacă doriți să încurajați dezvoltarea profesională, puteți oferi cadouri experiențe legate de acest aspect. Un seminar sau conferință relevantă în domeniul lor poate fi o oportunitate de învățare și networking. Cursurile de gestionare a stresului sau de abordare a situațiilor dificile pot fi, de asemenea, de mare ajutor în activitatea lor zilnică. O excursie de voluntariat sau o sesiune de instruire în domeniul de interes, cum ar fi tactici de negociere sau tehnici avansate de investigație, poate contribui la creșterea lor profesională.

Cadouri de jurământ și absolvire a academiei de poliție

Pentru a sărbători jurământul și absolvirea de la academia de poliție, puteți considera următoarele idei de cadouri semnificative pentru un viitor polițist drag, fie el iubit, fiu, nepot:

 • Medalioanele sau brelocurile cu emblema academiei, numele absolventului și data absolvirii pot fi amintiri prețioase și simboluri ale realizării lor, insa personalizate.
 • - O diplomă sau plachetă personalizată cu numele absolventului, gradul obținut și un mesaj de felicitare poate fi expusă cu mândrie. 
 • - Cadouri Personalizate: Cani, tricouri sau alte obiecte personalizate cu emblema departamentului de poliție pot fi cadouri simbolice și mândre. 
 • - Un nou set de cătușe, un port-armă de calitate sau alte accesorii utile pentru viitoarea lor carieră pot fi cadouri practice și valoroase. Puteți crea sau achiziționa un kit care să conțină un carnet de notițe pentru înregistrarea detaliilor importante, un stilou de calitate și alte unelte esențiale pentru un început de succes în cariera de polițist.
 • - Cursuri sau Seminarii Adiționale, voucher pentru echipament sportiv sau de aventură
 • - O carte motivațională sau o sculptură cu un mesaj puternic legat de curaj, devotament și dreptate poate sărbători valorile fundamentale ale profesiei lor.
 • - Un voucher pentru o masaj relaxant sau pentru o zi de răsfăț la un spa poate ajuta absolventul să se relaxeze după perioada intensă de pregătire.

Cadouri pentru pensionare polițist - simbolice sau de lux?

Pentru a sărbători pensionarea unui polițist puteți alege cadouri care să reflecte recunoștința pentru serviciul lor dedicat și sărbătorească etapa următoare a vieții lor. Un album foto personalizat cu amintiri și fotografii din cariera lor, o plachetă gravată cu emblema departamentului și anii de serviciu, sau o călătorie de odihnă într-un loc pe care și l-au dorit mereu pot fi cadouri memorabile și semnificative. De asemenea, o donație în numele lor către o organizație de caritate preferată sau o sesiune specială de masaj și relaxare ar putea sărbători fructuoasa lor carieră și să le ofere un start liniștit în pensionare.

Cadouri jucării cu tematică de Poliție și cărți pentru copii

Pentru copiii pasionați de lumea poliției puteți alege o varietate de cadouri care să stimuleze interesul lor. Seturi de jucării cu mașini de poliție, stații de poliție sau seturi de urmărire pot oferi ore de joacă captivante. De asemenea, cărțile pentru copii cu povești despre eroi ai poliției, investigații și aventuri cu tematică de poliție pot dezvolta imaginația și cunoștințele lor într-un mod distractiv și educativ. Alegând astfel de cadouri, îi puteți inspira pe cei mici să exploreze această profesie și să învețe despre responsabilitatea și importanța poliției în comunitate.

Seturi de whisky cadou pentru polițiști, militari sau vânători

O idee originală de cadou pentru un polițist, militar sau vânător? Sigur! Seturile de pahare de whisky reprezintă un cadou mai mult decât perfect pentru orice polițist, mai ales dacă acesta este un bărbat. Seturile de whisky impun respect și apreciere, așa că dacă te hotărăști să rămâi la această idee, sărbătoritul va deveni fericit si mulțumit de cadou. Fie că este vorba de ziua lui de naștere, ziua profesiei, ziua bărbatului, Crăciun sau Revelion, seturile de whisky vor fi potrivite a fi dăruite atât pentru orice categorie de vârstă, cât și pentru orice membru a familiei tale înrolat în acest serviciu al poliției, armatei.

Ceasuri army cadou pentru bărbații activi

Ceasurile army reprezintă o idee originală de cadou oferit unui polițist. Având în vedere că munca acestuia solicită o atenție sporită, un dress code necesar, astfel un ceas army se va potrivi perfect cu ținuta și stilul acestuia, mai ales cel purtat la locul de muncă. Fă-l să se simtă fascinat și special cu un accesoriu scump, luxos sau cu unul simbolic și simplu, dar care îl va bucura nespus de mult. Fie că este vorba de tată, frate, bunic, soț, iubit sau prieten, un ceas army este potrivit a fi dăruit oricărei vârste. Dintre brand-urile care produc ceasuri calitative menționăm: Smael, Genius Army și Swiss Army.

Termosuri de cafea

Termosurile de cafea - un cadou original și necesar oricărui polițist. Dăruind astfel de cadouri arați cât de drag, apreciat și respectat este acest polițist ca și personalitate și cât de prețuită este profesia acestuia. Fie că este vorba de o zi de naștere, ziua profesiei, a mamei, femeii, a tatălui, bărbatului sau orice altă aniversare sau sărbătoare religioasă, un termos pentru cafea va fi binevenit pentru un polițist ce patrulează sau se află mereu în serviciu. Oferindu-i acest cadou memorabil, acesta își va aminti mereu de tine și de gestul tău drăguț de a-i dărui un lucru destul de util.

Borsete pentru bărbați

Un cadou perfect pentru un polițist ar reprezenta o borsetă calitativă și care se potrivește cu stilul bărbatului. Ai putea găsi borsete confecționate atât din material, cât și din piele naturală sau artificială, care, de obicei, sunt rezistente în timp, cât și la factorii de mediu. Fie că este vorba de o zi de naștere, ziua profesiei, a bărbatului, a tatălui sau altă sărbătoare religioasă, borsetele vor deveni un cadou potrivit destinat polițiștilor, având în vedere că acestea sunt comode și ușor de purtat cu orice ținută, mai ales cu uniformă sa. Fă-l să se simtă special și apreciat cu astfel de cadou.

Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă polițiștilor?

Dacă știi că polițistul are un hobby sau o pasiune în afara muncii, cum ar fi pescuitul, grădinăritul, ciclismul sau gătitul, un cadou legat de acele activități ar fi binevenit. În plus poți alege un gadget, un portofel personalizat sau chiar un portret.

Ce cadou pot oferi lui tata dacă e polițist?

Pentru tata polițist, ai putea face cadou o cană personalizată cu niște imagini sau inițiale de polițist, ceva unic și deosebit. O cană personalizată sau altceva personalizat va fi un cadou plăcut care va sta pe birou.

Ce cadou pot oferi soțului care este polițist?

Pentru soț polițist ai putea face cadou un cadou amuzant, un set de îngrijire personală sau un voucher pentru un masaj pot ajuta la relaxarea și răsfățul polițistului după zilele grele de muncă.

Idei De Cadouri în Funcție De Profesie
PreotDiriginteProfesorInginerArtistEducatoareProgramator