Cadouri pentru avocati - de lux sau simbolice, in tendinte

35 vizitatori au notat acest articol cu:
Dacă ești în căutarea unui cadou pentru o persoană care are meseria de avocat, am alcătuit pentru tine o listă cu idei de daruri dintre cele mai diferite, pentru a avea cât mai multă inspirație. Meseria de avocat este una de succes, iar cei care o practică au deseori gusturi rafinate, începând cu cele mai mici detalii: accesoriile de scris, gențile cu care transportă laptopul și documentele și până la aparițiile vestimentare, care sunt alese de fiecare pentru a se prezenta ireproșabil.

Oferăun cadou select şi trainic avocaților care pun accent pe calitate şi lux chiar şi atunci când îşi satisfac cele mai simple plăceri, cum ar fi momentele de relaxare în compania unui nobil cognac/ vin de calitate în cazul doamnelor. Acest dar se pretează deopotrivă membrilor familiei, prietenilor, colegilor sau partenerilor de afaceri cu gusturi educate.

Recomandari de cadouri pentru avocati, barbati:

- Cadouri de lux, rafinate: brichete, seturi cu pix și stilou, serviete, genți de calitate superioară, seturi de butoni, cravate, ceasuri, bijuterii delicate pentru femeile avocat.
- Cadouri simpatice, de suflet: avocații și avocatele se succes apreciază cadourile simbolice, mai ales când sunt oferite de cele mai dragi persoane. Alege o cană, o decorațiune de birou, un ceas de perete și poți fi sigur/-ă că le va vedea zilnic, atunci când ajunge la birou.
- Cadouri pentru organizare și planificare: avocații se numără printre cei care trebuie să se organizeze zilnic, așa că au nevoie și apreciază toate accesoriile și gadget-urile care ajută șa planificare - agendele (electronice și clasice), calendarele electronice.
- Cadouri de utilizat în timpul liber: nu te rezuma doar la cadouri practice, pe care avocatul să le folosească la birou, ci orientează-te și spre cadouri pe care le va folosi în timpul liber, pentru relaxare.

Fie că dorești să demonstrezi - printr-un cadou select, de lux sau simbolic - aprecierea purtată unui domn remarcabil/ sau unei doamne avocat, sau vrei să marchezi un eveniment fericit precum un succes profesional, un castig de cauză, o avansare sau chiar pensionarea, cu astfel de cadouri recomandate de CadoLand vei surprinde plăcut şi vei întrece aşteptările norocusilor destinatari.

Recomandari de cadouri pentru avocati, femei:Sfaturi utile inainte de a achizitiona un cadou deosebit pentru un avocat:

Pentru a alege un cadou de relaxare, gândește la pasiunile persoanei: poți lua accesorii de pescuit pentru un bărbat pasionat de zilele petrecute pe lac, la fel de bine cum poți lua accesorii pentru grădinărit sau accesorii sportive pentru o femeie avocat cu multe pasiuni. Iar dacă vrei să completezi cadoul, adaugă și 1-2 cărți, pentru ca timpul liber să fie petrecut și citind.

Oferă domnilor cu activitate office poate chiar un set modern şi profesional pentru birou, îmbrăcat în piele neagră de înaltă calitate, evidenţiată prin fine cusături albe,ideal pentru păstrarea documentelor necesare în activitatea profesională, suporturi pentru instrumente de scris, pentru post-ituri, pentru cărţi de vizită, cuţit pentru corespondeţă şi cover din piele pentru birou.

Consideram ca acest cadou îi oferă destinatarului varianta practică şi elegantă de a păstra documentele şi instrumentele de lucru într-un mod îngrijit şi bine organizat. Tăviţele permit accesul facil la actele, documentele importante, iar suporturile pentru post-ituri şi cărţi de vizită păstrează la îndemâna destinatarului acestui cadou accesoriile fundamentale din viaţa unui avocat care se respectă. Asadar un set pentru birou complet, clasic şi practic, într-un cadou distins pentru domnii cu activitate office poate fi mereu o idee buna.

Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti

Am selectat ceva si amuzant, insa si practic... noi zicem ca ne-am incadrat in toate cerintele. Oricum, cadoul perfect pentru majorat este cel prin care adolescentul...

citește
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?

Toată iarna ai fost nevoită să porţi pantaloni sau blugi şi acum de abia aştepţi să îmbraci din nou rochiile albe preferate. Îţi dai seama îns...

citește
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu

Inca putin pana la inceperea scolii si deja suntem cu gandul la un rucsac nou pentru acest an scolar. Cel actual e deja prea uzat, il ai oricum de mult prea mult timp si ...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.