CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri De Sf. Constantin și Elena

Actualizat: 24 June, 2024 | Rating:

🎁

Cu toții avem un Constantin, Costel, Costin și o Elena, Ileana în viață, ca prieteni buni! Alege să le oferi un cadou deosebit, de Sf. Constantin și Elena, pe 21 mai. Toate cadourile alese fura zambete pentru ca, pe langa obiectul in sine, acolo se ascunde energia unui om intreg. Cele mai frumoase cadouri pentru Sf.Constantin si Elena, doar prin CadoLand.ro. 

Coșuri cadou de Sf. Constantin și Elena

Cu prilejul zilei onomastice, care reprezintă o sărbătoare importantă pentru cei dragi, dăruiește un cadou iubit și apreciat de toți, cum sunt coșurile cadou, atât de speciale și originale. Pentru interiorul coșului, ai putea opta pentru produsele necesare și utile sărbătoritului, precum produse de îngrijire personală, produse cosmetice (perfecte mai ale pentru femei), cât și pentru lucrurile necesare în casă, cum ar fi seturi de pahare sau de căni pentru ceai/cafea. De asemenea, pe lângă utilitatea propriu-zisă, plăcute vor fi dulciurile, ciocolatele, băuturile rafinate și de colecție (vin, cognac, vin spumant).

Cadouri amuzante

Pentru unii sărbătorirea numelui cu ocazia Sfinților Constantin și Elena nu este neapărat o prioritate, însă atunci când ai pe cineva apropiat care poartă aceste nume, poți să îi faci un mic cadou. Nu trebuie să fie ceva mare sau scump ci mai degrabă un cadou care să arate aprecierea față de acea persoană. Poți chiar să te gândești la ceva haios, care l-ar face să râdă, precum un tricou personalizat cu replica pe care o folosește cel mai des, ori o perucă haioasă pe care o poate folosi la petreceri. Ideile sunt foarte multe, la fel și oferta de piață așa că gândește-te doar ce ar putea fi mai potrivit pentru ocazie.

Parfumuri cadou

Parfumurile sunt un gest de admirație și recunoștința necondiționată atât față de o femeie, cât și față de un bărbat. Cu această ocazie specială a zilei de Sf. Constantin și Elena, dăruiește din tot sufletul parfumuri originale, cu un design inedit și, mai ales, cu mirosuri irezistibile. Pentru femeile cu numele minunat Elena, optează pentru mirosurile florale, orientale, fructate, oceanic, aromatic, ce îi vor îmbăta simțurile, iar pentru bărbații puternici cu numele Constantin orientează-te către mirosul de tabac, considerat un semn al masculinității, cât și mirosul lemnos, marin și aldehidă.

Cărți cadou

Sf. Constantin și Elena este o sărbătoare importantă pentru cei dragi, cât și pentru cei cu acest nume superb. Cu ocazia unei petreceri sau a unei vizite, îți recomandăm să oferi în cadou o carte, cu un subiect interesant și captivant. Totodată, orientează-te către subiectele potrivite vârstei, cât și domeniului de activitate. Considerăm necesară studierii și revizuirii unui rezumat a acestei cărți, înainte de a o dărui, pentru că de obicei, coperta nu reprezintă conținutul, astfel că trebuie să fii sigur/ă că sărbătoritului îi va face plăcere să lectureze un astfel de subiect atrăgător și captivant.

Haine și accesorii vestimentare

De Sf. Constantin și Elena optează pentru cei dragi în a le oferi toată dragostea, căldura și aprecierea față de numele acestora atât de drăguțe, printr-un cadou gingaș și care să se asorteze cu orice ținută. Da, te-ai gândit bine la ce ne-am propus! Hainele și accesoriile vestimentare pot deveni adevărate comori în garderoba oricărui bărbat sau femei, având în vedere că mai ales la job, facultate trebuie să arăți prezentabil și impecabil. Pentru femei, orientează-te către accesorii utile (genți, brățări, portofele), haine de bază, iar pentru bărbați - ceasuri elegante, cât și o cămașă sau tricou clasic.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot face de Sf. Constantin și Elena?

De sărbătoarea Sf. Constantin și Elena ai putea face cadou un set de vinuri, unul alb și unul negru, care va simboliza această pereche de sfinți în această sărbătoare.

Ce cadou pot face de Sf. Constantin și Elena pentru nași?

Cu ocazia acestei sărbători religioase și sfinți, poți face cadou o icoană a sfinților Constantin și Elena, pentru a aduce belșug și sănătate în casă.

Ce cadouri se oferă de Sf. Constantin și Elena prietenilor?

Pentru prieteni cu ocazia acestei sărbători ai putea face cadou un set de vinuri (alb, negru, rosé) cu diferite dulciuri, ele vor face cadoul tău unic și elegant de această sărbătoare sfântă.