CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Elegante Pentru Gravide

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Dorești să cumperi Rochii elegante pentru gravide? Nu mai căuta, ci intră aici și vezi ce modele avem pregătite pentru tine astăzi! Curioasă sau nu? Eu zic că DA

Rochii elegante pentru gravide

Alegerea unei tinute pentru petrecerea de Revelion, pentru iesit in oras ori chiar de mers la serviciu e o adevarata corvoada pentru o femeie gravida. Prin magazinele clasice se gasesc mult prea putine haine dragute, gandite special pentru tinerile mamici.
De aceea, astazi iti voi prezenta cateva idei de rochii elegante pentru gravide, din care poti alege modelele preferate.

Tinute festive pentru momente de neuitat. Click pe fiecare model pentru detalii si preturi:

Click pe fiecare rochie preferata pentru mai multe detalii si preturi:

Rochie festiva pentru gravide. Are o croiala special gandita pentru viitoarele mamici si e realizata dintr-un tricot fin cu stretch elastic. Poate fi accesorizata cu ciorapi si poseta negre.
Rochiile pentru gravide de la Evachic - extrem de comode, potrivit pentru zilele de primavara-vara.
Mum, rochie de birou - cu aceasta rochie te vei simti mereu confortabil!

Ca si rezumat: de unde iti poti cumpara online o rochie eleganta daca esti gravida? Pe pe eMag, StarshinersMamaBoutique cu trimitere directa catre rochiile pentru gravide.

Credeai pana acum ca te pricepi de minune la asortat articolele vestimentare din dulap? Ei bine, stai sa vezi la ce trucuri vei apela cand va trebui sa tii cont de burtica. Evident, pe parcursul celor 9 luni de sarcina, vei schimba o multime de tinute. Daca inainte iti era extrem de usor sa asortezi o fusta cu tot felul de bluze si esarfe, imediat ce burtica va deveni din ce in ce mai vizibila, aproape ca de la saptamana la saptamana vei avea nevoie de alte haine.

Ca sa mergi la serviciu si sa ai si o tinuta chic, comanda o rochie pentru gravide Happy Mum Confident Darkblue. Cele trei fundite din fata ii confera rochiei un aspect foarte placut. Asorteaz-o cu o poseta-plic nude. Cu siguranta, vei starni valuri de admiratie cu ea!
Tot pentru serviciu, dar si de mers in vizita la socri, recomand rochia Happy Mum Beautifull Grey. Se asorteaza de minune cu o pereche de cizme.
Daca tot vorbim de serviciu, sa alegem si tinuta pentru petrecerea firmei, nu? Recomand o rochie Loveliness Grey - e special croita sa asigure confort pentru burtica, dar e si foarte feminina si iti scoate frumusetea in evidenta.
Bucura-te de sarcina ta si nu renunta la tinutele chic! Special pentru tine au fost create rochitele de mai sus. Iti pun feminitatea in evidenta, sunt confortabile si au acel ceva pe care si-l doreste orice femeie. Chiar si in casa poti fi trendy, cu o rochie cu gluga roz. 

Data viitoare cand vei avea nevoie de haine, nu mai pierde timp prin magazinele clasice. 

Ca si rezumat: de unde iti poti cumpara online o rochie eleganta daca esti gravida? Pe pe eMag, StarshinersMamaBoutique  cu trimitere directa catre rochiile pentru gravide.