Cadouri pentru domni - daruri de lux sau simbolice, in tendinte

Articol actualizat astăzi 15.10.2019 cu cele mai noi produse din piață.
121 vizitatori l-au catalogat cu
Grație gamei diversificate de articole reprezentative pentru toate domeniile, nu mai este deloc dificil să alegem un cadou pentru un domn, indiferent de relația pe care o avem cu acesta. Totuși, domnii tind să fie mai reținuți când vine vorba despre preferințe, pasiuni și comunicarea dorințelor, mai ales atunci când se așteaptă la un cadou, așa că ai nevoie de un plan de achiziție bine pus la punct.

Cadouri de lux pentru domni: fie ca sunt sefi/ manageri, colegi, cu functii inportante:De ce este important să acorzi atenție atunci când achiziționezi cadouri pentru domni?

Mulți bărbați nu comunică în legătură cu ce își doresc, însă un cadou nepotrivit poate să îi nemulțumească. Așadar, urmează următoarea "rețetă" de cumpărături pentru cadoul oferit unui domn:

- Inspiră-te din pasiunile și profesia sa Dacă adoră să citească sau profesează într-un domeniu care necesită cercetare constantă, va fi ușor să achiziționezi titlurile de care are nevoie sau care se află pe lista sa cu lecturi. În schimb, dacă este vorba despre un domn care deține o casă lângă oraș sau care adoră să se ocupe cu întreținerea grădinii din jurul blocului, te poți orienta către aparatura specifică (mașină tuns iarba, set de ustensile, articole vestimentare și de încălțăminte potrivite pentru a lucra afară).

Ce le poți lua domnilor cu care te înrudești? Sfaturi si recomandari online:
Pentru domnii care îți profesori sau coordonatori, va trebui să fii mai rezervat cu privire la cadou.
De aceea, optează pentru cadouri de calitate, dar nu la fel de intime ca pentru tatăl sau unchiul tău:

- o agendă și un set cu pix și stilou, accesorii decor pentru cei care lucrează mult la birou, o geantă de calitate pentru laptop.
- Acordă atenție la dorințele celor din familie Când trebuie să faci un cadou celor apropiați, asigură-te că ești suficient de receptiv la dorințele și preferințele lor. Iar dacă nu ești decis, consultă-te cu un alt membru al familiei, poate chiar planificați împreună și o reuniune în cinstea sărbătoritului.
- Cadouri pentru cei pasionați de modă și îngrijire personală Din fericire, este extrem de facil este să alegi și cadouri pentru domnii preocupați de imaginea personală: este nevoie doar să știi marca parfumului preferat, preferințele în materie de culori, pentru o cravată sau un ceas.

O idee bună pentru cei pasionați de modă mai sunt și cămășile, pe care le poți dărui fără probleme, atunci când cunoști mărimea potrivită.

Cărti pentru domni- nu vei da niciodată greș cu ele, indiferent de ocazie


Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
Cadouri deosebite pentru adolescente de 18 de ani, la majoratul lor
Cadouri deosebite pentru adolescente de 18 de ani, la majoratul lor

Majoratul este prima cea mai importantă etapă prin care tinerii trec, pentru fete marcând tranziția în feminitate. Pe lângă organizarea unei petrece...

citește
Cadouri deosebite pentru adolescente de 16 de ani
Cadouri deosebite pentru adolescente de 16 de ani

"Ești în pană de idei? Nu știi ce să cumperi cadou unei fete, domnișoare, la împlinirea vârstei de 16 ani? Vezi sugestiile noastre, cadouri &i...

citește
Cadouri pentru un tanar adolescent, la majorat
Cadouri pentru un tanar adolescent, la majorat

Au început majoratele, iar ideile de cadouri sunt invers proporționale cu invitațiile lunare! Ce ai putea să îi cumperi unui adolescent care nu spune nicio...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.