CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri De Sf. Dumitru

Actualizat: 29 May, 2024 | Rating:

🎁 Cu toții avem un Dumitru, o Dumitrela sau Dumitrița în viață, ca prieteni buni! Alege să le oferi un cadou deosebit, de Sf. Dumitru - 26 octombrie. Găsești pe Cadoland sugestii în tendințe actuale de cadouri mici, mari, simbolice sau de lux alese cu grijă și ațenție pentru a bucura sărbătoriții. Toate cadourile alese fura zambete pentru ca, pe langa obiectul in sine, acolo se ascunde energia unui om intreg.

Coșuri cadou de Sf. Dumitru

Sf.Dumitru serbează un nume al cărui personalitate este puternică și specială. Pentru a-l face să se simtă important și apreciat în această zi și nu numai, dăruiește-i coșuri cadou, atât de fine și gingașe. Coșurile cadou redau un strop de interes și suspans, având în vedere că sărbătoritul nu poate deodată să analizeze și să vadă ce bunătăți și lucruri utile i-ai oferit, de aceea considerăm acest dar fiind unul captivant și original. Pentru conținutul acestuia orientează-te către ciocolate, fructe, băuturi rafinate și delicioase, cât și seturi de pahare sau de căni din care acesta își va putea savura băutura preferată.

Cadouri amuzante

Cu ocazia unei astfel de zile importante și speciale pentru Dumitru și Dumitrița, dăruiește-le zâmbete și fericire printr-un cadou amuzant, ce va face petrecerea mai distractivă și mai nostimă. Ai putea să te orientezi către daruri simbolice, dar originale precum tricouri/ pulovere inscripționate cu mesaje haioase corelate cu numele sărbătoritului, cât și cu domeniul acestuia de activitate. De asemenea, un șort haios pentru bucătărie, un set de pahare pentru bere sau un set de căni inscripționat cu mesaje amuzante legate de numele acesta minunat reprezintă idei drăguțe, care vor înviora atmosfera.

Parfumuri cadou

Fiecare dintre noi are cel puțin un parfum preferat. Un parfum care ne ajută să intrăm într-o anumită stare, ne aduce aminte de anumite experiențe, sau pur și simplu se potrivește ph-ului pielii și astfel ne oferă o mireasmă plăcută, toată ziua. De aceea, după consumul propriu, e o idee foarte bună să oferi cuiva drept cadou un parfum și asta pentru că deși poate părea un gest destul de personal, un parfum nou, pe care poate nu l-ai întâlnit niciodată îți poate revitaliza simțurile și poate să îți schimbe starea de spirit. Nu te sfii așadar să oferi cadou un parfum fie că e o onomastică, fie o zi de naștere.

Cărți cadou

În 26 octombrie îl sărbătorim pe Sfântul Dumitru, cel cinstit de creștini ca izvorător de mir și făcător de minuni, cunoscut și ca patronul păstorilor. Este ziua în care păstorii află cum va fi iarna ce va să vină. În popor se spune că anul este împărțit doar în două anotimpuri: vară și iarnă. Dacă Sfântul Gheorghe „încuie” iarna și înfrunzește întreaga natură, Sfântul Dumitru desfrunzește codrul și usucă toate plantele. Și pentru că orice prilej este unul bun pentru a dărui o carte, și cu ocazia Sfântului Dumitru poți face un astfel de cadou unei persoane apropiate. Cu siguranță va aprecia o lectură bună.

Haine și accesorii vestimentare

Ce-ar fi dacă i-ai dărui un cadou mai neobișnuit dar, în același timp util? Considerăm că ideea aceasta îți va plăcea mult. Așadar, este vorba despre hainele și accesoriile vestimentare, care odată oferite vor rămâne în memoria sărbătoritului, iar ori de câte ori le va purta își ca aduce aminte de tine și de cât de necesar a fost acel cadou. Pentru bărbații Dumitru alege să oferi hainele clasice, cât și accesoriile ce vor exprima putere și bărbăție, precum și insuflă acest nume frumos. Ai putea să optezi în alegerea ta pentru o cămașă simplă, clasică, un ceas elegant, cât și un portofel din piele.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot face de Sf. Dumitru?

Deoarece este o sărbătoare religioasă, un cadou ar putea fi o icoană cu acest Sfânt care va fi executată la comandă, sau manual. Este un cadou cald și curat, dar cel mai important să fie oferit cu sinceritate și împăcare.

Se oferă cadouri de Sf. Dumitru?

Cel mai adesea de această sărbătoare se oferă cadouri mai mici la preț, dar cu o valoarea duhovnicească mai mare. Este important gândul cu care dai cadou de această sărbătoare și să fie făcut din suflet, cu inimă sinceră.

Cui se oferă cadouri de Sf. Dumitru?

Cadourile cu această ocazie se oferă persoanelor cu prenumele "Dumitru" sau chiar celor care au părinte sau bunel cu acest prenume și persoanelor care au sfințit casa în sărbătoarea de Sf. Dumitru.