CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri De Sf. Ilie

Actualizat: 17 July, 2024 | Rating:

🎁 Cu toții avem un Ilie, Iliuță, sau Ilinca, Ileana în viață, ca prieteni buni! Alege să le oferi un cadou deosebit, de Sf Ilie - 20 iulie. Găsești pe Cadoland sugestii în tendințe actuale de cadouri mici, mari, simbolice sau de lux alese cu grijă și ațenție pentru a bucura sărbătoriții. Toate cadourile alese fura zambete pentru ca, pe langa obiectul in sine, acolo se ascunde energia unui om intreg.

Coșuri cadou de Sf. Ilie

Dorești să-l ții în suspans cu un dar inedit? Cu această ocazie minunată, dăruiește de Sf.Ilie coșurile cadou, atât de captivante și atrăgătoare ca și aspect, ce îl vor face pe sărbătorit să ardă de nerăbdare pentru a vedea ce bunătăți i-ai oferit. Orientează-te către darurile ce sunt plăcute, dar și mai important, ce conțin lucruri utile, cât și surprinzătoare. Considerăm că în coșuri nu trebuie să lipsească ciocolatele, fructele, cât și una sau 2 sticle de vin/cognac sau vin spumant delicios, pe care sărbătoritul îl va putea savura într-o seară de weekend cu familia sau prietenii cei mai apropiați.

Cadouri amuzante

Îți propunem o altă idee de cadou ingenioasă și originală, pe care o considerăm perfectă pentru a face ziua sărbătoritului mai veselă și mai distractivă. Este vorba de cadourile amuzante - un motiv în plus pentru zâmbete până la urechi și glume pe tot parcursul petrecerii. Oferă-i apropiatului tău un cadou inedit și surprinzător, la care nici nu se va aștepta. Considerăm oportun un tricou/ pulover inscripționat cu mesaje amuzante legate de numele Ilie dezmierdat sau pus într-un context haios, cât și un șort pentru bucătărie personalizat și nostim. De asemenea, un set de căni cu imagini haioase ar fi o opțiune potrivită.

Parfumuri cadou

Cu ocazia acestei sărbători minunate, dăruiește unei persoane dragi un parfum irezistibil de plăcut și puternic, ce va rezista o zi cu siguranță. Ilie este un nume original și frumos, iar cu ocazia acestui sfânt, orientează-te către mirosurile cele mai atrăgătoare, precum tabac, floral, oriental, aromatic, cât și spre cele neutre și potrivite oricui, în caz că nu te poți decide asupra unui anumit miros. Totodată, dacă sărbătoritul are un brand specific preferat, optează anume pentru acela, deoarece, în acest mod, îi vei putea demonstra cât de important și special este el ca persoană pentru tine.

Cărți cadou

Orice sărbătoare este un bun prilej pentru a putea face cadou o carte cuiva drag. Și pentru că pe data de 20 iulie se serbează Sfântul Ilie Tesviteanul, poți alege, pe lângă un cadou standard, cum ar fi un portofel sau o cămașă - pentru domni și un buchet de flori sau o poșetă - pentru doamne, și o carte. Dat fiind că este vorba de plin sezon estival, optează pentru o lectură lejeră. O carte ușor de citit și nu prea voluminoase, care să poată fi luată cu ușurință în concediu. Bineînțeles că, dacă persoana vizată este fan tehnologie și are un ebook reader, poți alege o carte în format electronic.

Haine și accesorii vestimentare

Pentru cei dragi și apropiați ție, alege să oferi un cadou deosebit, de Sf. Ilie - hainele și accesoriile vestimentare. O altă idee drăguță și interesantă pe care am păstrat-o special pentru tine. Fie că este vorba de un frate/soră, mamă/tată, o rudă sau un prieten bun, optează în alegerea ta pentru cele mai de bază haine, pe care aceștia le vor putea purta mereu și în orice circumstanțe, cum ar fi un tricou/pulover alb sau de alte culori neutre, o cămașă albă clasică, iar în ceea ce privește accesoriile, recomandarea noastră e să te concentrezi pe cele mai utile lucruri, cum ar fi portofelele, gențile, ceasuri.

Întrebări frecvente
Ce bijuterii poți oferi cadou de Sfântul Ilie?

În funcție de persoana pe care dorești să o surprinzi cu un cadou special de Sfântul Ilie, poți alege brățări, coliere sau cercei din argint de bună calitate sau din aur, dacă bugetul tău se pretează la bijuterii prețioase.

Ce cărți poți oferi cadou de Sfântul Ilie?

Cu ocazia onomasticii de Sfântul Ilie, dacă îți dorești să oferi în dar o carte, orientează-te către ultimele apariții ale momentului sau cărți premiate și citite în toată lumea, cu care nu ai cum să dai greș.

Ce cadouri personalizate poți lua de Sfântul Ilie?

Atunci când dorești să faci un cadou personalizat cuiva drag cu ocazia serbării zilei de Sfântul Ilie, poți alege dintr-o gamă variată de obiecte utile în casă, dar care au imprimate și poze reprezentând amintiri dragi, sau mesaje amuzante caracteristice personalității prietenului pe care vrei să-l impresionezi.