CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Alege Bocancii și Ghetele Perfecte Pentru Munte, Trekking

Actualizat: 19 April, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă bocancii și ghetele perfecte pentru o vacanță la munte. Alege din multitudinea de idei ceva potrivit pentru orice sport practicat la munte (trekking).

Alege bocancii și ghetele perfecte pentru munte, trekking

Energia preluată în timpul plimbărilor în aer liber este resimțită de către toți cei purtați pe cărările munților și al altor cadre naturale pe care țara noastră ni le pune la dispoziție. Pentru ca plimbările să fie doar prilej de bucurie, este important ca echipamentul - îmbrăcămintea și încălțămintea - să fie adecvat tipului de teren și anotimpului, respectiv condițiilor meteo.

Ghete și pantofi trekking pentru femei, barbati, dar si copii - Cum să-ți alegi încălțămintea pentru munte? Citeste sfaturile noastre:
Cele mai importante criterii de achiziție pentru articolele vestimentare și încălțămintea adecvată pentru drumeții și ieșiri în natură, trebuie să fie siguranța și confortul. Odată ce acestea două sunt îndeplinite, te poți orienta către alte criterii precum design, marca producătoare, preț. Apoi, la un nivel mai detaliat, va trebui să îți alegi perechea de bocanci sau ghete de munte în funcție de activitățile pe care le ai cel mai des, pentru că nu toate implică achiziționarea bocancilor sau a ghetelor, pentru unele dintre acestea fiind utili și comozi pantofii de trekking.

Ghete   minunate pentru orice weekend pe munte vara sau iarna. Vezi detalii & Cumpara Online:

De aceea, ia în considerare următoarele aspecte:
- tipul și dificultatea terenului pe care se va desfășura ruta;
- lungimea drumului și durata necesară pentru a-l parcurge;
- condițiile meteo.

Așadar, dacă ești începător și îți place să parcurgi din când în când câte un traseu accesibil și facil de realizat, atât ca lungime, cât și ca dificultate și pe timp frumos, pantofii trekking se potrivesc deopotrivă adulților și copiilor, oferind: rigiditatea necesară pentru a putea înainte fără probleme și pe drumuri abrupte, protecție pentru gleznă și talpă anti-derapantă.

Ghete de trekking cu personalitate, pentru orice anotimp. Mărturiseşte, le vrei? 

Alte variante de achiziție recomandate pentru trasee marcate, poteci și drumuri montane:
- Bocanci și ghete de vară: se diferențiază de modelele de toamnă/iarnă prin faptul că sunt ușori, comozi, aerisiți corespunzător, confecționați din materiale adecvate sezonul cald. Talpa cu care sunt prevăzuți poate fi mai flexibilă sau mai rigidă, în funcție de drumul sau traseul de parcurs.
- Ghete și bocanci de trekking cu construcție solidă: sunt potriviți pentru terenurile accidentate, abrupte, trasee cu distanțe mari de parcurs, în perioada sezonului rece. Talpa și întreaga lor construcție este mai dură, pentru face față condițiilor climatice mai dificile sau chiar extreme.