CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri De Sf. Maria

Actualizat: 17 July, 2024 | Rating:

🎁 Sărbătoarea ortodoxă de Sf. Maria a căpătat o importanță deosebită dealungul timpului, nu doar prin prisma istoriei din spatele numelui ci și pentru că foarte mulți îl poartă. Așadar, cu siguranță ai și tu în preajmă pe cineva cu numele de Maria sau derivate din acesta, pentru care te ocupi de fiecare dată să primească o atenție. Aceasta poate fi un buchet sau un aranjament mai special de flori până la un tablou, un set de cosmetice sau o carte deosebită.

Coșuri cadou de Sf. Maria

Coșurile cadou sunt acele atenții care nu se demodează niciodată de-alungul timpului. Asta cu atât mai mult cu cât sunt la fel de potrivite pentru doamne dar și pentru domni, pentru vârsta a treia dar și pentru cei mai tineri sărbătoriți și mai ales pentru orice ocazie. Fie că vorbim despre o zi de naștere, o promovare la locul de muncă sau celebrarea numelui de sfânt, un coș cadou va fi mereu foarte apreciat și folositor. Dacă urmează să sărbătorești Sfânta Maria de exemplu, poți alege un coș cadou predefinit din marile magazine, sau poți concepe tu unul în care să îți și lași amprenta, devenind un cadou mai personal.

Cadouri amuzante

Ce-ar fi dacă ai înviora atmosfera unei petreceri cu ocazia zilei numelui Maria? Considerăm o idee foarte bună! Optează în acest sens, pentru cadourile amuzante, plăcute și haioase, ce vor destinde atmosfera și vor face ca petrecerea să devină mai distractivă și msi nostimă. Dintre unele idei pe care le-am cules pentru tine, putem menționa: un șort de bucătărie original, inscripționat cu numele acesteia, un tricou/pulover având un mesaj haios, cât și un set de căni cu poza sărbătoritei sau cu o frază amuzantă ce conține numele ei, care se vor transforma în viitor în cadouri memorabile și plăcute.

Parfumuri cadou

Dacă ai o persoană dragă în viața ta cu numele Maria, consideră-te norocos, având în vedere că acest nume este unul sfânt și aparține unor persoane sensibile și bune la suflet. Dăruiește din suflet cu ocazia acestei sărbători minunate, parfumuri cadou, cu mireasmă îmbătătoare și design original. Nu uita să te orientezi către mirosurile specifice femeilor precum: floral, fresh, fructat, oriental, aromatic, ș.a., care o vor surprinde plăcut și îi va reda un miros irezistibil pe tot parcursul zilei. Desigur că ai putea opta pentru un parfum mai slab în ceea ce privește intensitatea, totuși ai grijă la miros.

Cărți cadou

O carte reprezintă mai mult decât o serie de foi puse la un loc, aceasta fiind considerată una dintre primele surse de informație și cunoștințe. De aceea, cărțile sunt recomandate a fi oferite cadou, pentru că intr-o lume a tehnologiei, se necesită degajare și relaxare. Dăruiește-i persoanei dragi și apropiate cu numele Maria o carte gingașă și interesantă, precum este și numele ei. Orientează-te către subiectele potrivite vârstei, cât și domeniului de activitate, liceu sau facultate, pentru ca aceasta să aibă dorința și interesul de a citi acea carte. Totodată, o carte de dragoste este o opțiune captivantă.

Haine și accesorii vestimentare

O altă idee inedită de cadou pe care ți-o punem la dispoziție este reprezentată de hainele și accesoriile vestimentare. Cine nu le iubește? Mai ales că Sf. Maria se celebrează de către femei, considerăm aceasta idee una dintre cele mai potrivite pentru ele, deoarece anume femeile sunt cele mai pretențioase și mai dornice de a avea o garderobă plină și bogată cu haine și accesorii de toate felurile. Optează în a-i oferi lucruri de bază cum ar fi un tricou/pulover alb sau intr-o nuanță caldă, cât și lenjerie intimă. De asemenea, un portofel sau un ceas minimalist reprezintă cadouri originale si plăcute.

Întrebări frecvente
Ce articole vestimentare pot fi făcute cadou de Sfânta Maria?

Sfânta Maria este o sărbătoare care se serbează pe 15 august și, pentru că vorbim de plin sezon estival te poți orienta către haine lejere, cum ar fi tricouri sau bluze subțiri, de preferat din in.

Poți dărui un gadget de Sfânta Maria?

Bineînțeles. Orice cadou este bine venit. Cu siguranță persoana în cauză va aprecia un astfel de cadou, mai ales dacă este unul mult așteptat, cum ar fi telefonul sau smartwatch-ul la care visa.

Ce tricouri cu mesaje pot dărui de Sfânta Maria?

Dacă persoana sărbătorită este o persoană deschisă și amuzantă, te poți orienta către un tricou cu un mesaj amuzant sau de ce nu o imagine deocheată. În schimb dacă vorbim despre o persoană serioasă, rezuma-te la un tricou pe care să imprimi ceva ce are legătură cu jobul acesteia.