CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Inedite Pentru Fanii Harry Potter

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Ai nevoie de Idei de cadouri inedite pentru fanii Harry Potter? Suntem aici să-ți luăm grijile de pe cap odată și pentru totdeauna. 1001 de idei pentru tine

Idei de cadouri inedite pentru fanii Harry Potter

A vedea o lume întreagă cu vieți și viziuni complet diferite, de vârste diferite, conectate de ciudata lume a lui Harry Potter, este magie în sine. Nici o altă carte nu a capturat vreodată inimile multora din întreaga lume cu o serie de șapte cărți și filme. Există Potterheads care au citit și recitit fiecare carte Harry Potter de un milion de ori și Potterheads obsedați de filme. Există chiar și cei care cred în secret că lumea vrăjitorilor există de fapt. Chiar dacă nu ești un Potterhead, știm cu toții cel puțin o persoană obsedată de toate lucrurile Harry Potter.

Idei de Cadouri pentru copilul tău sau finul/ copilul unor prieteni e pasionat de Harry Potter: 


De ce merită să investești în cadouri cu tematică, în funcție de pasiunile copilului?

Este greu să-ți imaginezi că cineva nu este un fan Harry Potter, cu excepția lui însuși-Știi-Cine. Dacă nu au primit încă scrisoarea lor la Hogwarts, cel mai bun lucru pe care l-ar putea obține ar putea fi setul LEGO sau colecția de cărți. 

Din fericire găsim online foarte multe idei interesante pentru iubitorii Harry Potter: de la ediții speciale, cărți în română și engleză, agende, articole de îmbrăcăminte, de casă, seturi cu produse rupte din universul Hogwarts, dar și cărți de colorat. Producătorii și editorii din jurul lumii au reușit să găsească cei mai interesanți companioni pentru a sta alături de cărțile lor preferate.. vezi și colecția de căni, de pixuri, de lego, de tricouri.


Despre importanța de a-i încuraja pe cei mici să exploreze lumea imaginară:

Între actul lecturii și povestea „Harry Potter" în sine, cercetările arată că există câteva beneficii psihologice asupra sănătății scufundării în lumea magică din Hogwarts. Cărțile ajută la reducerea prejudecăților în cititor. Copiii care citesc „Harry Potter” sunt mai predispuși să reducă prejudecățile față de grupurile minoritare și să prezinte niveluri mai mari de empatie. Teoria este că acest lucru se datorează probabil faptului că Harry aderă adesea la grupurile „stigmatizate” din carte, de la elfi de casă la vrăjitori cu părinți non-magici.

„Harry Potter” ar putea oferi o perspectivă asupra tipului tău de personalitate. Crezi că ești un Hufflepuff sau un Gryffindor? Conform unui studiu, casa Hogwarts cu care te identifici poate oferi o oarecare perspectivă asupra personalității tale reale. Cu alte cuvinte, citirea „Harry Potter” și asocierea cu o anumită casă ar putea spune teoretic ceva despre cine ești tu ca persoană. Nu este acesta un mod distractiv de a descoperi mai multe despre trăsăturile tale de caracter? Citirea în general îți poate antrena mintea și ușura stresul. 

Cadouri pentru adolescentii fani Harry Potter:

Dacă toate acestea nu au fost suficiente pentru a te convinge, există întotdeauna avantajul lecturii în general. (Și dacă vei alege o carte, ar putea fi la fel de bine o poveste care să aibă avantaje bazate pe știință, nu?). Cercetările sugerează că citirea poate ajuta la reducerea stresului, servind ca o formă de evadare. Nu numai asta, are capacitatea de a încetini declinul memoriei mai târziu în viață. Poate reduce chiar riscul de a dezvolta boala Alzheimer.

Dacă te-ai ascuns sub o piatră în ultimele două decenii și nu ai citit seria (sau doar cauți o scuză pentru a o citi din nou), fă-o pentru propria ta dezvoltare personală.