CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cască Protecție Bebe în Perioada Primilor Pași

Actualizat: 19 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți o cască protecție bebe în perioada primilor pași? Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie. Alege din variatele produse de pe site-ul nostru!

Cască protecție bebe în perioada primilor pași

Cauți păreri pro și contra pentru această cască protecție bebe - în casă? Ei bine, casca e contra loviturilor, protejeaza fontalela si zonele sensibile ale craniului copiilor, in perioada primilor pasi. Găsești aici cască de protecție bebe de stat în casă, apoi și căsti cu protecție fonica bebeluși și copii la petreceri, parade, lansari de focuri de artificii, concursuri de mașini, concerte, nunți etc.

Pot fi oferite cadou bebelușilor de 1, 2 ani sau celor mai mari de 2-5 ani, la botez, cadou de Craciun, de 1 Iunie sau fără o ocazie deosebite. Părinții vor aprecia grija ta pentru protecția copilului. 

Despre casca de protecție bebe - de stat în casă, din bumbac plus spumă. Sfaturi și recomandări

Această casca de protectie - este utila contra loviturilor, protejează fontala și zonele sensibile ale craniului copiilor mici (cu varsta cuprinsă între 8 și 20 luni (44-52), în perioada primilor pași. Este special creată dintr-un material moale, aerisit și rezistent, mai exact poliestier antialergic. Interiorul este dintr-un material special, SANITIZED, (ce impiedica formarea și dezvoltarea ciupercilor - important de știut). 

Casca este ajustabila pentru copii intre 1 și 5 ani, dar și mai mici. Se fixează foarte ușor pe cap cu ajutorul baretei din jurul bărbiei. Se poate și spală la mașina de spălat, dar la 40 C. A nu se folosi in loc de casca de bicicleta sau trotineta. Revenim mai jos cu alte recomandări, înclusiv pentru ski. 

Ca și sfat, recomandare: În ciuda faptului că este foarte confortabilă, copilul o să vrea să scoată casca de pe cap, nu că ar fi foarte grea, chiar deloc - este o reacție cât se poate de normală! Trebuie doar să insistați până ce copilul se va obișnui să o poarte. Așa vei putea sta mai liniștită prin casă cât timp cel mic explorează. 

Cât despre genunchiere, ele sunt textile cu pernuțe, antialunecare. Sunt foarte utile cand bebelușul merge de-a busilea, așadar protejează pielea delicată a copilului mic de 5+ luni.

Căști de protecție fonica bebeluși și copii utile pentru protejarea urechilor în special la petrecerile zgomotoase, parade, lansari de focuri de artificii, concursuri de masini, concerte, nunti etc.

Aceste căști fonice pentru bebeluși sunt extrem de utile dacă vreți să vă luați copilul poate la un concert - și nu aveți cu cine să-l lăsați acasă de exemplu - ele oferă o protecție excelentă a urechilor copiilor filtrand sunetele de înaltă frecventă, precum cele provenite de la instalatii audio, ustensile electrice de lucru, echipamente de grăadinarit cu motor etc.

Ele sunt foarte ușor de folosit: se desfac cât mai larg și se potrivesc căștile peste urechile copilului. Pentru a asigura o protecție eficientă contra zgomotului, de asigurat că sunt perfect potrivite pe urechile copilului și că le și păstrează pe toată durata concertului /nunții / orice eveniment cu zgomot puternic. 

Important: Toate părțile componente ale castilor de protecție fonică pentru copii care intră în contact cu pielea, trebuie să fie dezinfectate cu alcool periodic.

Recomandări de căști antifonice copii - durabile, calitate superioara, cu nivel de atenuare (SNR) de 25 dB:

Bebelușii sunt expusi prea des la prea mult zgomot, care este extrem de daunator pentru ei. Cercetările au arătat că un copil din opt rămâne cu deterioarea auzului din această cauză. Zgomotul asurzitor poate să însemne și o suprasolicitare pentru copilul, din aceasta cauză el devine nervos, agitat, cu probleme de somn și concentrare.

Atât casca de protecție bebe moale, cât și căștile antifonice pot fi purtate de copii de orice vârstă, însă recomandarea noastră ar fi să fie utilizate de copii cu o vârstă totuși mai mica de 2 ani.

De unde poți cumpăra online astfel de căști de protecție bebe? Găsești în fiecare zi reduceri pe eMag, Chicco, Decathlon   sau Teamdeals. Alege să oferi cadou o astfel de cască ce protejează zonele sensibile ale craniului copiilor mici.