CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Zodia Scorpion

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Si cei din zodia Scorpion sunt destul de pretentiosi. Poti alege fie ceva care sa-i stimulete inteligenta, fie ceva scump, de firma, de valoare. Sugestii de cadouri: o bijuterie soficticata, un parfum faimos, un ceas, un tablou sau un gadget nou, set de aromoterapie si esente sau orice obiect unic sau personalizat. Culorile care se potrivesc cu Scorpionul sunt in gama violet-grena-rosu.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Scorpion):

Cadouri de lux pentru zodia Scorpion

Un cadou perfect pentru zodia Scorpion? Desigur! Cadourile de lux reprezintă un motiv în plus de bucurie și fericire pentru sărbătoarea unui scorpion. Fie că este vorba de zi de naștere, ziua profesiei, ziua bărbatului/femeii, Crăciun, Revelion sau altă sărbătoare importantă, cadourile de lux mereu vor fi binevenite, fascinând nu doar sărbătoritul, dar și oamenii de la eveniment. Ai putea opta pentru un accesoriu de lux, cum ar fi: curea, bijuterie confecționată din metal prețios, brățară de firmă, portofel de brand, ochelari luxoși, cutii pentru bijuterii/ceasuri de lux sau o geantă de brand.

Cadouri amuzante pentru cei din zodia Scorpion

Nativul din zodia Scorpion este cel mai bun coechipier. Planeta care guvernează această zodie este Pluto, care le conferă acestor nativi dinamism, dorința de a învinge, spirit de independență. Aceștia sunt persoane extrem de inteligente și astfel, poți fi sigur că vor aprecia atât glumele istețe, cât și cadourile originale, utile și totodată amuzante primite. Scorpionii nu se dau în vânt după cadourile grandioase sau sofisticate, așa că vor aprecia cu siguranță un puzzle, un poster de răzuit, o hartă a comorilor de urmat, ba chiar și un cub rubik sau un alt joc care să le pună mintea la contribuție și să îi țină concentrați.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:carnaval24.romindblower.rosmuff.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Cărți cadou

O idee drăguța de cadou pentru cei care aparțin zodiei Scorpion reprezintă o carte bună și interesantă. Ai putea opta din multitudinea de subiecte ale cărților, pentru a-i oferi o carte, într-adevăr, necesară și corelată cu domeniul său de activitate. Alege să dăruiești o carte de psihologie, economie, finanțe, istorie, dramaturgie sau romane de dragoste, în dependență de preferințele și caracterul sărbătoritului. De asemenea, o carte este un cadou potrivit atât pentru un elev, licean, student, cât și pentru un adult ce deja își are propria activitate desfășurată, precum afacere sau loc de muncă.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:librex.ronemira.rolitera.rolibris.rocartepedia.rocarturesti.ro

Produse de îngrijire personală

Un cadou potrivit pentru zodia Scorpion? Desigur! Produsele de îngrijire personală sunt cadourile care nu se demodează niciodată și care vor rămâne mereu extrem de necesare în rutina zilnică de îngrijire și igienă, atât a bărbatului, cât și a femeii. Dăruiește un motiv în plus de bucurie și fericire printr-un astfel de cadou util, cât și original. Dintre cele mai îndrăgite produse de îngrijire personală se consideră: cremele de corp, față, mâini, gelurile de duș, produsele pentru păr, serurile de față, uleiurile pentru păr, apă termală, seturile pentru bărbierit, cremele de protecție solară, ș.a.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:esteto.romagazinuldegene.ronotino.romelkior.ro

Haine și accesorii vestimentare

Nu numai tendințele actuale în modă, dar și zodiile ne influențează stilul vestimentar. Se apropie ziua unui Scorpion din viața ta și nu știi cu ce cadou să îl surprinzi? Hainele și accesoriile ar fi o alegere potrivită, prin intermediul lor aceștia putând să-și exprime stilul, caracterul și dispoziția. Scorpionii ca și zodie de apă,iubesc tot ce ține de imprimeuri, culori închise,haine din tricotaje, piele sau din dantelă. O să surprindeți plăcut dacă o să dăruiți piese vestimentare provocatoare și sexy, iar din bijuterii dacă veți opta pentru ceva cu simbolistică ocultă, religioasă, mistică.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:hainedevis.rou-man.roaldoshoes.com.rob-mall.ro