CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri De Sf. Vasile

Actualizat: 24 June, 2024 | Rating:

🎁 Cu toții avem un Vasile sau o Vasilica în viață, ca prieteni buni! Alege să le oferi un cadou deosebit, de Sf. Vasile, pe 1 ianuarie. Găsești pe Cadoland sugestii în tendințe actuale de cadouri mici, mari, simbolice sau de lux alese cu grijă și ațenție pentru a bucura sărbătoriții.

Coșuri cadou de Sf. Vasile

Un cadou perfect cu ocazia Sfântului Vasile? Cu toții avem un Vasile sau o Vasilică dragă și scumpă în viața noastră, ca prieteni buni sau ca membrii de familie. Optează pentru a oferi un cadou deosebit și inedit, de Sf. Vasile, pe data magică și minunată de 1 ianuarie. Astfel, coșurile cadou reprezintă un dar drăguț, original, cât și plăcut pentru orice sărbătorit care poartă numele sfânt și frumos de Vasile. Dăruiește fericire și bucurie în sufletul unui om drag cu un coș surprinzător, ce poate conține dulcețuri, ciocolate, băuturi rafinate, seturi de pahare pentru vin, din care acesta va putea savura.

Cadouri amuzante

Ai un Vasile de sărbătorit? Se spune că persoanele cu acest nume sunt norocoase, inteligente, pline de viață, energice, spontane și cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Un cadou potrivit pentru o astfel de persoană ar fi un cadou tip experiență amuzantă, cum ar fi un curs de gătit. Poți oferi de asemenea o carte haioasă cu un umor inteligent și dialoguri memorabile sau un dvd cu o comedie excelentă de vizionat alături de prieteni. Sau ce ai spune de niște jocuri de societate, numai bune de jucat împreună cu familia și prietenii apropiați, iar astfel distracția și bună dispoziția vor fi garantate.

Parfumuri cadou

Unei personalități puternice și hotărâte, dăruiește cu ocazia zilei numelui un parfum potrivit și irezistibil, ce va deveni memorabil. Parfumurile sunt cele care dau de știre asupra admirației și respectului pe care-l manifești asupra sărbătoritului, așa că nu ezita să demonstrezi cât de mult îl apreciezi printr-un parfum cu un miros specific și original, precum este si personalitatea sa. Pentru femei orientează-te către mirosurile de flori, fructe, aromatice, cele corelate cu apa și aerul, gingașe și gata să întoarcă toate privirile, iar pentru bărbați, tabacul, lemnul reprezintă simbolul masculinității.

Cărți cadou

O altă idee interesantă și originală de cadou o considerăm a fi cărțile, cele mai surprinzătoare, captivante și necesare în viața oricărei persoane. Pentru Vasile sau Vasilica dragă din viața ta, în vedere o carte cu un subiect corelat cu domeniul acesteia/acestuia de activitate, cu liceul/școala sau cu facultatea. Nu uita să te orientezi către subiecte ce țin în suspans, ce vor putea aduce un strop de veselie și fericire, cât și spre cele care au ca destinație îmbogățire vocabularului, dezvoltarea intelectului și descoperirea de noi lucruri și fenomene. Dăruiește sărbătoritului calitatea cunoștințelor.

Haine și accesorii vestimentare

Îți propunem să alegi un cadou și mai potrivit și practic cu ocazia zilei numelui Vasile, și anume hainele și accesoriile vestimentare, atât de ușor de ales și de surprinzătoare pentru sărbătorit. Optează pentru a te orienta către hainele cele mai utilizate zi de zi, fie acasă sau la muncă: tricouri cu nuanțe clasice și plăcute, cămașă albă sau în carouri, cât și o vestă sau o jachetă personalizată. Dintre accesoriile cele mai populare și solicitate, fiind perfecte pentru această ocazie putem menționa: portofelele din piele, ceasurile din lemn, clasice sau de lux, gențile/borsetele, cât și o cravată atrăgătoare.

Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă de Sf. Vasile?

Deoarece Sf. Vasile este un început de an, ai putea lua orice cadou, ele toate sunt binevenite, dar ca idee poți să iai: un portofel de piele (ecologică), o geantă, suvenire, vouchere etc.

Ce cadou să iau tatei de Sf. Vasile?

De Sf. Vasile tatălui ai putea lua cadou un coș cu fructe și o sticlă de băutură alcoolică de calitate, poți lua chiar mai multe sticle de băuturi bune la discreția ta.

Ce cadou pot să iau de Sf. Vasile bunicului?

Pentru bunicul tău cu ocazia Sf. Vasile ai putea lua cadou un electrocasnic mic, care îl va ajuta să trăiască mai ușor, prin reducerea timpului.